Vackert

Det är vackert att leva. Så är det bara och det gäller verkligen att ta vara på de små saker som sker. Det är så svårt att bara leva i nuet och njuta av de saker som sker runt omkring oss. Vi längtar gärna framåt. Till nästa sak som står på schemat. Om det är frukost planerar vi lunchen, och på lunchen försöker vi tänka ut vad som sker i eftermiddag samtidigt som vi sitter där och längtar efter kvällens första glas vin. Och när vi sitter där med vinet i handen och är i den där sköna lugna avslappnande minuten, ja då längtar vi och planerar för den härliga lediga lördagen..... Hela tiden bara framåt. Men här och nu då? Har det helt glömts bort?

Jag är planeringens drottning. Jag lever för det. Tyvärr. Jag är så rädd att tappa kontrollen på min vardag att det ibland slår över och blir till den värsta mardrömmen. Vad händer med spontaniteten liksom? Men jag jobbar på det och det har verkligen blivit mycket bättre. Men just nu sitter jag och har lite ont i magen och kan inte bestämma mig och jag ska strunta i den inplanerade träningen och åka till Hälleforsnäs med Andreas eller om jag ska hålla hårt i planeringen för att inte få ta konsekvenserna av det brytna löftet sen.... Jag vet verkligen inte..

Men så var det ju det här med det vackra i livet. Ett missat träningspass är inget emot det underbara i att åka i väg med Andreas. Förresten så lagade han scones till mig imorsen. Med marmelad, gurka,melon, skinka och jos. Osten fick jag själv gå att köpa... Man kan ju inte få allt här i livet...Hihi.

Och det går fortfarande upp och ner. Men det växer. Allt bli bättre och bättre. Och det känns tryggt. Men fortfarande har jag hälften av mina saker någon annanstans, som en försäkring. Utifall att. För man vet aldrig, allt är inte guld som glimmar...

I miss you

Jag saknar dig kära telefon...

Va?

Döm om min förvåning när jag fick med Andreas ut igår på en promenad.... Värsta roligt hade vi. Sedan skiljdes vi mitt ute i skogen och han gick hem och jag tog en joggingtur...

Maten hos Håkan och Ullis smakade jätte gott! Och efter det blev det hem och sen spontan utgång till Nybron.. I think I am too old. Med det var roligt ändå och jag fick mig en massa goda skratt! Mer sånt tack. Nu kurrur magen och jag ska göra lite frukost innan jag kryper ner i sängen igen för några timmars sovande till. Jag ska ju jobba i eftermiddag.

Okej so far so good

Pust, vad dagarna går. Det är redan onsdag... Och vad länge sen det var jag skrev av mig. Men det beror till stor del på att min telefon är trasig och därmed också min kamera så därför blir det lite slött just nu.

Hade en underbar dag igår med Andreas. Verkligen länge sen allt kändes så bra. I både kropp och själ. Vi startade dagen med sovmorgon och åt sedan en stor frukost på stan som följdes av rolig shopping och lunch på tingsgården. Därefter tog vi en tupplus och åkte sedan och handlade och efter det blev det lite öl och korvgrillning. Ja hela dagen var verkligen bra! Vi såg även änglar och demoner och jag är verkligen imponerad! Den är lite seg men det gör inget för jag tycker det är så coolt att man kan göra en film på det viset. Den som skrivit den måste ju själv vara ett geni och veta allt. Rekommenderas starkt!

Nu har jag just slutat jobbet och ska strax kasta på mig träningskläder för att ge mig ut och jogga. Klockan fem är det middag hos Andreas pappa och sen kanske det blir en sväng på stan beroende på hur länge vi blir där!


Hemma

Jobbat sen sju. Skönt att sätta sig ner efter att städat ett hem som jag knappt sett röken av på en vecka. Konstigt hur det kan bli så smutsigt när det var så rent när jag gick... Nu sitter jag ialla fall här och funderar på vad det ska bli av den här kvällen. Jag är såååå trött och inte lust till något men jag vill egentligen ut på stan. Det vet jag... Frågan är bara när jag kommer dit. Vill ju vara där nu...

Växer

Det växer, ibland mer och ibland mindre. Men varje dag händer något. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir.

lättare

Idag är jag flera tusen kilo lättare. Men framtiden är fortfarande oviss. Det gäller att kämpa och vill man så går det. För nu finns det ingen mera chans. De chanser du förtjänar har du redan fått så det är nu eller aldrig. Perfekt från början och ända tills... Ja tills livet eller något annat tar slut. Jag orkar inte mer spel. Inga mera frågetecken. Och jag litar inte på den ljusa framtiden ännu så jag stannar lite avvaktande på tröskeln och ser hur fortsättningen blir.

Äta bör man..

.....annars dör man och därför ska jag äta lunch med Kusin Vitamin på Syliva strax!

nothing

Jag kan verkligen inte komma på en rubrik till det som sammanfattar detta inlägg då jag egentligen inte har en aning om vad det är jag vill skriva.Vill bara sammanfatta alla min tankar och känslor på papper så att jag kan lämna det sen och bara om jag vill bli påmind läsa den enda raden. Men det skulle vara att göra livet för enkelt.

Det är det som är så konstigt. Jag är fullt medveten om vad det är som händer. Men jag kan inte känna. Jag vet inte hur jag ska ta fram känslorna och låta de få fullt utlopp så att jag sedan kan läka igen. För hur det än är så vet jag att jag klarar detta. Jag har klarat mig förrut och jag gör det igen för ibland är faktiskt den ensamme starkast. Saken är den att jag INTE vill klara detta för jag vill inte att det ska vara sanningen. Hur kan jag tvinga mig till att vara stark när jag inte inser vad som sker? Är det därför mitt liv går på som vanligt för att jag innerst inne inte insett vad det är som sker? Vad som hänt och vad det innerbär? Och att det faktiskt inte är jag som kommer gå segrande ur denna strid? Det är jag som får börja från noll. Helt nytt liv väntar runt hörnet.

Ibland kommr rdock sanningen ikapp och gör mig förlamad. Det gör fysiskt ont i hela kroppen och det enda som hjälper är att lägga sig platt ner och låta känslorna komma fram. Att skrika hjälper. Att gråta likaså. Men att fundera i tystnad, skratta och le hjälper lika mycket det.

Så då

Så, nu är jag efter min joggingrunda några kalorier lättare men hjärtat är fortfarande lika tungt. Hur kan ett hjärta som plötsligt är tomt väga mer än bly?


En tro

Jag hade en tro på att kärlek var att ge, ge, ge och ge. Och tacksamt ta emot det lilla man får.

Overkligt

Allt är så overkligt. Livet liksom rullar på som vanligt. Jag gör det jag ska och lite till men jag gör det utan att känna. Det finns just inga känslor i det som sker. Ingen glädje över att vara här på jorden och heller ingen lust till att försvinna. Det är här och nu jag lever men vad är egentligen att leva?

Jag vill inte vara där jag var förrut. Vill inte börja om igen. Orkar inte, vågar inte, kan inte, vill inte.

Mitt i all denna skit växer sig förbannelsen. Jag är så arg. Arg på din oförmåga att vilja förändra den du så hårt strävat efter att bli. Oförmågan du besitter att möta mig halvvägs.

fejk

Allt var just bara på låtsas. Det som gått så bra var bara en karusell och nu var det tydligen dags att kliva av. Biljetten räckte inte längre.

Alla dessa fjärilar i magen och höga skratt som blandades med rädsla att tappa greppet vara bara Berg- och Dahlbanans gång. Det var så spännande och roligt att jag sveptes med och trodde för ett ögonblick att det var verkligt. Men det visade sig vara fel.

Allt är ju bara på låtsas på ett tivoli. Hur kunde jag vara så dum att jag lät mig vilseledas så i lustigahuset? Att kärlekstunneln fick mig att sväva iväg? Varför trodde jag att spökhuset bara var på låtsas och den plats där jag var trygg i din famn?

Hur kunde jag ljuga för mig själv så mycket? Nu är jag fast bland alla spöken och demoner men snart är jag ute ur huset och på väg. I dag möter jag världen med ett fejkat leende. För det är det som är sant.

...

Det blev pannkaka av alltihopa

Ibland är det svårt...

när man är trött men inte kan sova. Har man då också jobbat halva natten smyger hungern sig på och det bli dags att stoppa mat i magen. Så nu sitter jag här, trött men mätt. Sugen på en joggingtur men kroppen säger nej den vill vila men när den får sin vila vägrar den att somna. Den är som en trotsig treåring... Hur löser jag detta?

Skönt med sol

Det är en alldeles lagom teperatur ute idag måste jag säga. Solen lyser och det blåser lite smått. Skönt! Perfekt dag för mina planer.

Har just skjutsat Andreas till jobbet så nu sitter jag här och fixar lite "to dos" innan jag lämnar mitt hem och entrar inte igen förrän efter halv 2 inatt... Länge det....


Så där några viktiga mail är ivägskickade, diskmaskinen är utplcokat, jag har handlat de saker jag lovade att jag skulle göra, väskan till träningen är packat, sängen är INTE bäddad.. men det får vara så för nu ska jag slita upp mitt brev från Örebro, dricka kaffe i solen och bege mig till gymmet!

1 av 4...

Yes det här är den första av 4 helgen på raken som jag ska jobba... Vilken lyckans ost jag är(?)

Men det är inte någon idé att deppa för det. Jag börjar halv 5 idag och innan dess tänker jag hinna med en massa skoj. Har just kommit hem från en joggingrunda och nu kokar ägget på spisen. Sen blir det bodypump och lunchdejt med Stina innan jag tar bilen till jobbet. Och där stannar jag till halv2... Sent. Och imorn är det enda till 2, ännu senare.


Men vad gör det om hundra år?Jag kom ju in på skolan och det gör att allt känns lättare just nu! Jag ska ägna 3 år åt något som jag finner mycket intressant och sen ska det förhoppningsvis ge mig chansen att för resten av mitt liv ha ett roligt och givande jobb! Och jag hoppas att jag är klar lagom till finanskrisen ordnat upp sig och hela sverigen skriker efter arbetskraft! Då ska jag visa alla de som sagt att det jag sagt är nonsen. Men faktum kvarstår, vi har bara en kropp och bara ett liv(?) är det då inte upp till var och en att se till att vi lever så länge som möjligt? Att livet vi fick blir det bästa som går? Därmed inte sagt att vi ska leva tråkigt och snålt utan att unna oss saker och leva i en vardag som vi står ut med såväl psykist som fysiskt och att vi har chansen att uppelva vår vardag med ett leénde på läpparna? Att nå dit är individuellt man att varje dag sucka över ett tråkigt jobb eller gnälla över den onda ryggen och tröttheten är ditt eget fel.. Ett trisst jobb, ryggont och trötthet är lätt fixat om du bara vill. Byt jobb, ändra skor, motionera, ät bättre ( grova saker då och då är inte äckliga om man vet att de genererar ett bättre mående) sov mer, stressa mindre o.s.v.... Var lycklig! Bästa medicinen what so ever!

Så härligt

Idag har jag verkligen njutit av min lediga dag! Sprang ett tag på stan med Stina efter vi ätit en god lunch och sedan kom Sara hit till mig på en drink innan vi styrde stegen mot Grappa där Stina och Mia mötte upp oss. Nu är jag tankad med god energi så morgondagen kommer gå galant och förhoppningsvis helgen som ligger framför mig....


Yepp imorn börjar jag 6... Jippi..

En ledig dag

En eldig dag har jag på över en veckan och den tänker jag ta vara på. Sov faktiskt länge idag. Ända till halv 9 och det är ju inte allt för vanligt så det var välkommet. Snörde på mig skorna och hoppa i träningskläderna för en powerwalk. GIck inte så jätte långt eftersom jag var tvungen att hinna få i mig lite frukost innan den funktionella träninge  börjar klockan 10. Det fick bli massa frukt och bär till frukost, kaffe och yoghurt! Alldeles färska bär från skogen som Andreas plockade igår! Lyx om något!

Får se vad dagen har att erbjuda. Ska kanske ut och äta ikväll men regnar det så vette katten alltså. Kanske skulle vi ha en lunchdejt istället. Ja ja får se hur allt löser sig. Att man är så himla väderberoende alltså...

Home again

Åter hemma i verkligheten efter den korta men ack så undrbara helgen i Helsingborg! Det var så roligt och vi hann så mycket. Så nu är det till Helsingborg jag vill flytta om det är möjligt någon gång. Den staden har verkligen allt det jag kräver av en stad. Påminner mig lite om Barcelona fast i mindre format. Så vi får se vad som hände framöver. Det är ju inte bara att packa och dra det krävs massa planering, jobb och liknande. Men en dröm är det ialla fall och en dröm är ju till för att få en att längta framåt!

Glad igen!

Jag kom in!!!! Yes! Så till hösten är det jag som börjar skolan i Örebro! Det gör mig såååå glad!

Så nu sitter jag här och kan inte annat än le åt hur livet väljer sina vägar just nu. en spontan resa till Helsingborg och så kom jag in på skolan! Det är härliga vägar att åka på!

Har spenderat eftermiddagen med att bränna några skivor till vår roadtripp neråt i landet. Har hunnit äta en god jordgubb och melonsmoothie + en massa gott godis i form av choklad och lakrits. Vad kan jag säga? Jag är lycklig, har varit och tränat, ska iväg och har fått pussas med min älskling i 11 månader idag! Det är värt allt firande i världen! Så det så!

Here I come!

Åh! Värsta glad jag är nu! Andreas och jag ska åka till Helsingborg idag! Jag blev så glad när han föreslog det! Så nu ska jag springa ner i källaren och hämta upp väskan för att packa. Sedan blir det bodypump och sen hoppas jag att han kommer iväg lite tidigare än fem från jobbet så vi slipper komma fram mitt i natten. Fast skulle  det vara så gör det ingenting! Super kul hur som!

Underbart



En av de bästa dagarna i mitt liv.


One more kiss can be the best thing, one more lie can be the worst...
In my head there is only you now... In this world it´s you and me.
This seams real for me

Ljug aldrig för de du älskar! Tala alltid sanning. Låtsas aldrig något, vad inte den du inte är för ditt verkliga jag kommer fram till sist ändå. Jag är den jag är och min älskling älskar mig precis så som jag är och jag behöver aldrig någonsin låtsas vara något jag inte är!



Soft

Nu är jag ledig ända tills på måndag och det ska jag njuta av! Började ju jätte bra med en lång sovmorgon ända till 20 i 7 eller inte.... Vad ska jag nu hitta på när vädret utanför är grått och trisst? Vill ju kunna ta låånga sköna morgonpromenader...

Investerade ialla fall i ett par gummistävlar igår. Har letat så efter de perfekta, ville ha ett par rosa men fann inga som föll mig i smaken, så det fick bli ett par svarta. Fick nämligen nog igår av att inte kunna gå ut för att det vräker ner utanför så alla skor blir ju dyngsura!

Ledig alltså... Skönt! Har jobbat så mycket nu så det är jag väl värd! Yes!

Oväder!

Vilken morgon det är här utanför mitt fönster! Regnet står som spön i backen och det verkar inte finnas någon hejd. Himlen är totalt grå och fy så hemskt det är ute! Synd att jag inte jobbar nu på dagen. Hade varit mycket mysigare att sitta framför en film i soffan ikväll.... Men men. Får blir en annan dag. Kanske skulle jag ta och sätta på en film nu istället? Jag är ju ändå vaken och så mycket finns det ju inte att hitta på när det är som det är.

Sov ialla fall super bra inatt. Ända från halv 12 till 7 imorse så det får nog räknas som godkänt men jag hoppas att jag lyckas blunda någon timme till idag annars kommer det bli jobbigt ikväll på jobbet.

Ne he, nu ska jag nog kolla vädret i helgen då jag hoppas på SOL!

En välkommen gäst


Mellis och trosa

Har just mättat magen med god mellis i form av vaniljyoghurt, valnätter och melon. Så nu sitter jag här mätt och belåten och kollar på vad det finns att göra i trosa... Det är eventuellt dit vi ska åka på lördag för att njuta lite av sommaren. Så jag hoppas på fint väder eller ialla falll uppehåll. Så nu håller jag tummarna!

Det snurrar

Allt går så fort just nu. det var nyss helg och jag längtade så efter min lediga tisdag.. Och nu har den passerat och det är redan onsdag och jobbet för idag är avklarat... Vet inte riktigt vad det är som händer med tiden bara rinner iväg.

Gårdagen spenderades hemma i godan ro med en bok efter en skönt träningspass. Och när Andreas kom hem blev det IKEA och en powewalk innan det var dags att sova. Hann även trycka i mig lunch, fika, rester av Andreas kebab till mellis samt melon och till middag pizza rester. Jag vet inte riktigt vad det är men om jag inte visste bättre skulle jag kunna tro att jag är gravid ( alltså jag är INTE det) men så som jag åt igår och så hungrig jag var samtidigt som jag mådde så illa så kan man ju börja fundera. Men idag är allt som vanligt igen :)

Skulle egentligen gått ut och ätit idag men eftersom vädret är som det är ställdes det in och jag bjäd in mig själv på middag istället eftersom jag inte vill vara själv hemma då Andreas ska åka och fiska.

Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Kanske skulle jag vara lite vuxen och åka och handla tråkigs saker som tandkräm och liknande... Suck, trisst! Men det måste ju göras....

Sommar senaste veckan





Bara jag olika tider på dygnet.



Detta är sommarens stolthet och är kakan jag bakade i förrgår! Den är helt otrolig.... KOnsistensen är makalös. Och finn just nu till provsmakning hemma hos mig. Det är först till kvarn som gäller...




Mysiga stunder med Hanna och Rikard

Fridag

Idag är jag fri att göra precis vad jag vill. Sova hur länge jag vill och bara vara hur länge jag vill. Vad gör jag? JO jag vaknar klockan 7 och är super hungrig.... Verkligen bra jobbat. Orkar dock inte äta något än. Är på något konstigt sätt trött i kroppen..


Igår kväll var vi hos Hanna och Rikard och firade R som blev ett år äldre. Gott fika bjöds det på och så spelade vi Alias som tyvärr jag och Hanna förlorade med ETT poäng. Så det räknas knappt.

Ne he.  Nu ska jag ta och kasta upp lite bilder innan jag ordnar med frukost!

Gomorgon!

Gud så tidigt det är. Och varmt och klibbigt trots att det ligger regn i luften. Måste snart gå ner till bilen och åka till jobbet. Känner inte alls att jag vill det idag. Har jobbat en vecka i sträck, den enda vekcan jag egentligen skulle varit ledig.... Så nu längtar jag så tills klockan bli 2 och jag får vara ledig tills på onsdag klockan 6...

Provade den nya indiska restaurangen igår och det var gott men inte så där wow. Väldigt speciellt och det är kankse därför det kändes så konstigt. Ska ialla fall ge det en till chans föär tallriken var tom och det är ju gott betyg. Prövade även min kaka som är gjort på Lima,blåbär,choklad, kesella (vanilj,jordgubb) mascarpone. Också väldigt speciell men väldigt väldigt god!

Nu måste jag rusa!

Äntligen

Det här har varit en hemsk vecka på alla sätt och vis. Men den börjar äntligen gå mot sitt slut och det ska jag fira med att gå ut och äta på Grappa med Sarah och Madde. Imorn är det söndag och det innebär att det är måndag strax. Skönt!

Mycket

Det är fulla dagar just nu. Hinner knappt sitta innanför dörren innan det är dags att ge sig av igen. Det är tur att det är sol så att energin ligger på plus!

Hann men en otroligt skön jiggingtur igår innan jobbet och efter jobb var det picnick i parken med de bästa och när jag väl kom hem var det nästan bums i säng eftersom jag redan nu är uppe och redo att cykla till jobbet...

Och idag på eftermiddagen blir det snabbt hem för en dusch och sen blir det iväg till mamma på tårta och så är det aktiviteter hela kvällen....

Så, det är full rulle just nu. Men det är härligt! NU ska jag väcka Andreas innan jag hoppar på cykeln..

Hurra!

Grattis världens bästa mamma!

RSS 2.0