Roligt!

Vilken helt underbar kväll det var igår! Solen lyste och sällskapet var underhållande och gött ;) Nej men det var riktigt kul att bara sitta still, äta och dricka gott utan någon stress. Vi satt på Lenitas altan, spelade spel och myste. När natten började smyga sig på tog vi bussen ner till stan och gjorde några timmar där. Gud vad kul! Och var roligt det är med vissa saker när man inte är i sinna sinnens fulla bruk, som torsdagsskor.... hahah jag dör typ nu av garv. Men var kom det ifrån lixom? Haha, Ja ett gott skratt förlänge rju livet så nu kommer jag bli minst 100. Bra!

Hade på en en helt otroligt vacker klänning igår som jag är så nöjd med och som jag verkligen kände mig fin i! Hela dagen igår var verkligen en dag att älska och jag svävade från det att jag gick upp tills jag la mig som på små moln. Jag inte bara kände mig vacker och fin jag VAR vacker och fin ;) Se själva!





Some pics från Lenitas altan och tokigheter ute på stan...




Min älskling kom och gjorde oss sällskap sista halvtimmen innan vi gick hem



Här syns klänningen lite mer. Den är verkligen fin.

en dag att älska

Det här är en av de bättra dagarna på länge. Allt har bara varit så härligt och skönt. Det är varmt och det är lördag.

Var nere på stan några timmar med Andreas och det var riktigt kul. Inte ett gnällande eller kalgomål fick jag höra. Vi strosade bort mot gamla staden där det var någon slags jubileumsdag med en massa stånd och erbjudande. Musik, karuseller. liv och rörelse. Vi shoppade lite småsaker som är roligt att ha och så köpte jag äntligen ett par sandaler som jag redan nu känner att jag kommer trivas i!

Till lunch blev det sallad från gårdagen och till det grillade korvar! Mums! Super gott.

Ska kasta mig in i duschen nu så jag hinner med bussen som går om 45 min! Läskigt. Det var så länge sen jag åkte buss alltså.. Hoppas jag klarar det. Haha jag har ju Madde som stöd :) Jag ska ta bussen till Lenita där jag ska dricka bubbel idag igen... Ha! GOtt och lyxigt!


Godmorgon!

Har startat dagen lite senare än vanligt men det är Andreas förtjänst(?) som tvingade mig att ligga kvar i sängen efter jag slagit upp mina blå. Han uttryckte sig ganska fint men jag förstod vad han menade. Att jag alltid rusar upp, sätter på kaffe maskinen och tar på mig träningskläder antingen för att gå till gymmet eller för den obligatoriska morgonpromenaden som jag måste ha i kroppen om inte träning står på dagens schema. Men va fan. Vad gör det om hundra år om jag denna lördagsmorgon kröp lite närmare och fick skratta lite? Det är träning och hälsa det med. För själen och hjrätat. Så n uhar vu just njutit en god frukost och vi ska ta oss ner mot stan på Andreas begäran. Hm.. vad är det egentligen han vill?

Sen blir det korvgrillning och på det en tjejkväll hos Lenita. En lördag att njuta av, så nu lämnar jag er!

Läs och bli avundsjuk

Grillad Oxfilé, sallad med bl.a. mango, avocado, rödlök och babyspenat, rödvin, bubbel, grillade jordgubbar med äkta vaniljglass. Lägg till världens underbaraste sällskap. Min älskling + att det är fredag och vi är båda lediga hela helgen

Underbart

Jag verkligen älskar skogen den här tiden på året! På väg hem från stan cyklade jag förbi mitt liljekonvaljställe. Sparkade av mig skorna och plockade en stor bukett med vackra vita underbart doftade liljekonvaljer. Härligt att låta mossa, kottar, varmt och kallt massera min fötter. Jag var inte där särkilt länge eftersom magen kurrade men jag hann njuta av fågelkvitter och en ekorre hoppande mellan trädtopparna. Det är ren och skär njutning!


Soligt värre

Var tvungen att gå in ett tag från balkongen. Det är så varmt där ute att jag nästan får solsting och nu mår jag faktiskt lite illa. Men jag klagar inte för jag älskar det här vädret men jag är också otroligt känslig för solen så det är bäst att jag ger min kropp lite i taget.

Det blev en sväng på stan. Dock hittade jag inte det jag skulle ha så det var trisst! Men men. Stötte ihop med Kusin vitamin med familj och gud vad jag längtar tills den lilla kommer!

Så fin

Igår åkte jag med mamma, Kusin och mormor till IKEA och med oss hade vi denna underbart fina valp som mamma är hundvakt åt


Aj aj kära fredag!

Vaknade imorse av att hela kroppen ömmade av träningsverk. Afron gjorde verkligen sitt igår. Så den inplanerade bodypumpen får skjutas på. Ingen rygg kan tränas med dessa muskler. Så när jag slog upp mina blå strax efter 8 imorse och kände smärtna blev det joggingskorna som åkte på. Att värma onda muskler är bra för träningsverk. Så nu har jag gjot min träning för idag och ska tillåta kroppen att vara i vila lite. Den behöver det.

Fredag idag. Mm. Härlig MEN jag har en orolig känsla i magen. Jobbigt. Ska försöka tänka bort den. På min planering står idag stan för inhandling av en present till mammsen och sen tänkte jag ragga upp någon för en fika i solen och så skulle jag även vilja ut och plocka lite liljekonvaljer. Får se vad som hinns med innan klockan slår 5.

Mer från igår


Mee igår med efterrätt





Happy!

Vilken härlig dag det var igår! Höll i den underbara känslan hela dagen och lyckades för en gång skull lyssna på min kropp och njuta av allt som skedde runt omkring mig!

Hämtade Hanna 2 och sen var det full rulle tills Andreas och jag landade i sängen efter 11 någon gång.

Hanna och jag lagade underbara hamburgare och potatisklyftor och till so vi åt efter vi varit på Shan the man blev det spett trädda med jordgubbar, physalisoch melon och till det den godaste jordgubb och vaniljglass jag ätit samt grädd! Mmm... Hanna och jag avnjöt även bubbel till det! Vardagslyx! Det gär mig happy!

Efte maten gick vi ner till stan för llite öl och vin innan föreställningen och som vanligt var det bara super allting. Så mycket skratt på en enda kväll... Jag kommer bli gammal..

Ska visa lite bilder från kvällen men först blir det fukost!

Slappt

Idag har dagen börjat i min egen takt. Slappt. Fast det är definitions fråga egentligen. Andreas skulle nog inte hålla med mig. Vaknade 09:20 och 10 minuter senare sätter jag på kaffemaskinen, drar på mig träningskläderna, dricker en kopp kaffe och ger mig av till gymmet. Tränade spinning och pump. Så nu har jag just fått i mig en proteindrink, chillar lite vid datan, ska strax duscha och sen blir det tidig lunch kombinerat med sen frukost. Också kallad brunch.

Det här är för mig en slapp och skön morgon. Att vakna av mig själv med Andreas hemma, sätta på kaffet, dricka upp det och gå till gymmet i lugn och ro. Sitta här och njuta av att ha träningen och en god natts sömn i kroppen. Det är slappt och skönt. Ingen stress bara njuta av det som händer här och nu.

Ska försöka behålla känslan hela dagen. För det händer så mycket skoj idag. Jag ska hämta Hanna vid 2 och sedan ska vi åka och handla eftersom vi ska bjuda våra sambor på middag och stand up ikväll! Roligt ska det bli hoppas jag. Det är väl det som är grejen med stand up?

Skönt

Kom iväg till stan till slut ialla fall. Bra det för jag var tvungen att byta lite saker som jag lyckat köpa fel. Men väl nere på stan hade jag egentligen inte lust att driva omkring så jag kollade lite butiker och gick sedan hem och kokade kräm och åt och och ägg smörgåsar. Fy tusan vad jag har snöat in på mackor på senaste och det är INTE bra i för stora mängder och INTE om det dessutom är vitt bröd.. Men det är gott och jag kommer inte dö av det. Så. Slut på den oron.

Nu ska jag snart ta mig ut igen och åka till Ekängen och möta upp min älskling för storhandling.  Och då menar jag verkligen storhandinng. Typ 60 saker ska vi handla, minst...  Men det är skönt sen när det är påfyllt och vi bara kan äta det vi känner för.

Seg

Åh vad det var segt att lägga upp inlägg idag! Verkligen surt då jag bara vill skynda mig att lägga upp lite bilder för att sedan göra mig klar för att entra solen! Men nu 1,5 timme senare går jag fortfarande runti sovkläder och är osminkad.

Har ialla fall lyckats visa några av bilderna jag ville så nu struntar jag i det här, lämnar datorn och gör mig klar för att gå ut i solen och köpra en kaffe. Mina bönor är nämligen slut så frukosten blev jag bara halvnöjd med! Typiskt det också.

Yesterday

Som sagt hade jag en dag full av aktiviteter.

Startade med kurs på hotellet. Kursen var enligt mig inte den bästa. Vet inte varför det kändes så då jag tidigare tyckt att kurserna varit helt super bra och nästan varit i extas när jag lämnat lokalen. Men det kan också ha att göra med att jag längtade ut till det fina vädret och min shopping som stod på dagens planering.  Vi fick ialla fall avnjuta en super god lunch så det fick nog tyvärr bli kursens höjdpunkt.



Tog mig hem snabbt som attan då jag hade en massa "to dos" att göra innan min vän Sarah skulle komma över på middag.
Tog mig en cykeltur bort till Växthuset för att shoppa en massa blommor och här ser ni resultatet.



Myste med Sarah i kvällssolen på vår balkong. Det var verkligen jätteskönt så när hon åkte hem vid 9 ville inte jag säga godnatt till kvällen utan satte på mig skor och tog en skön morgon promenad då dessa fick följa med mig hem...


Full fart

Det har verkligen gått i ett idag och än är det inte slut. Har tagit en massa fina kort idag på allt som jag gjort men jag hinner inte visa nu. För nu kom Andreas just hem och vi ska äta kvällsfika och kolla film.

Så det är full fart och jag tänker inte slösa tid här just nu. Soooo I see you tomorrow

Minnen

Jag har haft några lugna kvällar nu med mys och god mat och trevligt sällskap men det är med nöje jag tänker tillbaka på kväller som denna..


Stark

Jag är en uthållig människa. Jag gör det jag sagt att jag ska och jag sviker sällan något jag besämt. Det är jag stol över! Idag har jag varit riktigt aktiv vilket resulterat i att vår lägenhet är nystädad, Andreas har fått egengjord rabarberkräm kokad av mig, tvätten är hängd, disken urplockad, maten är lagad, jag är tränad och nyduschad. Och inte att glömma; jag har jobbat till 4 också. Så ja jag är verkligen duktig på att få saker gjorda och jag slappnar inte av förrän det jag bestämmt mig för är gjort. Därför kan jag med gott samvete sitta här hela kvällen om jag så vill och bara slappa.

Jag känner mig stark i kroppen och i själen. Jag är tankad med good feelings så jag klarar mig nu. Har haft helt underbara dagar nu den senaste tiden och jag har inte hunnit fundera så mycket på de saker som annars allt som oftasr dyker upp i mitt huvud.

Söndag

Sov väldigt konstigt inatt. Var inte särskilt trött då jag hoppasde i säng halv 12 men somnade tydligen ialla fall efter många vändningar. Vaknade dock vid 2 när Andreas kom hem och skulle berätta om kvällen och kunde inte förstå varför jag ville sova... Hm vad är det med killar och alkohol. Hallå? Jag ska jobba imorn.... Men det är som om kommentarer som dessa inte biter. Ja ja, somnade ialla fall efter ett tag men hade igen svårt att somna in. Så när klockan ringde imorse var jag som ett lik. Nu ska jag dock iväg till jobbet snart... Och sen blir det spinning med Hanna och efter det bara mys med mig själv tror jag nog. Andreas jobbar sent ikväll med so I am home all alone...

Godkväll lördag

Idag slog jag rekord. Jag gick upp 08:35 och var på jobbet 09:05. Lägg då till att jag cyklade och ni förstår att jag var snabb.

Det gick bra att jobba. Gick jätte fort faktiskt. Nu ska jag be mina käresta grilla lite åt mig medan jag duschar och sen ska jag gå över till Hanna och planera lite för onsdag då det väntas Stand up och middag! Det ser jag verkligen fram emot!

Så, nu ger jag mig av..

Myspys

Det regnar väldans utanför mitt fönster. Myser inne ensam hemma med godis och frukt. Ska snart sätta mig vid tvn och kolla klart på "the terminal"

Var på tuna park idag med Hanna och shoppade lite smått.. Ja eller smått och smått. Men shopping blev det ialla fall. Riktigt roligt var det att strosa omkring utan att ha brottom någonstans!

Jag mindes dig som det var igår. Då allt var lätt och verkligheten inte hade hunnit ikapp....

Förändringarnas tider..

Hade en massa planer idag som att fika och grilla men eftersom vädret inte är på vår sida skjuts det på framtiden. Bättre att få kvalitet än kvantitet och göra något halvdant. Så nu har jag just varit och tränat bosypump med Hanna och snart tänkte jag åka till tuna park för att spana in de där skorna som jag gärna vill ska bli mina... Men få se hur sköna de är att gå i...

Vad resterande dag bjuder på har jag ingen aning om. Andreas jobbar ju kväll och eftersom mina middagsplaner blev inställda så är jag helt fri att planera om. Fast just nu står det stilla i mitt huvud på vad jag skulle kunna tänkas göra...  jajaj den som lever får se. Det lutar åt film och soffmys faktiskt.

Super

Min icke planerade torsdag gav mig lite panik i början men oj va saker det hanns med efter Andreas kommit innanför dörren.

Vi började med att åka ochhandla taco och på vägen får vi för oss att vi vill ha rabarberkräm så då tar vi en tur till landet och jag får chansen att gå barfota i gräset, plocka blommor och njuta av "landetkänslan" en stund! Det var verkligen underbart.


Vi kommer hem äter och jag kilar ner på stan några timmar då Andreas sover lite. Hinner shoppa en hel del.... Uppdaterade sommar garderoben lite.  Så när jag kommer hem har min älskling lagom vaknat och vi åker och äter slagstaglass och hälsar på hos hans mor en snabbis. Mysigt!

Tro det eller ej men vi den här tiden är klockan bara halv 7 då vi kommer hem igen så vi drar ner en sväng på stan för att dricka en öl. Ja ni vet ju hur det går då man bara ska dricka EN öl. Det blev flera och vid halv ett ramlade vi in genom dörren och j somnade nästan bums.

Så ovanligt för mig att ha en sån här helt oplanerad dag. Men det blev ju super och som sagt, det man övar på blir man bättre på!

Ändrat

Det får blir lite ändrade planer. Andreas kom just hem så nu kan jag inte fixa det hemliga som jag hade tänkt. Hm.. får se hur det blir med det nu då.

Vet inte riktigt vad det blir som händer idag. Hoppas min älskling vill göra något idag och inte bara sitta vid datan. Aja annars får jag väl ta en promenad om inte annat. Det är bra det med men lite kvalitetstid med Andreas skulle jag ju hellre föredra.

?

Det spelar ingen roll hur mycket jag ger av mig till dig, det finns inget jag inte skulle göra för att få se dig le. Men det är så sällan du ler nuförtiden. Det är något som inte stämmer. Något som är på tok fel. Jag blir frustrerad och försöker lite till men det räcker inte ända fram. Något har kommit emellan och det ger mig panik. Jag vill inte tjata, vill inte fråga. Vill bara vara den som du vill ha. Hela tiden. Lika mycket som jag vill ha dig.

En ovälkommen plåga

Vaknade som alla dagar i samma andetag som ANdreas säger godmorgon och kunde som vanligt inte somna om. Det känns inte så skönt idag eftersom jag har huvudvärk. Något som jag haft pfta på senaste tiden men det gör ju inte saken lättare... Kanske är jag hungrig.. Fast nej jag tror inte det. Är det kaffe som behövs kanske? Åh jag vet inte. Hemskt är det ialla fall.

Det gick bra att jobba igår! Massa folk var det och så men tiden gick fort och strax var jag hemma igen.

Det är en underbar Torsdag idag, den är röd, den är solig, den är ledig och alldeles alldeles oplanerad. ( en sak är dock planerad men det är hemligt )

Tydligen

Ett sms kom tidigt imorse..

"Om man tar bort a i Karolina så har du namnsdag idag. Grattis jag älskar dig puss och kram pappa"



Ja ha, har pappa sagt att jag har namnsdag ja då har jag det! SÅ det så!

Nu är det över

Nu är det kalrt! Så skönt. Fort gick de. Kom lite tidigare och fick därför komma in tidigare så inna avtalad tid var slagen var jag därifrån! Trodde jag skulle göra massa prover men EKGT som jag gjorde igår och blodprovet behövde bara kompleteras med tre rör blod ur armen. Blev lite yr eftersom jag varken ätit eller druckit men det gick bra. Så nu är det över det som jag så länge skjutit på framtiden. En börda har lättat och nu är det bara att invänta provsvaren. Men jag känner på mig att jag är på topp :)

typiskt

Som vanligt när jag har något jag ska göra på morgonen kan jag inte sova på kvällen och när jag väl somnar sover jag oroligt och inte blir det bättre av att jag jobbade sent igår också då jag måste ha tid att komma ner i varv innan jag somnar. Så natten till idag har varit allt annat än fridfull. Har vaknat stup iett och bara längtat efter att få stiga upp så när Andreas klocka ringde gav jag upp. Så nu väntar jag bara på att jag ska åka till läkaren.

Det har gått bra med det här fastandet men nu börjar jag bli lite törstig men jag ska nog stå ut en timme till!

Halvvägs

Halvvägs in i dagen har jag hunnit med en massa saker. Har både varit hos mamma och hos läkaren om inte tog mer än en timme men det kan bero på att jag ska tillbaka imorn. Kunde inte göra alla tester idag då det måste vara på fastande mage.... Så efter klockan halv 9 ikväll är det förbjudet att stoppa något i munnen. På 12 timmar får jag dricka ett halvt glas vatten. Det gäller att välja tillfället med andra ord. Tog en massa prover idag med och blev undersökt och det verkar som om jag är frisk utvändigt ialla fall så efter imorn är det bra att vänta 3 veckor och sen se vad doktorna har att säga....

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, var nyss och gjorde ett snabbt styrkepass, så efter duschen blir det lunch och sen väntar jobb.


Godmorgon tisdag

Nu är jag uppe och klar att strax ge mig iväg. Det är en fullspäckad dag att ta tag i. Först väntar läkarbesök (ska stilla mitt sinne och mina nära och kära att jag är frisk) sen blir det mamma och sen jobbet till 22ikväll... Det blir bra det! Skönt att ha något att göra när vädret håller oss i det regninga greppet...

Nu ska kaffet drickas upp och tänderna borstas! Adios!

Wath a day

Dagen har gått i ett rasande tempo trots att jag egentligen inte gjort något vettigt. Det enda skulle väl vara då att jag plockade i och ur en diskmaskin samt bäddade sängen..  Sen har jag bara glidit runt i myskläder mellan förflyttningarna från datan till soffan och sen tillbaka igen. Det är skönt med regndagar emellanåt men nu har vi haft nog av det för en vecka framåt. Det räcker en återhämtningsdag i veckan is enought!

Andreas kom hem och vi åt hemmalagade (såklart) köttbullar och stuvade makaroner! Mmm super gott! Och enkelt. Nu ska vi strax kolla exorsisten och äta morotskaka hoppas jag. Vill ju inte moffa det själv ha ha vad töntig man är men en gång per dag räcker att moffa själv sen vill man gärna ha sällskap konsitgt nog. Det känns inte lika "syndigt" då... hahah men va fan vill han inte ha får jag väl äta själv igen då, han vet ju inte att jag åt på dagen ;) som om han bryr sig... han kunde inte bry sig mindre och det är en av de egenskaper jag uppskattar så högt. Att jag kan vara mig själv fullt ut. Det finns inget som är fel i hans ögon, bara det är bra för mig!

Väntar

Snart kommer den människa som jag spenderar mest av min tid med och som jag tänker 99% av tiden vi inte är tillsammans.

Den mest underbara människa jag någonsin träffat som har låtit mig flyttat in i hans hjärta. Min pojkvän är fantastisk, helt underbar och bara bara min!


Sådär då!

Hm 3 timmar efter ett svettigt träningspass kliver jag ut ur duschen.. Vad ska man säga? Det är måndag, jag är ledig, är själv hemma, har ätit morotskaka, surfat på internet, filosoferat och bara njutit inne av att det regnat ute. Därför sköts duschen på framtiden men nu är jag ialla fall ren och fräsch så min älsling slipper ha en svettig sambo utan en nyduschad älskling som möter honom i dörren! För idag är det en sån dag då jag bara längtar efter honom. Kan han lixom inte komma snart.. En hel timme är det tills han slutar. Kanske ska jag mumsa lite Grape så länge och slänga mig på soffan... Japp

Aha!

Det bästa som finns är när en ahá upplevelse dyker upp. Jag hade en sån under en promenad jag tog förra veckan och den tanken har sen fått växa lite i mig och jag börjar nu känna mig bekväm med den.

Ni vet att man tänker ju extra bra när man är ute och går och det är oftast då jag ialla fall har de bästa samtalen om jag har en kompanjon att gå med. Men det är också de gånger jag går ensam utan musik som jag har de bästa samtalen med mig själv.



Så när jag går där och är på väg hem med solen i ansiktet och en behaglig känsla i kroppen som det där obetalbara ögonblicket kommer. Det här jag jag. Det här är vad jag är och vad är det egentligen som jag tycker inte duger? Det bara kom över mig. Det är så svårt att förklara men det var som om jag bara sådär kom så många meter fram emot mål att till slut acceptera mig själv som den jag är. Det jag kan prestera och det jag vill ge andra.

Det är ingen som bryr sig för att jag spenderar hundratals timmar på gymmet eller om jag är hemma och degar framför tvn så varför håller jag då på med att pressa mig själv till max hela tiden. Varför tycker jag inte själv att det jag gör är gott nog, det bästa jag kan göra? För även om någon berömmer mig eller visar uppskattning känner jag att det ändå inte är bra nog. Jag kunde nog allt gjort något bättre ialla fall MEN när jag gick där blev jag så arg på mig själv. Det är ju mitt liv! Varför ska jag leva för att behaga andra?

Jag menar inte att jag ska strunta i andra men jag insåg att jag är lika bra. Och att det är just nu och hur jag ser ut just nu som är den jag är i precis detta nu och jag tror faktiskt att jag accepterar det jag ser i spegeln. Det är för mycket att säga att jag gillar det men det är på god väg och jag känner ett slags lugn med det. Jag vet att jag inte kommer i mina jeans som jag hade när jag trodde att jag var lycklig. Men egentligen vad gör det? Varför gör jag allt med en tanke om att jag nog ska komma i de en dag ialla fall? Jag var ju INTE lycklig då utan bara så olycklig som en människa kan bli. Det är NU jag är lycklig och om jag accepterar det och verkligen tror på min lycka och tillåter mig leva och känna den kommer jeansens "status" blekna bort. Tänk att jag bara kände allt det här på en gång. Jag kände mig så lycklig och stark i min kropp. Här går jag nu tänkte jag, med en stark hälsosam kropp som tillåts njuta och som lever med i livet, inte står utanför.

Vill inte..

Jag är så sugen på ett spinningpass och core men det lockar inte alls att ge sig ut i regnet.. Skönt att jag hann med promenaden ialla fall på morgonkvisten. Men undrar om jag inte ska tvinga på mig träningskläderna och ge mig ut i regnet? Jag vet ju att jag älskar det när jag väl är där..... så så får det nog bli... Måste skynda mig nu börjar ju om 20 min..

Skönt

Just precis nu känns det skönt att det är regn i luften och moln. Då kan jag med gott samvete lägga mig i soffan och glo på tv. Jag är trött idag. Ändå vaknade jag strax efter 7. Tog en lååång promenad och plockade lite blommor! Både syrener och och äppelkvistar. Det blev så fint! Trode jag skulle piggna på mig av den friska luften men nej. Jag blev jätte trött nu efter frukosten så en lite nap eller slö tv-tittande gör nog susen.

Söndag kväll

Helgen har nått sin ände och veckan likaså. Imorgon är det måndag. Mitten av maj. Det har varit en jätte härlig helg. Toppen på alla sätt. Det har varit sol och fulle rulle. Men så där skönt fullt inte av stress utan av njutning av här och nu.

Lördagen började med ett bodypump pass med Hanna. Som följdes av en tur till Ekängen för lite chips hämtning.
Vi spenderade en underbar eftermiddag på balkongen innan vi fick gäster.


    
Här satt Andreas och jag i 4 timmar och spelade yatzy, läste, drack vatten varvat med GT och för min del rött vin, åt nötter lyssnade på musik, pratade och skrattde. Så mysigt och soft.


Hanna och Rickard kom och cider och öl öppnades innan grillningen drog igång. Hanna och jag hann nästan äta oss mätta på godis innan grillnningen blev klar eftersom Andreas och Rickard blivit beroende av ett dataspel som de var tvugna att gå igenom innan maten....

Vi åt en underbart god måltid alá knytkalas och det blev perfa. Roligt att ta med sig lite av varje. Då slipper någon göra allt och det finns något för alla. Vi spelade lite, skrattade och avslutade med morotskaka till melodifestivalen! Toppen lördag!


Det blir långt det här... Vaknade utvilad imorse och tog en skön promenad innan jag och Andreas åt frukost tillsammns. Det är lyx eftersom det nästan aldrig händer. Vi åkte och shoppade lite till korvgrillningen som fick bli vår sena lunch och efter det fick jag återigen spö i boule. Fast det gör inget, det var roligt och jag börjar få in tekniken så det blev lite jämnare den här gången. Sedan blev det lunch och sol på balkongen. Vi åt faktiskt för första gången på ballis idag! Innan klockan slog 5 och det blev dags för spinning hann både Andreas och jag somna i soffan till fotbollen. Mysigt och skönt. Ville inte trassla mig loss halv 5.

Middagen idag blev scones, smoothie och te. Enkelt och gott.

Nu är klockan snart 9 och det börjar bli dags att göra sig redo för kvällen. Om Andreas kan slita sig från dataspelet kanske vi kan avnjuta lite morotskaka och en film innan vi gör oss klara för sängen och välkomnar en ny vecka!

Tiden räcker inte till

Det sprätter och rycker i mina fingrar.
Jag vill bara skriva av mig.
Det är det här jag älskar, att sätta min tankar svart på vitt.
Att dela med mig av upp och nergångar i livet. Men just nu räcker tiden inte till.

Mer sol och längre dagar borde ju resultera i mer tid att skriva på. Men för mig blir det tvärtom.
Dagarna fylls till bredden av aktiviteter och att sitta vid datan hinns helt enkelt inte med och egentligen är det väl tur men jag saknar att skriva. Det hjälper mig sortera mina tankar och ofta om jag har något tungt i mitt sinne blir det lättare då jag ser det framför mig.
Så jag hoppas att det blir svart ute nu och att jag med gott samvete kan sitta här vid datan och skriva om en massa roliga saker. Men nu måste jag först få i mig lite mat, håller på att hungra ihjäl efter spinningen, prata några ord med min älskade och sen får jag se vad planerna blir. Och framför allt hur länge solen kommer lysa :)

Skönt

Det är faktiskt fredag idag för fasiken! Härligt, underbart och slappt! Gud så skönt! Lagade STOORA köttbullar idag som min fina Sara tipsade om. Gjorde om receptet och "woala!" de passade oss perfekt! mm super gott och sen till det potatismor och lingonsylt. Lite så där lagom "fredagsaktigt". Nu har jag just mumsat i mig en massa godis och bakat en morotskaka tills imorn.

Det blir nog allt för idag gott folk!

Beröm!

Det är lätt att se när människor i din närhet behöver uppmuntran. Ta chansen att ge lite cred. Det kan vara vad som helst! Bara det får en annan människa på gott humör! Ljug om det är så. Överdriv! Men varje litet ingivet självförtroende i en annan kropp är värd all möda i världen.

Tänk en god tanke om varje människa du träffar.

Det är så jag ska försöka leva mitt liv. Det är inte lätt. För det är ALLTID lättare att tänka negativt, men försök! Jag tror det genererar i att jag själv mår mycket bättre!

Lycka till! :)

Tänk er för

Gud jag har verkligen ingen lust att skriva eller något just nu. Jag känner bara blä åt allt i detta nu. Det är egentligen inget som har hänt men jag blir så trött bara. Hur kan man om man vet något om någon använda det emot den personen?

Om jag visste att någon inte gillade eller tog saker på ett visst sätt och jag var dennes persons vän så skulle jag göra allt för att undvika att försätta den här personen i den situationen eller göra allt för att själv inte göra så emot denne. Hur kan man leva med sig själv om man vet något om någon och sedan bara strunta i det och typ "testa" denne bara för att själv i slutänden må bra?

Och varför måste det vara så viktigt att ha rätt? Varför måste man till varje pris trycka ner någon för att själv må bra?

Jag vet att jag försöker att göra andra till viljes men det är inte för att jag är mesig som jag tror att många tror utan för att jag helt enkelt inte ser det som en så stor upppffring att göra andra till viljes. Jag överlever om jag inte får min vilja igenom och jag tycker att jag kan ha roligt ändå. Det är inte ofta som jag måste få som jag vill till varje pris. Men nu har jag märkt att det ofta utnyttjas och det gör mig ledsen. Att människor ska använda det emot mig istället för att se det som en positiv egenskap, det gör mig ledsen. Det är inte ofta jag hör att det uppskattas utan istället ska det till varje pris tryckas ner och röstas emot om jag säger vad jag vill eller går emot majoriteten därför väljer jag ofta att bara flyta med eftersom det skadar mig mindre. Och det är mig själv jag vill skydda.

Nu kanske jag ska börja säga ifrån men egentligen vem gagnar det? Mig? Nej kanppast, varför ska jag göra mig osams med människor som inte förstår bättre än att alltid få som de vill? Det är inte de som vinner något på det utan de förlorar egenskapen att leva i samspel med andra.

Jag känner idag, just i detta nu, att jag är väldigt glad för var jag är just idag. Jag omger mig av människor som för det mesta gör mig glad och jag struntar i de som vill komma fram genom att trycka ner andra till botten för att själv få en nypa luft. Det rör mig inte i ryggen längre. Det är så lätt att strunta i er men det gör mig ledsen att bli uttnytjad och ibland kommer verkligenheten ikapp och det är då som det blir som nu....

Roligt

Puh, vilken härlig dag jag har haft! Började toppen och blev bara bättre! Hade en så skön dag på stan med Sara, bara slappade åt god lunch och slö strosade runt på stan!

Nu väntar jag på att potatisen ska koka klart. Det blir färsk potatis idag! mums. Invigning för i år. Till det en hederlig flintastek. Hö hö. Spelade  mitt första parti boule idag också och fick storstryk skulle man kunna säga men som Andreas sa så är det inte lätt att vinna mot någon som spelat sm.. Harkel ( företags sm då pissfulll) hahah but still, SM som Sm eller.... Ja Boule överträffade mina förväntningar ialla fall! Riktigt roligt var det och så härligt att kunna dricka en öl en onsdag och bara njuta av att ha en ljus kväll tillsammans! Det är, om något, underbart!

Över min förväntan

Allt går över min förväntan. Jag klarar att stå emot trycket över bröstet och låter det bara krypa fram lite grann. Det är en vinst det isig! Och det gör mig så glad!

Kom just ut ur duschen, träningen gick super bra idag trots att jag var lite trött i kroppen men jag gjorde det trots allt! Nu ska jag kasta på mig några kläder och vandra ner mot stan för att möta upp Sara för en lunch i solen(?).




Den här vackra regnbågen visade sig för mig utanför vårt köksfönster igår efter ovädret som drog fram. Det vädret vill jag INTE se idag även om det är mysigt då man är inne.

Frukost

Vaknade av mig själv kvart över 9 idag. Vilka långa sovtider jag har lagt mig till med... But I guess I need it.

Startade dagen på allra bästa sett med frukost som jag måste äta alla dagar MEN det blev den bästa av den bästa frukostar, hemmagjord pizza. D.v.s. Pharma med massa ost och tomtatsås.. Kan inte vara så onyttig då alt är hemamagjort. Ja en statid frukost ialla fall.. Ne he nu nu ska jag t amig ner till gymmet för att verkligen kicka igång dagen..

sooooo looong..

Lördag mitt i veckan

Idag har det varit en lilllördag för mig. Med taco till lunch, godis och alldeles nyligen hemmagjord pizza till middag. Inte helt fel och ikväll väntas soffmys till melodifestivalen.


Godis är gott

Jag har varit så sugen på godis ända sen i lördags då lördagsgidiset var slut så idag efter tacolunchen hos Stina tog egäret över och jag föll som en spira. Styrde näsan mot Grve gott där både jag och Stian köpte massa gott godis som nu ligger vacjert i min mage :) Det är ju ändå tisdag menar jag... haahha

Hade det riktigt skönt hemma hos Stina men jag var så seg så det blev att vi kollade film medan regnet smattrade mot fönstret. Nu titta ju solen fram samtidigt som jag sjunker längre ner i data stolen. Men det är bara att rycka upp sig och ta mig ut till en väntandes Sarah. Vi ska promenera... intag och uttag vettú




Jag hade mer än gärna promenerat bort lite godis på denna strand...

Wath a feeling

Vilken härlig känsla det är när allt bara stämmer. När allt flyter på. Det har varit så ett tag nu och jag ska behålla den känslan ett tag till. Det enda som stör mig just nu är att jag dubbelbokat mig. Jag hatar när jag gör andra besvikna. Går och grämer mig och vill ju inte göra andra människor ledsna. Men jag ska försöka att inte straffa mig själv för en sådan sak. Det är ju inte med flit och världen står och rasar inte med det. Punkt. Sluta nu tänk på det.

Varför är det så lätt att fasna vid negativa tankar? Men som en söt liten S sa till mig; jag ska inte ta åt mig! Så nu struntar jag i det dumma och fokuserar på det braiga. Det är som sagt tisdag, relativt varmt, jag hade ett givande samtal nyss, jag ska bli bjuden på lunch, ska förhoppningsvis leka med S i eftermiddag, jag ska baka pizza med Andreas, kolla melodifestivalen och bara njuta! Bara bara positiva saker!

Och om jag VILL träna så gör jag det sen. OM jag hinner, inte för att jag struntar i något annat och gör det för att jag måste. För varför måste jag? Puh, det är så skönt att skriva det för då slipper jag tänka på det. Slut på den tanken för den är lite laddad och negativ och det var ju positiva tankar idag!

Morning sunshine!

Solen lyser och det är tisdag! Inget kan vara mer lyckobringande än det så det så!

Varför blir man så påverkad av det som sägs om en själv? Det är ju så lätt att säga till andra att de ska borsta av sig det men när det kommer till en själv suger man åt sig som en uttorkad tvättsvamp. MEN jag tänker INTE ändra på mig för er skull. Never ever..

Nu väntas samtal och sedan dejt med Stina och Sara sen hoppas jag!

Måste rusa...

Mys

Har haft en till good feeling dag idag. Började som sagt väldigt bra med skön träning och fortsatte i samma härliga anda med Stina. Så skönt att träffa henne. Känns som en evighet sen så det var mycket att uppdatera sig om. Så nu håller jag tummarna för att det är jag som åker till Oslo på fredag! Det skulle vara så härligt, skönt, kul och spontant!

Avslutade dagen med en skön kvällspromenad då jag plockade en stor bukett med kvistar från en väldoftande träd. De gör sig fint i vårat vardagsrum!

Nu kurrrar det lite i magen men har ingen aning om vad jag är sugen på... Trisst

Härlig morgon

Sitter här med en proteindrink i handen. Den är så ruskigt god att det är värt att träna bara för att få dricka den. Vaknade klockan 9 av klockan som ringde, trodde väl aldrig att jag skulle sova så länge men det var nog behövligt. Hoppade upp ur sängen och på med kaffet. En kopp senare var jag på väg ner till gymmet för att få köra ett riktigt hårt cirkelpass, anpassat efter mig och ÖVER min begränsningar.... Trodde jag skulle komma lätt undan.. men icke. Och egentligen är väl det bra. Varför vara på gymmet och lalla runt..

Dagen idag verkar inte bjuda på något vackert väder men jag har en vacker vän som kommer hit vid 12. Stina. Hon är hemma från Norget och eftersom jag ALLTID lyckats jobba de helger hon varit hemma den sista tiden känns det skönt att hon nu är här mitt i veckan. Tror inte vi hittar på något mer än blir stillasittandes här hemma. Som sagt är det inget skönt väder ute....

Nu blir det dusch och sen lite frukost så jag är redo att starta dagen på riktigt!

Att ge och få...

Man måste göra av med energi för att få energi, så sant som det är sagt! Jag var verkligen helt slut idag efter städning och mat att jag bara fasade för att ta mig ner till gymmet och hade det inte varit för att jag bestämt med Hanna hade jag aldrig kommit ner. O nu sitter jag här och känner mig lite matt i kroppen men med energi. Inte så där slött utan piggt och allert!


mod

"Jag gör saker varje dag, som jag egentligen inte vågar."

Härligt

Det är inte ofta man stöter ihop med människor som man bara klickar med. Visst händer det allt som oftast att man träffar och tussas ihop med folk som man går ihop med och som man visst kan spendera en härlig kväll med. Så är det ju men det är ofattbart härligt när det bara är "klick" på en gång.

Det är nästan som när man träffar mannen i sitt liv. Man går och väntar på nästa gång man ska ses och planerar för saker i framtiden. Och ännu bättre är det ju om den här personen har en partner som passar med dig. Då kan man ju säga att det är fullkomligt!

Ooo jag är verkligen så glad att Andreas bästa kompis har en sambo som jag bara längtar efter. Varje gång det är bestämt att vi alla ska ses tillsammans tar mitt hjärta ett litet glädjeskutt. Det är alltid så trevligt och mysigt och alla kommer överens med alla. Det finns inga dumma frågor och inga saker känns konstiga. (jag menar jag spottade vatten rakt över bordet och det enda som hände var ett glädjetjut) det säger väl allt? Det är verkligen härligt att Andreas och jag kan ha tillsammans med andra samtidigt som vi får kvalitets tid med varandra och kan ägna oss åt saker vi båda gillar. T.ex. spela spel med R och snacka tjejsnack med H eller bara se varandra tillsammans med andra och njuta av vetskapen att i det här sällskapet är man trygg.

Jag spenderade en underbar dag och kväll med Hanna igår medans våra sambos var på Guif i Stockholm. Vi var på stan och njöt av solen och blåsten. Fikade underbart gott på Tingsgården, köpte godis. åt kina/Thai mat och bara njöt i soffan med en massa gojsnack. Så lättsamt, skönt och självklart!

Det går undan

Vad mycket fortare det går att städa när man är två! Andreas gick utan minsta protest med på att städa ordentligt och det blev det verkligen. 3(!) timmar ägnade vi åt putsning,undanplockning, diskning, regöring, dammsugning m.m. m.m...

Innan dess var jag faktiskt ute och sprang en helt ny runda som jag annars bara brukar gå. Men såhär med facit i hand tycker jag nog inte att det var en bra runda. Kändes kort och tråkig. Var knappt trött när jag kom hem. Men nu vet jag det och det är ju alltdi bättre att springa en liten bit än ingen alls.

Nu väntar strax lunch/middag. Grillen är tänd och pastavattnet påsatt. Sen blir det lite välförtjänt vila och sedan blir det spinning!

Hur blir det?

Vaknade just och det första jag gör är att kolal vädret.. Det är så viktigt och påverkar så mycket. Bra väder = man kan göra en massa saker. Dåligt väder = begränsar en till saker inomhus oftast. Och vädret var sådär... Så vad betyder det? Att jag har några fler alternativ än bara inomhus men jag har inte oanade möjligheter.. ska jag tolka det så?

Det är söndag ialla fall och jag ska nog ge mig ut på en joggingtur. Andreas sover fortfarande så jag kan lika gärna passa på. Dagen är oplanerad, ska byta bil med pappa och sen blir det spinning klockan 5 men tills dess... No plans

Glad lördag

Lördagen ler mot mig klockan är strax efter 12 och jag har en super mysig lördag att se fram emot! Underbart.

Gårdagen blev lång över förväntan. Det var så roligt att bara få snacka lite girltalk en hel eftermiddag och kväll. Vem kom på det dumma uttrycket att tre inte går ihop? Barnsligt och lögn. Tyckte vi klarade allldeles utmärkt att vara tre och ahde jätte skoj. Grillningen gick bra och potatisen blev god. Drickat var gott och kvällen bjöd på ett väder som sällan skådats. Så det var komplett kan man säga. Hahha. Himlen öppnade sig för oss...


Time to start the friday

Så, nu har jag just gjort mig klart för avfärd till Sarah där det väntas grillning och  tillbehör =) Mmm mysigt. Ser verkligen fram emot det och jag vet att det alltid blir lika trevligt.

Har hunnit med en hel del här på dagen, tvättat, strykt och varit på gymmet. Gjorde även ett gott mellanmål med avocado, skinka, tomat och hårtbröd! MM, enkelt gott och uppiggande! Nu klarar jag mig till kvällen och har en bra grund att inta "tillbehören" på...

Mätt



Blev så sugen på "riktig" frukost med massa god mat som man står sig länge på. Så det fick det bli idag! Gick förbi affären på hemvägen och köpte baguetter, grönsaker, yoghurt och skinka. Mm, kanon gott blev det och satte guldkant på min redan alldeles underbara fredag!

Så skönt

Är hemma igen efter en skön och uppiggande promenad i solen! Det är verkligen härligt att gåut och gå och känna hur kroppenv aknar till liv och hur den svarar på den friska luften den får.


Måste ut

Godmorgon!
Vilken underbar fredag att vakna upp till. Är dock alldeles varm så jag måste ut! En powerwalk är vad det får bli för att kicka igång den här fredagen och börja veckan på allra bästa sätt!

Pusssssss

Korvgubbe



Min älskling är inte bara vacker att titta på han är grym på att laga mat också och är verkligen underbar innefrån och ut...

Sortering i tankarna

Så fort jag låter någon komma in i mina tankar blir det så mycket lättare. Det är bara det att jag måste våga öppna min mun. Jag dör ju inte av att få lite good feelings från någon annan.

Det blev en bra kväll idag. Korven var god och soffan skön =)

Slut och trött i korppen

Jag vill inte annat än ha energi så det både räcker och blir över men jag är helt slut och trött i kroppen. Både fysikst och psykiskt. Vart tog solen vägen? Jag behöver den så väl.

Det gick bra att jobba idag och fort gick det också. Känns skönt. Kom just hem efter att ha hämtat Andreas och handlat lite. Nu blir det snart korv med bröd till middag och sen får jag se om jag kommer ta mig ner till gymmet. Troligtvis inte som det känns just nu. Men jag får se. Är det för att jag vill eller för att jag måste? Åh helvete också. Bara att besämma men det är inte så lätt...

Godmorgon!

Såklart är det strålande sol den dagen jag ska jobba.. ha! Men det gör inget, blir tusen gånger lättare att gå till jobbet då!

Har sovit som en stock inatt och vaknade utvilad. NU måste jag gå till bilen!

Cooling




Jag bara älskar dessa coola tights.. de är mina favvo just nu och fick bäras dagen till ära

och när jag har så tuffa tights måste jag ju vara lika tuff upptill....


Grått och trisst

Grått och trisst är vädret och det ger mig ingen motivation att ta tag i någonting. Orkar inte ta mig till gymmet och att gå ner på stan är ju inte att tänka på så jag har spenderat de två sista dagarna hemma i mitt underbara hem och tillsammans med min familj och vänner jag tycker om. Varför ska jag pressa mig till gymmet när jag inte vill? Och två dagar tror jag de klarar sig utan mig om jag ska vara ärlig.

Jagh ar nyss förberett middagen och väntar nu på desserten som står i ugnen. Hoppas det går att göra så som jag tänkt mig annars blir det lite tokigt... Så jag håller tummarna. Gott blir det ialla fall garanterat!



Att flytta Glenns grejer från Södertälje gick jättebra och vi åt lunch på en Grekisk restaurang! Mums! Kyckligfilé med
grönsakspett, tzatziki och pommes. MMM Lovely!


Lill lördag

Idag är det mycket som står på schemat. Jag ska hjälpa pappa och min lillebror att flytte på lite saker och sen blirdet lunch med det. Ska också ordna med en överraskning till min älskling ikväll. Laga mat och ge han en sak som förlänger livet =) hahha

Nyfikna? Kan inte säga nu, det får bli när det är allmänt kännt...
Lillördag till ära.. ska jag slå på stor och öppna lite vin? Hm... nja.. Maybe maybe. Ja inte nu alltså ;) men ikväll...

Dagen

Började min dag med att skjutsa Andreas till jobbet och åkte sedan till mammas jobb för att äta frukost.

Hade faktiskt INGA planer för dagen och se vad bra det blev. Jag åkte till IKEA och hade mysigt med sötaste tjejerna. Ibland är de sådant som piggar upp en sån här regning dag. För regnat har det. Skönt att komma iväg och jag är glad att jag följde med annars hade jag nog inte gjort något alls åt den här dagen..

Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem så jag åtmonstånde kan få en puss innan sömnen skiljer oss åt

Big feelings

Stirrar ner på det som var så vackert så fullkomligt och orört.
det VAR det ja.
Nu är det förstört, söndertuggat, bortkastas och slängt.
Slängt tillsammans med mina känslor och ångesten som sakta fick ta över.
Jag lät den, tog tillfället i act.

Stirrar ner på det förstörda
tänker tillbaka på den där dagen
skakar på huvudet och fylls av en lättnad
en glad tanke följdes av minnet.
Det finns hopp, det fanns där och jag ska fortsätta resa med det.

Jag stirrar, stirrar och väljer.
Hoppar in i duschen och ler.
Där när jag ringde på dörren för första gången
Då föddes mitt leende, mitt riktigt jag fick en chans att leva,
ska jag döda det igen?
Aldrig

Jag duschar och värmer min frusna kropp
Möter orden på displayen huttrande i handuken och fylls av värmen av orden
Jag vill leva, jag vill bära liv, jag vill ge mitt bästa och få det bästa
jag förtjänar det
du kan ge mig det och jag ska inte förstöra

Jag klär mig
borstar bort smulorna av det som var och börjar, som så många andra dagar, om igen


Det är aldrig försent trots att känslorna ibland blir så stora att jag kvävs. MEN för varje gång tro det eller ej så blir det lättare. Det är inte värt det längre. Aldrig. Jag har ju så mycket att se fram emot men för att få möta min framtid måste jag bli kvitt det förflutna och det är svårt.

Jag vill inte höra om honom eller de eller något som har med det att göra. Det ger mig hjärnspöken. Jag ryser. Jag vill leva med den enda som fått mig att verkligen tro. Som jag lär mig av. Det är de människorna jag vill omge mig med.



hungrig och sugen

Har varit en dag fylld av hunger. Hungrig hela dagen trots bra frukost och god lunch.. Skumt.
Var tvungen att sätta i mig ett rejält mellanmål runt 3 och vid tacosen kunde jag äta massa mer om det inte tagit slut och nu för att avrunda dagen blir det godis som jag varit sugen på jätte många dagar och lite film i soffan. Det har regnat och jag har jobbat så mycket nu på sisitonde så soffan har stått oanvänd för mig och Andreas länge nu så det är vad jag förtjänar efter den här sega och hungriga dagen.

Fina ord

Jag lever, jag lever! På jorden jag står, var har jag varit förut?
Jag väntade visst miljoner år
på denna enda minut!


Av Erik Lindorm

Snigel fart

Jag är så seg idag! Orkan knappt lyfta mig från stolen. Sov ialla fall riktigt länge och skönt idag men känner mig trots det inte utvilad.

Gick på träningen och stressade för att hinna eftersom jag dividerade med mig själv länge innan jag tog mig i kragen och gick dit. Och när jag kommer in i spinningsalen visar det sig att det är FULLT! Det ska ju inte kunna hända om man bokar... ja ja så det var tråkigt. Slö tränade lite styrketräning innan coren men det facit i hand hade varit så mycket bättre att stanna hemma. Men det gjorde ialla fall att jag kom utanför dörren idag.

Ja ha, nu regnar det visst igen så jag måste gå och hämta in mina avocadon från balkongen som ligger där för att moga..

Skumt

Vilken skum kroppsuppfattning människor har om sig själva. Läste ju om ett expriment där det gick ut på att man skulle lägga ett rep på golvet på ungefär hur stor man trode klockan på väggen var och sedan göra en ring på hur stor man var runt höfterna.

Att gissa klockans storlek och lägga ringen rätt var något som de flesta klarade av men när man skulle göra sin "egent" ring var det betydligt svårare och ringen blev mycket större än verkligheten.

Jag testade själv att göra det och försökte verkligen tänka efter hur stor ring mina höfter behövde och försökte att tänka "logiskt" men fy fasiken så fel jag hade...

Frågan är ju varför vi är så fel ute då det gäller det som står oss allra närmast, oss själva, och kan vara så rätt då vi har distans till saker och andra människor. Det tål att tänkas på.

Smatter

Det regnar utanför mitt fönster så jag kryper nog ner i sängen igen..

Varför kan jag inte bara vända mig om och somna om när Andsreas sagt hej då, suck. Jag är ju trött fortfarande så jag ska lägga mig på hans sida, det brukar funka ibland om jag bara också lyckas sluta tänka. Men det är så lätt att jag låter tankarna fara iväg och vips har jag tusen olika anledningar till att INTE ligga kvar i sängen. Men jag försöker nu såååå.. godmorgon och sovgott..

I ett

Vad den här helgen har gått fort. Det känns som det är första gången sen i torsdags som jag sätter mig ner och inte har något mer inplanerat för kvällen... Känns skönt.

Det har varit jobb, jobb och jobb. Men sen har det varit mycket nöje också.


Fredagen spenderade jag först hos min mamma efter att ha skjutsat Andreas till en kompis och sedan åkte jag hem, åt godis och läste för att sedan somna sött redan innan halv 11. Väldigt behövligt med tanke på den lilla sömn de föregående dagarna bjudit på.

Lördagen började jag med en joggingtur och sen gick det i 180 ända tills klockan 02. Hann jobba, och det kallar jag verkligen att jobba. Tusentals människor kändes det som om vi hade. Kö konstant och mycket annat som behövdes fixas. Men det var skoj. Väldigt skoj. Sen åkte jag och min älskade till IKEA och köpta utemöbler och diverse andra saker till ballis. Fint blev det. VI avslutade med en middag på Grappa och sedan gick vi vidare till fina MAdde och Johan för lite festligheter. Men klockan halv 12 valde vi mellan hemgång och krogen och med tanke på dagens arbete fick det bli det första.

Så dagen då, jobb, trött, jobb, trött...Konstant sugen på något. Kommer hem tvingar iväg mig på spinning vilket jag är glad för nu. Släpar mig trött hem och möts av grilldoft vilket gör mig superglad. Öppnar dörren och får veta att maten strax är klar! Lycka! Nu har jag just plcokat undan disk och tvätt och även hunnit baka en rabarberpaj! Ska strax hoppa in i duschen och sen tvinga min sambo att slita sig från all sport på tv och mysa resten av kvällen med mig. Så det så!

Nu skriver jag tack och hej för nu och hoppas att GUIF tar hem matchen som snart avslutas så att de kommer i final.

RSS 2.0