svalkande

det blåser lite svalkande in genom vårt fönster. Varmt som attan har det varit idag och jag har spåenderat den utomhus med Sara med man och Emma i sundbyholm. Sedan dess har Andreas och jag setat ute och njutiv av det faktum att solen hålls sig undan! Skönt!

Nu blir det snart middag sen en dusch och så tror jag vi avsluta kvällen med CSI.

vad göra?

det är så varmt så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vill gärna bada, men vill någon följa med mig? Svettas som bara den och är glad att jag faktiskt kunde sova ordentligt inatt. Det behövdes verkligen!

om 2 veckor har jag vaknar upp för första gången i vårt hus! Kan inte förstå att det är så lite tid kvar. Tänk att det går så fort ändå! Så lång tid känns som som ingenting och dessa två veckor känns som en evighet. Vad ska man göra för att tiden ska gå? Någon dag ska vi åka till IKEA och en annan dag ska vi till lägenheten och verkligen kolla så allt är packat! Det är ialla fall 2 av nästa veckas kvällar som går förbi. SKÖNT!

Nu blir det en kall dusch och sen är jag redo att ta tag i dagen!

dessa underbara efterlängtade barn

Vaknade morgonen med ett sms från H & R, deras bebis har kommit. En fin kille. Underbara barn välkommen till världen!

så lite tid kvar

idag är det 2 veckor och 1 dag kvar tills vi frå flytta in i huset. Vart har all tid tagit vägen? Det som kändes som en evighet har helt plötsligt passerat.... Och dessa 2 veckor kommer gå väldigt fort. Jag känner det på mig! Underbara framtid, snart är vi där.

Veckan hemma hos Kicki och Peter formligen bara försvann och jag kan inte fatta att det idag är 1 vecka sen vi flyttade dig. Och nu är vi i Ärla igen men ack så tacksamt det har varit med lite egen tid. Mest bara för att se att vi faktiskt kan umgås bara vi. Det är inte något som tappats boet eller försvunnit på vägen!

När Kicki och Peter kom hem idag hade de med sig en massa fina saker till bebisen :) Väldigt bortskämd blir den lilla. Det är så roligt att vår lilla bebis skänker så mycket glädje och längtan. Och varje gång någon har köpt eller ger oss något till vår lilla krabat blir jag alldeles tårögd. Vilka fina hjärtan människor har. De vill att vi ska ha det bra och de vill framför allt att vårt lilla hjärta ska ha det bra! Det värmer otroligt och ibland känner jag mig lite kass på att visa all tacksamhet som jag känner men jag är lite rädd att jag ska börja gråta då. Tänk att vi ska bli en familj, Andreas, Jag ooch vår ofödda bebis! Med ett hus och snart en volvo. Större bil blev vi visst med i torsdags :)

Jag tror att miraklet i min mage tittar ut 10 augusti. Vad tror ni?

gillar det inte

åh, vad jag avskyr den känslan som jag har just nu! känslan av rastlöshet men med en kropp som inte orkar någonting.  Jag skulle mer än gärna vilja sova tills Andreas kommer hem men jag kan inte. Får ingen ro. Skulle kanske ta mig en promenad men det gör så ont i ryggen just nu att det helt enkelt inte går. Borde hämta skötväskan också men då måste jag ju ta mig dit också. Usch jag gillar inte att vara såhär klagoaktig men just idag känns det inte som den bästa i mitt gravida liv. Igår hade jag så ont i ryggen att jag på riktigt trode jag skulle föda. Aldrig har jag haft så ont så plötsligt och magen var stenhård och det gjorde ont som vid mens. Men ingen bebis kom och tur var nog det. VI har ju inga saker här hos Kicki till den lilla. Idag känns dock det bättre i kroppen men denna obeskrivliga trötthet gör mig tokig.

Andreas slutar ialla fall 2 och det vore ju skoj om jag gjort något tills dess. Jag kan ju ialla fall skryta med att jag bakat en rabarberpaj, alltid något mätbart ialla fall. Om nu det är så viktigt.

Om 3 veckor mina kära läsare har vi redan flyttat in i vårt hus, fått vår lägenhet städad och precis besiktigad också! Vi ska skriva på de sista papperna den 26 eller 27, mpndag eller tisdag alltså! Det gör mig ialla fall glad och jag vill flytta nu, nu, nu! På en endaste gång.

Nu sparkade min bebis mig precis och så har stackaren hicka! Det får ialla fall mitt humör att skjuta i höjden och jag blir alldeles varm i hjärtat. Underbara lilla bebis! Vi längtar så!

förverkar?

åh idag gick jag till stan från coop ungefär. Ingen jätte sträcka men ack så det tog min gravida kropp. Var helt slut när jag trampat runt på stan ett tag och en ordentlig ryggvärk smög sig på som utvecklade sig till ont i magen och verk. Kanske är det lite förverkar jag känner? För det var en helt annan känsla än jag tidigare haft. Men jag har hört att det går att ha förverkar väldigt länge innan bebis behagar komma ut.

Igår var vi hos barnmorksan och hon kollade på vår bebis med UL och såg att den ligger rätt och fixerad. Väldigt länge fick vi se den lilla och hon bekröftade att det var det kön vi trodde och som de med viss reservation berättade om på det andra UL vi var på. Känns bra eftersom jag inte vågat ta ut något i förskott och varit väldigt försiktig med att köpa färger kopplade till kön. Men nu så! Nu är ialla fall alltvi skaffat helt rätt! Och idag blev Andreas också det andra vårdnadshavaren. Ja vem skulle annars varit det? Känns löjligt att vi måste skriva på papper och att frågan ställs om jag är säker på att han är pappa och att vi är överrens om det... Eh, ja verkligen och skulle jag inte vara det så skulle jag väl aldrig berätta det där ändå.. Konstig byråkrati det är måste jag säga även om jag vet att det är bra att någon tar ansvar för att det verkligen blir en pappa till barnet om det skulle hända mig något under förlossningen.

Nu har jag just varit och köpt lite godis och kollar på fotbollen där just Holland gjorde mål, ett myucket fint mål också!

Nu checkar jag ut för idag och säger välkommen vecka 37!

glass i STORA lass

Hur mycket glass kan jag som gravid egentligen äta utan att det gåt till överdrift.. En glass om dagen? 2? 5? 7? Alltså jag skojar inte men om jag fick så skulle jag lätt kunna byta ut alla dagens mål mot alla möjliga former av glass. Försöker dock hålla det inom lämpliga gränser men det är svårt och kräver stort engagemang från min sida. Tänk att starta dagen med en Mc flurry, fortsätta med en glass med strössel till lunch, på eftermiddagen i solen runt 3 en kall härlig isglass och så avslutar man dagen kankse men någon nybakad paj och vanlijsås. Mmm då skulle jag vara riktigt nöjd, frågan är ju hur nöjd min kära kropp skulle vara.... Så jag håller mig till några galssar om dagen. Och det som just slank ner i min mage var SIA glassen men kola i. Mums! Svalkande och gott.

Varmare än varmast

Detta är utan att överdriva den varmasta sommaren jag upplevt! Kankse kan det har något att göra med det liv som växer i mig. Det är söndag idag och så här med facit i hand är det en väldigt bra vecka som nått sin ände. Jag har hunnit med attt träffa många vänner och även gjort en lite roadtripp ner till Nässjö. Nu är det dock slut med dessa färder ensam, bebis är ju klar och kan vilja komma ut när som helst.

Igår hade Andreas och jag en underbart skön och välbehövlig dag. Vi var och tittade på huset igen och mätte för att se om den önskade soffan kan få plats. Mycket troligt :) Sedan åkte vi iväg på diverse loppisar och precis näör vi gett upp hopper svängde vi in till en gård där det utanonserades loppis och hittade det fina slagbordet vi var på jakt efter. Blir perfekt nu när vi målat benen lite. Och med oss hem fick 4 st gamla saftflaskor följa också. I höst ska jag göra svartvinbärssaft med hjälp av mor min hade jag tänkt. Åh jag vara älskar det faktum att det är mindre än 4 veckor kvar tills vi får bo i huset :) Sämre framtid kan man ju ha!

Idag har Andreas och jag flyttat in till staden. Vi är nämligen husvakt åt hans mor och Peter. Mycket lyhxigt måste jag säga! Helt underbart till och med. En hel vecka då vi får rå om varandra innan bebis titta ut. Vi ska bara vara och ta det lugnt, något annat tillåter inte denna värme. Jag har spenderat den första dagen ensam. Min sambo är iväg och fiskar. Har inte fått många knop gjorda. Mest legat och läst, ätit vattenmelon och njutit av att bara vara. Hoppas dock att han kommer hem snart, börjar få lite myror i benen av rastlöshet. Men ska nog gå ut och doppa mig och fundera på om det är läge att baka en rabarberpaj idag eller ej..... Den som lever får se!

RSS 2.0