tröttis

Jag är så jäklans trött! Har varit det hela veckan och ingenting har riktigt blivit som jag velat! Ibland blir jag också så jävla arg rent ut sagt och då kommer tårarna. Jag blir så trött på mig själv. Och så klart är jag extra känslig och har lättare till tårarna men samtidigt är det inte bara på hormonerna jag gråter utan lite belägg har jag allt. Det är bara så svårt att visa dessa tårar för andra och jag drar mig gärna undan. Idag är det ialla fall Valborg och det luktar grillat! Mmm, det ska bli gott! Magen kurrar och jag är verkligen sugen på den mat som serveras idag och påminner mig om sommar!

Ska försöka pigga på mig lite och dra på smilbanden! Det är så mycket lättare om man ler. Och det är kalrt att det finns mycket att le åt även om det ibland känns tungt och motigt.

Har träffat söta Madde och Anton idag och det gjorde mig riktigt glad! Har också tagit mig en promenad och hann precis undan regnet och det är ju lite lycka på vägen ialla fall!

Trevlig valborg!
Det blir kanske traditionellt med eld här också, om det inte börjar regna. Måste ju spana in var det är firandet sker här i Ärla så jag vet för kommande år!

Väldigt ont

Vet ni hur ont det gör att ramla ner på en källartrapp klockan 1 en lördagsnatt? Jävligt ont! Vet ni hur rädd man bli att det lilla barnet i magen tog skada? Livrädd! Kan ni tänka er hur väldans ont jag hade på söndagen? Jävulskt ont! Så hemskt är det alltså! Idag känns det ialla fall mykcet bättre trots att hela högra sida är blå och det gör ont i axeln och vänstra tå. Men jag är glad att det inte blev värre. Det kunde ju ha gått riktigt illa! Det jag har lärt mig är att man går s-a-k-t-a nerför trappen när man kommer in från spapoolen. För trappan bli otroligt hal och det gör väääldigt ont att ramla.

Har nyss kommit in från en promenad som jag haltade fram. Fy så jobbigt det är att röra på sig desto tyngre jag blir. Har även fått en del plugg gjort och tog en välbehövlig sovmorgon!

Skulle ha träffat Sara också men tror nog att hon sover gott. Men snart ska jag ialla fall hämta upp Andreas och vi ska visa lägenheten för några som eventuellt kan tänka sig att flytta in.

Så snälla gode Gud, låt någon ta lägenheten så vi blir av med den!

luspank

Japp, trots att både lön och csn kommer idag är jag luspank. Knappt en krona får användas till nöjen utan allt ska sparas till huset. Handpenningen är betlad men lagfart och pankbrev är också dyrt och ska betals i och med tillträdelse till huset. Det är det jag lärt mig på det här husköpet. Så om vi sparar allt, ja nästan varenda krona har vi till det utan att ta lån och det skulle vara toppen!

Vi tänkte ett tag också köpa ny bil men det är något vi lagt åt sidan. Vi har nu lagat vår fiiiiiina Saab så den får rulla ett år till så att mammaledigheten hinner gå och mer pengar kommer in. Det är inte roligt att vara fattig ett helt år för att man är lite kinkig vad gäller bilen man rullar i. Nej det är verklgien inte min stil att gnälla över sådan så därför är jag mer än nöjd att det kunde lösas på detta sätt!

Idag har vi besökt barnmorskan och fy vad jag tycker det är tråkigt att gå dit. Jag får inte sådana där himlsastormade känslor. Jag tycker mest det är obehagligt att ta massa prover och väga och mäta. Det enda som är bra är att se att bebisen mår bra och att den växer som den ska och tydligen ligger jag precis på normalkurvan så inga orosmoment där!

Ne he om jag kanske skulle försöka plugga lite så jag kan ha en mysig kväll med Hanna sen. Så svårt att finna motivation idag :( Vill bara att klockan ska slå halv 5 och jag ska åka dit för att baka och skratta och bara må bra!

Önska mig lycka till!

Fegis

Yes, just idag är jag en riktig fegis! Jag vågar faktiskt inte köra till Örebro. Var så läskigt sist jag åkte och då hade jag ändå vinterdäck. Nu sitter sommardäcken på och det kommer snö konstant, kallt är det också och jag tänker mig det värsta senariot med underkyllt, blixthalka och bara massa bilförare som inte har koll. Kan det vara så att mina mammakänlor gör mig lite extra försiktig? Ja ja, det är ingen katastrof. Men ändå, eftermiddagen är obligatorisk och eventuellt får jag ta igen det på något sätt. Men det löser sig nog.

Nu får jag se det som om jag fick en extra dag till min projektrapport eftersom jag inte hann så mycket igår på grund av personal möte och kalas.


Japp japp nu kör vi några timmar så jag känner att jag varit lite produktiv idag ialla fall!

och så kommer vi igen lite

tisdag eftermiddag redan och jag hade hoppas så på att ha kommit längre med min projektanalys. Men det går segt och jag får inte rikitgt till det där flowet som ibland brukar infinna sig.

Och så den där jäkla föräldrapenningen! Blir inte riktigt klok på hur jag ska göra, har ringt ett antal gånger och fått oliak svar varje gång. Jäklar vad svårt det kan vara alltså! Nu tror jag ialla fall att jag kommit fram till något vettigt så hoppas bara att det är så som de sa nu.

Ibland tänker man så mycket och det är verkligen underligt hur livet kan ändras en dag till en annan. Tänk att för två år sen hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle äga en villa och vänta en bebis med världens underbaraste. Just då tyckte jag att livet var ganska skit och gjorde allt för att testa mina egna gränser. Fast det var en rolig tid också. Verkligen rolig och mycket mycket viktig för mig. Så kom den där dagen då jag egentligen var less på allt och verklgien haft en tid som jag inte allt gillade men som jag stod ut med ändå. Och bara sådär blev allt lite lättare och jag orkade kämpa på riktigt. Verkligen ta tag i allt och tro på att det kanske var som alla sa. Och tack vare det arbete som jag gjorde och den tro du gjöt in i mig väntar vi nu det lilla miraklet som vad den sista lilla pusselbiten innan allt föll på plats!

Nu ska jag ialla fall försöka få till några rader till innan jag packar ihop för idag. Ikväll väntar en kväll med Sarah och jag ska också försöka mig på ett styrkepass när jag kommer till stan!

Tävling

Nu är jag med och tävlar om en resa med Gevalia. Det enda jag skulle göra var att skapa en film genom att välja ett ansikte av mig själv... Ha ha.. Lite roligt blev det.. Se själva! http://www.youtube.com/watch?v=xJHAAUffRUQ

Vilken vecka!

Att gå i skolan kära vänner är bland det jobbigaste jag har gjort!! 8 timmars aarbetsdag är ingenting mot att gå i skolan från 8-17. Åker strax innan 7 och hemma efter 18 någon gång. Låånga dagar alltså. OCh det är så hela denna vecka sett ut. Lägg då till att sitta blixt still i ungefär 6,5 av de där timmarna i skolan + tiden i bilen. Under dessa timmar råder sånär som tystnad och en föreläsare som inte bara är värdelös utan helt inkompetent också! Där börjar ni ana verkligheten. Jag kan inte förstå hur det kan vara så kass kvalité på utbildningens föreläsare vissa gånger! Jag vill ju lära mig något! Inte bara känna myrorna i benen och rastlösheten. Den här veckan har verkligen varit riktigt extra jobbig också eftersom jag dragits med halsont och lite feber. Men trots detta har jag inte kunna vara hemma... då kommer extrauppgifter och kanske eventuellt inte godkänt i kursen och vem fan vill gå om en så här kass kurs????

Ja ja veckan har ju gått och jag har tagit mig igenom den. Det är helg idag och vi ska börja rensa förrådet, packa lite i lägenheten, åka till tippen och äta lunch med pappa. Ikväll väntar sedan en gåd middag och trevligt sällskap.

Det är helg och jag ska njuta för rätt som det är knackar måndagen på dörren och det är åter till böckerna!

Längtar!

Tänk att tiden går så mycket saktare när man längtar efter något. Har jag längtat så länge efter vå bebis och nu måste jag längta ännu med tills vi får flytta in i huset. Något som är i samma veva som bebis anländer så det blir ne extra lååång väntan nu. Men jag roar mig med att inreda lite i huvudet och planera hur det ska bli. allt kommer ju inte bli klart på en gång men med tiden kommer det bli helt underbart fint! Vi har så många planer men allt får ta sin tid och i början är det bebisen som blir vår priotitet. Det enda som ska göras i början är att tapetsera barntummet och med tiden kommer mycket att bytas ut och bli som vi vill även om vi är mycket nöjda med hur det ser ut nu!

Jag tror verkligen att det kommer bli bra! Jag ser verkligen fram emot framtiden och alla lyckliga stunder den har i beredskap åt oss!

smyger

kom just in från en lite promenad. Hu det börjar bli tungt att gå. Men jag skrattar lite åt mig själv för jag kani nte låta bli att gå förbi huset. Men jag håller mig på avstånd eftersom jag inte vill att de ska tro att jag är något freak som smyger omkring utanför deras tomt. Än är den ju faktiskt inte helt vår...

Nu är planen att ta sig in till stan för att fika och sedan hämta Andreas och skicka in moderskapsintyget!


Lyckorus

Det går ett lyckorrus genom min kropp idag! Allt börjar verkligen ordna till sig. Det som först kändes som en katastrof är inte lika farligt längre. Jag har vant mig att bo i någon annans hus och ärla är inte världens ende. Jag trivs här väldigt bra och det är också här vi kommer få se våra barn växa upp. Dagis och skola finns inom 5 minuter och det är tryggt att cykla, leka, bygga kojor och att bara vara barn! Tänk om någon sagt till mig för en månad sen att vi skulle bo ute i Ärla. Då hade jag skrattar och ruskat på huvudet. Idag går min puls lite fortare med tanken och jag blir varm inombords när jag tänker på hur bra det kommer bli. Huset som till alldeles nyss bara var en dröm är nu verklighet! Det är fantastiskt fint och ligger super bra! Det är vårt och där kommr vår lilla familj växa och bli större och vi kommer ändå ha plats för fler!

Äntligen kan människor komma till oss! Det är inte trångt längre. Grillkvällar, jular, påsk, födelsedagar! Allt känns så bra och jag är verkligen verkligen glad!

Tack!

tryggt förvar

Igår hade jag en mysig dag men Andreas. L'nge sen vi kunde vara tillsammans ensamma och bara göra det som vi ville. Jag hann med att njuta av solen många stunder och jöt av god mat både bra och "dålig". Den dåliga bestod av en STOR korv från den europeiska marknaden men gash vilken korv! Super god.

Gårdagen var också den dag då vi bestämde äntligen vilken färg det skulle bli på vagnen och samtidigt passade vi på att beställa den. Vi handlade även en massa annat till vår bebis så att den efterlängtade lilla människan kan ligga i tryggt förvar. Så nu finns det snart en fiiin sköntväska och en varm åkpåse väntandes på dig och mig  och jag lite din pappa kanske också :). Jag hann ocksån shoppa en mysig lite varmare filt. Hittade även massa fint som jag dock kunde hålla mig från att köpa just igår.

Nu är det påsk afton, solen lyser och vi ska snart ge oss av till LOKA brunn! Så jag säger GLAD PÅSK!

sömngångare

Är precis vad detta väder gör av mig! Känner mig seg och trött trots en natts god sömn! Visserligen kom vi hem sent igår efter en mysig kväll hos Hanna och Rikard men jag fick ialla fall 8 timmars sömn.. Men idag ska jag strunta i tröttheten och bara vara glad. Det är ju påsk! Vilket innebär en massa skoj! Det ska ätas en massa godis först och främst och sen kommer en rad andra roliga saker. Andreas och jag är lediga imorn tillsammans och vi ska nog smaka årets första slagstaglass, gå på marknad och mysa. Lördag sen och vi smiter iväg till Loka Brunn och där ska vi bara ta det lugnt umgås och ha det bra! en verkligt efterlängtad födelsedagspresent! Tack älskade älskling!


Men idag är det skärtorsdag och idag har jag redan hunnit med en massa bestyr. Tvättat, pluggat och nu ska jag bädda om, städa och duscha innan jag beger mig till mamma och sedan blir det en snabbdejt med Lina och efter det påskmiddag hos svärmor! Mys!

RSS 2.0