????????????????????????????????

Vad har jag i mitt liv att göra?

Halloween!!

Idag är det den dagen som jag väntat på så länge! Ända sen förra året faktiskt! HIHI fick juinte gå på någon maskerad då så jag hade kvar det jag hade tänkt använda förra året. Ska vertkligen bli roligt! Sitter helt färdigsminkad och kläderna på det är bara svansen som fattas, självklart ska jag vara katt :) Den åker på när det är dags att gå den sitter så himl atight med skärpet så jag hinner dö kvävas om jag sätter på den nu....


Godmorgon fredag

och godmorgon SOLEN! JAg formligen älskar solen så när jag ser att det troligt blir sol ute så Andreas säger hejdå och åker till jobbet trotsar jag tröttheten och kliver upp. Jag vill bara komma ut ut ut!! Har nu druckit en kopp kaffe (som jag också älskar) och ska snart klä mig varmt föra tt trots kylan och få solen i mitt ansikte. Den här promenaden gör underverk för hela dagen sen!

Idag blir det bowling med mamma och sis men först blir det lunch på mitt nya favvo ställe P-2. I love it! Det är lagom sådär fint men ändå lite alternativt och jag tror att komer bli ett sådant ställe där man ser alla sorters människor och jag bara njuter varje gång jag är där. Och det hittar på en massa skoj allt som oftast också, afte tea party, brunch, lunch, fika, (de har rättigheter) och nu det senaste att de ska bli ett lounge ställe det börjar imorn men då kan jag tyvärr inte gå dit annars hade jag tamejtusan hängt på låset :) haha nu fick de lite gratis reklam också men det kan de behöva så att blev går dit så att de stanna kvar! Det ligger på faktoriholmarna mellan munktell och hotellet.. GÅ DIT och njut! Det finns en massa roligt att titta på också, kost, böcker, lite kläder och det är varken dyrt eller billigt, precis som sverige, Lagom!

nehe om jag kanske skulle kicka igång dagen med musik i öronen och myskläder på så jag kan ta mig ut.. Låter som en bra idé va?

Ny tjej

He he jag känner mig nästan som en helt ny människa när jag går förbi spegeln... Varför? Trumvirvel....Jag har FÄRGAT håret, mörkt, brunrött! Snyggt!! OCH igår mina vänner fick jag GLASÖGON. OCh med det blev jag några år äldre....

Jag trivs så bra med håret men hm, glasögonen vet jag inte. De är super duoer snygga MEN jag är helt ovan och gillar inte alls hur jag ser ut i de även om ANdreas försöker övertyga mig om motsatsen.. Antar att det bara är att gilla läget några veckor tillsjag vqant mig sen ska jag nog skaffa linser, det är mer praktiskt med för mig då jag flänger och far så mycket och så kan jag ha glasögon på helger och hemma...

Nu är det onsdag morgon så jag önskar en er härlig dag, idag är solen här och det tar vi fasta på tycker jag! So long!

Börja dagen på bästa sätt!

Nu tänkte jag snart gå ut på en promenad i skogen för att börja dagen på bästa sätt! Har legat och läst lite och kollat igenom mitt PM som jag tror att jag kan vara rätt nöjd med.

I eftermiddag åker jag till Karlstad oh kollar på Hockey! Yeeehh... Som om jag kan något om hockey... Men det ska bli roligt och jag har faktiskt varit så duktig att jag bakat en äppelkaka efte ett tips jag fick för jätte länge sen av min arbetskamrat A-L. Det blev toppen god och jag tror den kommer uppskattas i bilen på vägen ner!

Resten av veckan ska jag tillbringa med min familj har jag bestämt det är nämligen sällsynt att ha de samlade i samma stad. Det ser jag verkligen fram emot!

Ne he på med skor och plugga in hörlurarna så jag kan ge mig iväg!

Puhst

Vad jag har flängt idag. Började dagen med en skön avslappnande promenad i skogen innan jag kastade mig över boken jag lånade igår, Tarzans tårar, verkar rätt bra och det är ju bra då jag måste läsa den för skolans skull... Jag var nere en sväng på gymmet men tog det ganska lugnt på coren då jag känner lite i ryggen där. Efter det blev det lunch och sedan stod det klippning på schemat och sen var det ju storhandlig som skulle utföras. Just precis då kom jag på att min bil inte är besiktigad så det blev till att traska till Ekängen... Så nu när jag efter middagen landar i soffan ska jag verkligen njuta av att sitta still, det värker lite i mina ben faktiskt. Tog nog i mer på spinningen än jag trodde...

Nu ska jag stoppa in vitlöksbrödet i ugnen och koka upp majskorvarna så det blir någon mat någon gång!

Söndag!

Igår hade jag min bästa dag på längre rent orkemässigt! JAg kände mig nästa hundra i kroppen och jag åt inga tabletter och hade varken ont i ryggen eller huvudet! Vilken lycka! Tur att jag ändå var ledig i helgen och jatt jag har två veckor till på mig innan jag ska jobbar. JAg få rju alltid ont i ryggen av att jobba då inte av denna sort men ändå. Hann med en massa saker igår och jag kände att jag tog igen lite av det som jag missat den senaste veckan. JAg var ute på en alldeles underbar promenad, hade en mysig söndagsmorgon med Andreas, träffade Sara och Milla, lånade en bok på biblioteket, tränade och kollade på ljusspelet! Super mysig och skön dag utan någon som helst stress!

Nu sitter jag med en kaffekopp i handen och tänkte nog snart klä på mig något skönt och ta en promenad i skogen! Det gäller ju att passa på innan löven faller från träden. Sen blir det klippning och storhandling i eftermiddag....japp det var nog allt för nu!

Vackert

 

 

Det är verkligen vackert ute nu men se så fort det går, skogen är som en stor lövhög Och egentligen vill jag bara springa runt och hoppa bland löven, synd att man ska vara så himla vuxen bara...


Underbara fredag och välkommen en lika underbar lördag

Vad gör väl en bal på slottet när man kan sitta inne med sina fina vänner och njuta av tända ljus och många härliga skratt? Slottet känna ganska blekt i jämförelse måste jag säga.

Jag är helt fulltankad med härliga känlsor just nu och veckans dåliga vibbar är som bortblåsta.

Gårdagen var verkligen så härlig! Tillbringade hela dagen full med bubbel i kroppen som fick komma ut under dagen. Till middag blev det taco. Det blev rödvin i soffan och mycket prat och mys innan det plingade på dörren och finaste H&R kom med värme till vårt hus. Kvällen bjöd på mer vin, glögg, spel, skratt och mys. Dock var jag halvt död framåt 1 på grund av föregående natts frånvarande sömn.

Vaknade i morse och kände mig helt utvilad. Har hunnit med att verkligen njutit av att det är lördagmorgon! Så nu ser jag fram emot vad den här dagen ska visas innehålla!


något är fel..

Jag vaknade prick 02:06 inatt och har varit vaken sen dess. Har legat och vridit och vänt mig men till slut gick jag upp och satte mig vid tv:n. Men det finns då inte mycket att se på tv mitt i natten sp när den enda vettiga filmen tog lsut satte jag mig vid datan och har fått en del skolsaker gjorda.

Nu tänkte jag gå in på bibland hemsida och reservera lite böcker till nästa delkurs. Jag struntar i om jag får sova hela dagen, det är bättre det än att bara ligga i sängen och ändå inte kunna sova....

Men något är fel, jag måste ju kunna vakna mitt i natten och sedan somna om. Det är nog därför jag är så rädd at gå och lägga mig om jag inte är suuuper trött eftersom jag är orolig över att jag inte ska sova hela natten, det var ju så det var igår och säkert var det därför jag vaknade. Men tre timmars sömn tackar vi för.. Undrar hur länge jag orkar stå på benen imorn dock. Tur att jag ändå ska vara hemma och vila upp mig. Tur i oturen skulle man kunna säga

...................

UNDErBARA TORSDAG!!!!!

.....................................


Nu så!

Vilken skitdag det var igår, var så trött och hade ont! Känner mgi som värsta gnällkärringen men idag är det bättre och jag är mycket piggare! Det var nog myskvällen igår med godis, goda mackor och tända ljus och på det 11 timmars sömn som gjorde det! Jag har aldrig någonsin varit så här trött men nu kan jag sova konstant hela tiden. Och 11 timmar är mycket!! Men nu känne rjag mig pigg och utvilad och det gör inte alls så ont i varken huvudet elelr ryggen! Peppar peppar... Ska försöka att ändå ta det väldigt lugnt och försiktigt så att det inte kommer tillbaka.. Inte lyfta eller stå still för länge, igga på rygg och dricka mycket då det tydligen är det bästa mot inflamationer... ja och förskylning också för den delen!

Känner mig så mycket gladare idag! GUd så skönt!

Välkommen torsdag!

Hm...

jag undrar om jag kanske skulle våga mig på att ta en promanad bort till Ekängen, ryggen känns relativt stabil just nu och kanske skulle ite frisk luft göra bot mot det onda i huvudet. Orkar inte gå runt här som en zombie länge ska smina mig lite sätta lite färg på kinder och ögon och dra på mig något skönt och gå så långt det går. Går det inte så går det inte. Då är det bara att vända näsan hemåt igen...



nej nu struntar jag i det här!

Åh, vaknade idag tidigt, eller tidigt och tidigt, halv 9 men eftersom jag somnade sent så blev det få timmars sömn... Idag struntar jag i den värkande ryggen och förkylningen som ligger och lurar och huvdväerken kan bara gå och gömma sig! Jag struntar i alla känslor av sjukdom! Det räcker nu! Så punkt. Nu ska jag inte tänka en tanke till på det idag utan bara plugga och försöka ta ifatt det som jag missat den här veckan!

Jag har ätit frukost i alla fall så nu är jag mätt och belåten och har redan kommit igång med renskrivningen! Jag är på väg!!!



Godmorgon HÄRLIGA onsdag...

Önskar

Jag önskar att du inte minns mig som den jag var, jag önskar att jag inte träffat dig när allt som som värst, det var orättvist mot både dig och mig. Jag önskar att du minns mig som den jag var innan, att du kan se mig som den jag är idag.

Jag blir tokig. Jag är ju egentligen lycklig, varför kan inte leendet och käslan av detta tränga längst in där jag som bäst behöver det?
Jag orkar inte med att mina ögon fylls av tårar när jag som minst behöver det, vad har jag att gråta över? En situation som jag orskat själv?
Jag önskar av hela mitt hjärta att det inte skulle bränna hål på min hud varje gång du tar på mig, hur ska jag tänka för att få din hand att bara värma min frusna kropp?

Det är som om det skulle vara två människor i mig, den ena som håller sig gömd, mitt nadra jag hon som inte är jag. Hon som bara vågar sig fram när situationen tillåter. Den fega delen som inte vågar möta det riktiga livet med motgånga rutan bara ser sig själv som en motgång, det blir ju mycket lättare så. Tänk om jag bara kunde be henne flytta som en ovälkommen gäst...
Jag ska pröva det imorn

panik!

Herregud jag får panik av detta elände! VIll kunna röra mig fritt, springa, hoppa, städa, träna, shoppa och vila. Inget går. Det gör och här och det gör ont där. Jag känner just nu inte så mycket i ryggen och gymmet lockar menhur lätt är det att lyfta vikten när jag inte ens kan få på mig skorna utan att det smärtar trots starka tabletter!!! Paniken kommer så sakteliga smygande och detta är INTE bra för mig!

Den senaste veckan har allt gått så bra. Det har gått på rutin och jag har lyssnat på min kropp, men det är när jag känner att jag kan använda den begränsat som paniken smyger sig på och jag blir lättretlig och vill försvinna bort från denna planet... Vill inte att något som drabbade mig i sommras åter ska få fäste i min kropp. Så vad ska jag göra?

Vila är vad som rekommenderas. Träna om det inte göra ont... Hur ska det gå? Det gör ju ont hela tiden! Blirju halvt förlamad om jag inte äter piller och med pillerna följer trötthet och huvudont. Så ja det går inte att träna och blir jag ofrivilligt utestängd från träningen blir det som ett begär trots att jag kansek inte annars gått och tränat. Det kryper i kroppen och jag får helt enkelt inte luft  i min egen kropp. Och jag vet att det inte är bra att träna när man inte är helt hundra, jag kan allt som det där, tro mig. Mn ibland känns det som om jag är villig att ta risken för att förvärra saken än att känna som jag göra just nu.

Pest eller kolera

Ringde nyss sjukrådsgivningen och undrade om biverkningar för mina smärtstillande piller jag fått. Tydligen är de stark beroendeframkallande och biverkningarna många och eftersom jag sov HELA dagen igår kan man säga att jag drabbats av en av biverkningarna.. Den andra har drabbat mig idag, fruktansvärd huvudvärk har jag! Inga alvedon i världens tycks hjälpa, det är bara att stå ut alltså välja mellan peste eller kolera. Huvudont eller ont i ryggen.. Ja min avänner vad ska jag ta... Väljer nog faktiskt trots smärtan huvutont. Känns som att det går att uthärda men att ha ont i ryggen är verklligen hemsk!

Nu ska jag ialla fall försöka få till lite pluggning, blev ju inget av med det igår så nu ligger jag en dag efter.... Hur ska jag orka läsa något.. VIll ju bara lägga mig i sängen och sova. Ska försöka med lite kaffe annars får jag nog ge efter och krypa ner i sängen...

gårdagen

Vaknade igår tidigt med en hemsk värk i ryggen, tror klockan var kanske 4 på, kahg kunde varken ligga, stå eller sitta. Och jag kom inte upp ur sängen. Det var inte roligt! Nrä jag väl komm upp ur sängen för att hämta vatten kund ejag inte somna om och jag var nog varken till 6 åtmonstonde innna jag var tillbaka i drömmarnas land. Men två timmar igen var jag vaken ingen med samma smärta i ryggen. Så jag tog mitt förnuft tillfånga och åkte till akuten odär jag blev undersökt på alla möjliga sätt och vis...

Och jag som vekligen avskyr att gå till läkaren och allra minst till akuten men vad skulle jag göra? Kune ju inte gärna legat heal dagen som en strandad val...

Gårdagen blev med andra ord inte riktigt som vi planerat men det blev bra ändå...Vi hade besök av Andreas mamma också när vi kom hem. Mysigt! Sedan avslutade vi kvällen med familjepizza och första säsongen av En del av Köping! Jag har jag aldrig sett det förrut och måste nog medge att jag är positivt förvånad!

Idag står plugga på schemat och sedan lite pajbakning för det blir middagsgäster ikväll!

Nu, Frukost!

AJJJJJ

Min rygg gör ont! Fasiken det värker alltså! Hu vill typ lägga mig och gråta faktiskt..

Har ialla fall haft en mysig kväll med pappa, Glenn och ANdreas som började på Bishops, middag på papas tapas och sen en sväng till Bishops igen. Och av någon anledning hamnade vi här hemma hos oss... Hm, fattar inte vad det är med tre killar och musik... Det är roligt att titta på de från håll :)

Nu tror jag att jag ska lägga mig, de får klara sig själva, de är ju ändå bara intresserade av musiken...

Tapas

efter synundersökningen tröståt vi lite på max, blev ju typ 4000:- fattigare... Ja jaghar fel på ögonen som Andreas sagt i typ ett år så han var ju gald... MEN det som var bra var att mitt synfel är att jag ser för bra?! Konsitgt eller hur? Ögonen får anstränga sig massa och därför får jag huvudont.

Nu ska vi ialla fall strx ner på stan för att dricka en öl tillsammans med pappa och min bror och sen blir det papas tapas! Gott!!! Vad ska jag ha påmig då? Den ständiga frågan det där... Hm... Får se vad jag hittar på. Svart finakr ju alltid men det är ju så kallt så nåt osm värmer också... En svår combo då det mesta i garderoben som är snyggt inte är så varmt..

Nu dusch!

lördagsmorgon!

Godmorgon härliga lördag!

Så skönt som jag har sovit i natt var länge sen! Det behövde jag verkligen och jag känner mig mycket piggare idag! Ingen feber och inte lika mycket ont i kroppen. Men de två brukar ju gå hand i hand.

Idag ska jag äntligen göra en synundersökning, tror faktiskt att jag kanske har synfel eftersom jag har ont i huvudet ofta något som jag alrdig varit drabbad av förrut. Lika bra att kolla upp. Sedan ikväll blir det middag med pappa och förhoppningsvis hinner vi leta efter maskeradkläder också!

En skön lördag helt enkelt!

middag på g

Herre gud vad jag inte mår bra! Det kokar i mig och huvudet bultar. Trots det har jag hjälpt Andreas med maten och fått i mig några klunkar rödvin men känner att det inte är det bästa eftersom jag gärna äter några tabletter innan jag ska sova så jag kanske får sova hela natten.

Vi har i alla fall lagat fläskfilé, rödvinsås och smördegsinbakad fläskfilé med spenat och charlottenlök- Gott!

Det är strax klart men jag hinner nog vila några minuter innan!!

Duktig jag är

Yes jag har nästan vilat hela dagen. Tog en lugn lunch med Stina men var snart hemma igen. Jag har även skrivit klart en uppgift och målat naglarna med franskmanikyr.. Äntligen har de växt sig så långa att det går att måla. Jätte fint blev det och nu vill jag gärna ha ett passande smycke också.....

Det har regnat hela dagen... surt tycker jag. Men jag har precis ljusat upp dagen med massa choklad, geisha och någon med kanelsmak som Andreas gett mig och till det blandade jag keso med lingonsylt, ja för att göra det lite nyttigt och för att det ska få gå under kategorin mellanmål.... ;)

Nu vill jag gärna att min kära kommer hem så jag slipper ha så tråkigt, det är trisst att vara sjuk och ligga still hela dagen... Puh...

Sugen


 

Denna underbara dessert, pannacotta med rabbarberkompott skulle jag ge min högra hand för just nu!



Trotsar

Nu skiter jag i det här vädret jag trotsar regn och feber och går ner pås tan för att ta en fika/lunch med Stina. Det var jätte länge sen vi sågs och jag vill verkligen inte missa chansen. Så med mycket alvedon och ipren borde jag klara ialla fall en timme sittandes. Det värsta är ju att ta sig dit.. men det ska nog gå det med.

Jag trotsar i ohc med detta beslut även Andreas, han kommer bokstavligen bli tokig om han får reda på att jag gått ut sjuk. Men det behöver han ju inte veta heller faktiskt! Så blir det inga problem med det!

ska klä mig riktigt varmt med gummistövlar också så blir jag inte kall och slipper bli blöt!

So long!

Good feeling

Det är trots feber och allt fredag idag! Så nu kastar jag in lite bilder från i somras som skapar lite good feeling!


Boring!

Jag tycker att det här är hemskt orättvist faktiskt! Här sitter jag med ont i hela kroppen och det finns så mycket roligt att göra.. Till och med sova skulle vara roligt något som jag annars inte är ett sånt stort fan av. Men det går ju inte det heller måste få klart den här fråga som jag bestämt mig för så att jag faktiskt kan ta helg sen!

Det är så tråkigt att jag ska vara sjuk nu! TYcker synd om mig själv. Och vi som planerat middag med pappa på Papas Tapas idag också! Kanske kanske att vi kan gå ändå...

Att det regnar ute gör ju inte saker bättre, och tydligen fanns risk för snö också. Ja den tackat man för då...Ne nu får det vara slut på dessa negativa tankar. Tillbaka till skrivandet!


Over and out!

Feber

Uach jaghar sovit så dåligt inatt så nu har jag gett upp och börjat skriva på mitt PM, har nog setat här en timma ialla fall. Nu har jag dock fått i mig lite te och ska strax krypa ner i sängen igen. HUvudet bultar jag jag fryser.

Jag visste det redan igår förmiddag att jag skulle gå och bli sjuk. Det är skrämmand ehur väl man känner sig kropp och bra också I guess. Men ialla fall så kände jag något i halsen och när jag öandade hemma och ätit middag smög sig frossan på och under natten steg den 2 grader. Så det är nog därför jag vridit och vänt mig så. Känns faktiskt jätte tråkigt att det skulle komma just nu när jag så sett fram emot den här helgen. Har inte tid att vara sjuk när jag jobbar varannan helg och är borta i veckorna. Det är så mycket som ska hinnas med. Hade faktiskt velat hälsa på min kusin i helgen men det är ju bara att glömma... Istället blir det sängen och film.. Hm, känner mig skapligt lurad.. Ha! Men det som inte dödar härdar antar jag...


Och stackars Andreas också, jag somande mitt i nya Harry Potter som jag tjatat om att jag ville se. Men han är så söt, du är nog bara lite trött... Jo säkert med frossa under duntäcket och tofflor och hela faderullan på mig...

ne he.. nu är det sängen som gäller om det går...

Godmorgon och på återseénde!

Sen eftermiddag/kväll

Har just klandat hemma denna sena torsdagseftermiddag eller tidiga kväll. Har haft en helt ärlig värdelös dag i örebro idag! Det enda som gjorde att jag inte sa upp skolan på en gång var att sista lektioenn var så kass att det resulterade i att vi bara skrattade.. Och goda skratt kan man ju tydligen leva länge på har jag hört!


Kvällen kommer bara bli lung, inte en enda rad ska skrivas och inte en bok ska öppnas. Här ska det bara njutas av att det är torsdag och så har jag en hals som värker och dummar sig som måte kureras...

Blir hemmagjorda pannbiffar, potatismos, lök och gräddsås till middag och till det hemmagjord lingosylt... sämte kan man ju äta!


Helt otroligt!

Jag är klar med dagens uppgift! Trodde inte jag skulle klara det idag och vet ni vad? Jag har städat också! Känns så skönt! En börda har lyfts bort från mina axlar.

Imorn är det skolan igen, hela dagen lång. Åker tidigt på morgonen och kommer hem sent kvällen. Men det är det värt. Vill inte sova hos farmor den här veckan. Och inte nästa heller. För sen när nästa delkurs börjar om några veckor måste jag vara där hela veckor då vi har fler lektioner då...

Nu ska jag nog lägga mig lite i sängen och vila och vänta på att min älskling ska komma hem.

Och just det folks,det är ju lillördag idag... hur ska vi fira det tycker ni? Några öl och en sväng på dansgolvet? Champage och lite choklad? Tända ljus med glögg och pepparkakor? Jag röstar på det sista faktiskt så gammal som jag är ;)

Ge mig lite skrivarglädje!

Åh, det är inte alls roligt det här idag, får ingenting gjort och jag vet att det måste städas så jag planerar bara hur jag ska lägga upp allt istället för att bara kör igång! Har ialla fall fått i mig lunch så nu borde energin så sakteliga komma tillbaka eller så hamnar jag i lunchkoma med min otur :)

Egentligen är det ganska mysigt att bara strosa runt här och brygga lite kaffe och smaska lite shoklad då och då. Men det är inte så skoj när stressen sätter in...

Ikväll ska jag äntligen få umgås lite med Andreas. Det var ju bara typ en vecka sen... Så efter klockan halv åtta ikväll är vi båda hemma från träningar och jobb och då ska vi laga mat och titta på tv, en perfekt onsdag med andra ord!

Okej

Nu är det dags igen att skriva ytterligare en fråga. Är dock inte lika motiverad idag men det ska nog gå bra!

Det var mysigt igår på plastpartyt! Kul att så mycket folk kom. Men tyvärr hade jag så ont i ryggen att jag varken kunde sitta eller stå så kände mig nästan gråtfärdig där på slutet. Som tur var kom Madde och Anna till undsättning när vi skulle åka hem så jag fick starka piller =) SÅ nu kan jag knapra på de idag och kanske klarar av att sitta still vid datan.

Vad står med på schemat idag.... Jag har en träningsdejt med Hanna. Det är inte illa. MEn det är ju inte förrän sex ikväll men tills dess lär jag ha att göra här vid datan om om det mot förmodan skulle bli lite tid över ska jag faktiskt vara så duktig och städa! Det behövs verkligen...

Nu kickar jag igång!

Soft

Jisses vilken lyckokänsla jag har just nu i hela kroppen! Jag lyckadesklart med fråga 3 innan lunchen och det hade jag avsatt hela dagen åt! Så skönt! Så nu kan jag unna mig lite soft tid. Har ju inte blivit så mycket av det på senaste då jag haft mycket i skolan och jobbat i helgen. Nu ska jag lära igenom de frågor jag gjort och ändra lite och skriva dit källor, detta ska jag max jobba med i en timme sen blir det bara till att njuta resten av dagen!

Fick också lite sällskap av Andreas för en stund sedan. Han mellanlandade hemma innan han skulle på möte. Vaddå lyx att få en varm kram och en mjuk kyss så här mitt på dagen en TISDAG! Det kan man kalla vardagslyx. Jag blir alldeles varm inombords....

Ne he ett sista ryck då...

Just já!

Andreas och jag var ju på Afternoon tea för några veckor sen! Det var verkligen super mysigt och gott!




Beslutångest

Åh! Det är så svårt att skriva! Kan inte bestämma hur jag ska fomulera mig. Skriver, raderar, skriver inge, behåller några ord, gör om och ja så håller det på. Tar ju nästan en lvar att skriva en mening. Jag vet ju vad det är som jag vill ah skrivet men det vill sig inte riktigt ändå. Svårt att få till det med så lite plats att få ner det på.

Nu är klockan ialla fall 11 snart och jag ska skriva i 30 min till sen tar jag paus och hoppas att jag på eftermiddagen bara har att korrigera!

Önska mig lycka till!

Det blev...

morgon idag igen! Fantastiskt eller hur? Jag har en massa saker på schemat idag så det är lika bra att sätta igång. Det som har högsta prioritet är att skriva klart uppgift 2 på mitt PM, låter kankse inte överdrivet svårt men det är det. Jag måste läsa en massa och sedan sålla och försöka få ner mina tankar till ungefär en A4 med dubbelt radavstånd, alltså egentligen ingen text alls. MEn det ska nog gå bra. Har ju gjort ettan och tvåa så..

Det jag också ska göra idag och som avslutar dagen är home party med plastbrukar, ni kanske vet vilket slags party jag menar då. Det känns vuxet om något. Är glad att jag ska gå ialla fall eftersom jag inte är i ÖRebro som jag o stort sett är alla andra tisdagar så känns det bra. Det är inte ofta man kan träffa sina arbetskamrater utanför jobbet.

Däremellan ska jag försöka få en massa annat gjort också. Men det tycker jag nog att jag borde lyckas med, jag är ju uppe tidigt så statistiken och tiden är på min sida

godmorgon!

Har sovit så skönt inatt och vakande utvilad klockan 8... Dock har jag nedrans ont i huvudet . Men med frukost och en alvedon i magen borde det så småningom bli lite bättre. Måste ju till skolan idag men innan det tänkte jag träna lite. Så nu måste jag faktiskt rusa ser jag på klockan...

Tjing så länge!

Inte igen

Jag tänker aldrig skämmas för den jag är, inte dölja eller ljuga. Det är inget jag är stolt över, inget jag pratar högt om men jag svarar på era frågor, stillar er oro och lovar er att det är bra. Det är inte så farligt som det verkar. Det blir bra, det är bättre och någon gång kommer det blir perfekt.

Mys!

Det är en härlig fredag idag! Både ute och inne. I kroppen och i känslan. Helt fantastikst är det att känna det utan några som helst om och men. Det är bara härligt att vara jag just nu.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, som jag varmt rekommenderar, och bara njuter av den här sekunden! Ska strax fixa till mig lite och gå ner på stan och möta upp mamma för att gå på bio. Vi ska se flickan som lekte med elden!

Har hunnit med så mycket idag! Dock inge pluggande men ack så viktiga saker. Om inte viktigare kanske fö rmitt eget bästa. Jag var och pratade idag. Och det var så skönt, det lättade på ett tryck som jag haft länge och jag vet vad som väntas av mig nu. Och jag har 6 veckor på mig innan jag måste helt stå på egna ben, det är läskigt. Men jag har ett lugn vilande över mig som jag aldrig haft förrut.

Efter det tog jag bilen till Lina och hennes bedårande bebis! Så skönt att komma dit, där finns också ett lugn och värme. Njöt av solen tillsammans med hennes sovande son i vagnen och kom sen in i värmen och njöt av (utan att överdriva) de godaste muffins som jag någonsin ätit! Så nu ska jag försöka mig på att baka de här hemma och överraska andreas. Han älskar ju muffins men jag har alltid tyckt att det bara är torrt och då tänkt på de där man köper i 6-pack som smakar citron.. Blä. Men att sätta tänderna i dessa gudomliga små cupcakes var som att hamna i himlen. Synd att jag inte tog kort för de var snygga också!

NJut fredagen! Just den här kommer aldrig igen!

Klart

Japp nu är redovisningen är över och jag är mer än nöjd med min egen prestation! Vilken kick när det var klart och jag kände mig så där super nöjd! Det är alltså bara bra att vara lite nervös innan. Då skärper man till sig och fokuserar! OCh det va rriktigt roligt att stå där när jag kände att  jag kunde det jag pratade om.

Nu sitter jag i skolan och har fått i mig lunch och skrivt lite i min portfolio som har fått legat lite på is den sista veckan då det varit så mycket annat. MEn nu är jag ifatt där med. Ska snart packa ihop och åka till farmor. Ska bli roligt att vara hos farmor för en gångs skulle utan att behöva läsa en massa, tror även hosn tycker det är roligt.

Det är verkligen en bra klass jag har tänkte jag på idag. Så många olika personligheter och det är spännande att lära sig av andra. Sedan kanske jag inte håller med om allt som sägs men det betyde rju bar aatt jag blir mer säker på min egen ståndpunkt och får höra andras perspektiv på det.


ONT!!!

Jag har sååååå ont i ryggen! Fy tusan jag håller på att gå av alltså. Kan varken sitta eller stå utan att det gör ont! Verkligen INTE skönt! Har haft så sen i söndags och det blir inte bättre direkt. Aj!

Nu ger jag upp PM skrivandet för idag och lyssnar lite med på Melissa Horn. Vilken helt underbar röst och sångerna är så fantastiska, de berör mig verkligen ända in i själen.

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
nu kan det vara försent att säga som det är...

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans så jag säger rakt ut
Jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut....

jag vet att det är svårt över telefon
men när jag varit nära vill du därifrån


det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt
o jag vill ha dig nu som jag hade dig förrut...

Bullarna

hihi Andreas och jag bakade ju bullar i söndags och vi hade sagt att vi ville ha stora bullar... Så sagt och gjort, en hel sats blev 14 bullar. Det blev jätte stora och efter maten var det knappt så det gick ner en hel. Men de var så goda! Verkligen de godaste bullar jag någonson ätit. Inte torra alls utan fulla av margarin, socker och kanel! mmm...


Svårt

Gud så svårt det är att skriva ett PM om den vuxna hälsan i sverige... Det kändes rätt så överkomligt när det endast skulle vara 6 frågor på max 6A4. Men det är tydligen det som gör det så svårt! Hur ska jag kunna göra det så kortfattat... Paniken smyger sig lite sakta på.... Men jag har bestämt att innan jag stänger mina ögon ikväll ska 2 frågor vara avklarade. Det borde väl vara rimligt.

Jag har också en redovisning imorn hängandes över mig. Men där ska jag bara göra klart mina talkort och träna, träna träna... Förra talet gick by the way riktigt bra!

Hade en fantastisk dag igår... Åkte till skolan och var där några timmar åkte hem och tog en lång promenad med Hanna. Det är konstigt hur lätt det kan vara att prata med någon bara sädär. Och att tystnaden kan kännas ansträngd utan något som kan vara skönt. promenaden gjorde ialla fall att jag piggnade till något som jag verkligen inte var innan. Både ont i kropp och själ men det var som bortblåst sen.

Kvällen tillbringades med Andreas och herregud, att man kan skratta så mycket fattar jag inte. Hur kan man älska någons närvaro så att det värker i kroppen? Vi löste lite korsord, åt massa glass, kollade tv och bara tjattrade en massa strunt. Det är otroligt vad viktigt det är att skratta, det är nog det jag saknar mest när jag är hos farmor. Dessa hundratals spontana skratt varje dag. Det är liksom de som sätter guldkant på tillvaron.

underbart

Jesus vilken helt otroligt bra låt jag har hittat idag!


på andra sidan joden på andra sidan stan
finns ingenting att göra jag har sovit hela dan
för mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

här finns så mycket vackert som jag inte kan se
jag drar mig sakta undan och solen följer med
jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
det regnade idag och det finns en mening med det

har du en famn för mig?
har du en famn för dig
var du än befinner dig,har du en famn för mig?

jag tror jag har valt något som inte gör mig väl
om du inte saknar mig så har du dina själ
men älskling flyg till mig, jag vill att du ska se att det regnade idag
och jag tackar dig för det

har du en famn för mig?
har du en famn för mig?
var du än befinner dig, har du en famn för mig?




tänkvärt

Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå!

En härlig dag

Idag är det söndag! En härlig dag på alla sätt och vis! Det är kallt och blåsigt ute, det regnar och imorn är det måndag. Men det gär inget. vädret utanför spelar ingen roll när det är varmt och härligt inne. Vi har haft en mysig dag so far. Lång härlig frukost med massa goda pålägg, mys och skratt. Verkligen skönt och avslappnat.

Nu är Andreas på boxning och jag förbreder för vår lunch. Köttfärssoppa och hårdbröd med ost! Mmm, det är verkligen en höstmat! Sedan blir det bullbak dagen till ära! Det är ju kanelbullensdag. Det kunde blivit riktigt firade idag också men av många olika omständigheter blir det inge kalas idag. Och det är nu sagt och det är redan glömt.

Nu ska jag hopppa in i duchen och plocka undan lite här hemma. Dammsugning och golvtvätt sparar jag till en dag då de passar mer in i humöret. Ska även försöka hinna läsa klart en bok tills imorn innan Andreas kommer. Är jag effektiv nog hinner jag nog det. För sen ska det njutas och fulla drag och min träning får komma en annan dag då andan faller på. Just nu är motivationen helt borta och det är lika bra att acceptera det. För den kommer. Det gör den alltid!

Strax

Ska strax njuta av den här dagen..

Vill bara säga att det finns en liten ängel i mitt liv. En mörkhårig sådan som förgyller min vardag och gör mig glad.
Varje dag skänker jag henne en tanke och jag är så glad att våra vägar möttes.



Ett lugn

Det vilar ett lugn över det här lördagen. Morgonen har gått i ett behagligt tempo. Sitter just och drivker morgonens andra kopp kaffe och börjar bli klar för storhandling. Jag är nog en av få som verkligen älskar att handla. Jag riktigt längtar tills vi ska iväg och fylla vagnen med saker som gör oss starka. Det är något speciellt med att välja bland alla varor och tillsammans bestämma vad som ska köpas hem och inte. Ja, jag vet, det kanske är en romantiserad bild av det hela men det är faktiskt så jag känner, larvigt eller inte. Och idag ska vi verkligen handla massor.

Ikvälll blir det lite party men innan dess ska vi hinna baka en kycklingpaj till middag. Ingen stress idag, jag orkar inte med det... Har längtat så efter den här dagen och nu när den är här ska det njutas i fulla drag.

uppdate

vad fort tiden går! Det är redan torsdag, ännu en skolvecka har gått. Helt okej faktiskt. Dock vet jag inte om jag trivs helt med att bo i Örebro. Jag har enorm hemlängtan.. varje dag och ångest innan jag åker hit igen. Det är inte det att jag inte trivs här med skolan och så men det är jobbigt att bo i en resväska, att gå och lägga sig själv, äta mat jag helst inte vill äta, anpassa sig efter farmor, vara pigg och glad hela tiden.. Ja det är mycket som gör att det bliur jobbigt. OCh jag vet att jag skrivt det förr men jag känner mig verkligen inte som mig själv när jag är här. Jag saknar så den närhet och trygghet som Andreas ger mig. Jag behöver inte bry mig om jag slänger saker på golvet, tappa saker, lämnar disken, strutar runt i fula kläder. Jag kan bara vara mig själv, stänga dörren om mig och sova när jag vill, mitt på dagen om det är så.

Ja egentligen kanske det inte är så farligt som det låter men jag är också väldigt trött just nu och det förvärrar säkert saken. Och sen får jag lite panik också på att tiden hemma är så kort. Varje minut känns planerad och jag känner mig också lite smått tvingad att hitta på saker hela tiden då jag inte vill att någon ska känna sig bortglömd eller åsidosatt. Men ibland skulle jag bara vilja vara hemma och bara vara utan några som helst krav, utan att känna att det finns någon som skulle vilja ha lite av min tid. Det låter kankse dumt och egoistiskt men det är inte så jag menar. Utan bara att jag önskar att jag hade mer tid hemma. En dag att bara vara på utan plugg tillsammans med Andreas, en dag tillsammans med någon annan och gärna en dag som bara blir som den blir... Det borde ju inte vara så svårt. men jag jobbar ju varannan helg så det blir inte många dagar att vinka på varje månad. Men jag ska inte klaga. Jag trivs ju också, det är inte det, det är bara att veckorna bli så långa när man längtar så mykcet och ensamheten känns än större.

Nej fy, imorn är det fredag. Och nu ska jag snart gå och lägga mig och sen har jag bara lektion till 12 imorn och sen bär det hemåt! Och imorn är det en rolig dag att se fram emot. Blir biomys och mat med bästa Hanna som gör mig så glad. Det ser jag verkligen fram emot och sen på lördag är det Andreas och min dag då vi ska handla, slappa och gå på 25 års fest.

Nästa vecka blir också en lång vecka här, men jag ska planera det lite bättre och se till att hålla mig tilldet. Då märker jag att det blir mycket lättare. Sen tror jag att hösten och kylan gör sitt. Energin tryter, man fryser, vill sova och dagarna blir kortare. Samma saker ska hinnas med som förrut men nu har man färre timmar på sig innan ögonen vill slutas och sova.

nej nu blir det inge mer negativa tankar om detta. Det är ju det här jag vill göra, jag vill jobba med något som jag verkligen trivs med och brinner för. Så det är värt lite möda och besvär! Så från och med nästa vecka kör jag järnet!

RSS 2.0