Helt underbart

Det finns saker som bara gör att ett leende sprider sig över ansiktet o h det går verkligen inte att tvätta bort. Jag var med om en sådan sak i morse.. Så trots att jag var trött som, jag vet inte vad, var det lätt som en plätt att ta sig till jobbet. Jag har lyckats städa hela mitt hem, skrivit CV, tvättat, ätit och sitter nu här, fast jag egentligen borde lägga mig. Men inte nu, inte idag, tar det sen. I en annan tid.

Heelt död

Gosh, vilken helg, aldrig mer! Never again.
Fredag jobb till 19:15, åter på nästa jobb 22-04
Lördag jobb 10-14 åter 22-03
Söndag jobb 10-14

Och inte kan man ju sova när man kommer hem heller så totalt tror jag det blev så där en 5 timmars sömn på hela helgen. Kände mig fan bakis på jobbet idag trots att jag inte druckit en droppe.. Scary

Spontanitet

Åh vad jag har blivit bra på att göra spontana saker. Jag har tränat länge och trots att det ibland svider så går det lättare och det är ju så kul! Igår var en spontanens dag, kusin föreslog en öl på Bishops men eftersom jag hade middagsplaner var det inte att tänka på. MEN, fråga kan man ju alltid och efter middagen tog jag mitt sällskap och mötte upp kusin vitamin för en öl. En öl som snabbt blev 3. Men vad kul vi hade! Så otroligt mysigt att bara sitta i Grappas soffor och känna lite utlandskänsla. Ja för Bishops kom vi inte in på eftersom det var avspärrat på grund av rånet som försegick på banken en bit bort.

Man kan inte vara arg på en budbärare och man kan inte vara arg för att man en dag får se sanningen i vitögat. Allt kommer förr eller senare fram. Det är jobbigt. Att stå ansikte mot ansikte med sanningen. Hemska tanke. Men jag hoppas det inte förändrar något. För i så fall har man låtit lögnen besegra.

Jag är så glad att mr Big klarar alla test han utsetts för. Acceterar och accepteras. Viktigt, viktigt. Men egentligen inte. Jag har verkligen överraskat mig själv.  Jag lyssnar på min magkänsla och det säger att vägen inte blir lättare för att jag väntar. Det är bara att köra och trycka på gaspedalen lagom hårt så ska jag se att jag klarar mig ifrån fartkamerorna.

Tack min sötnöt

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.

Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.

Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.

Du kommer att gräla med din bästa vän.

Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.

Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.

Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.

Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.

Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '

Jag tror jag varit med om alla de negativa sakerna, jag har gråtit över brustet hjärta jag har haft sönder andras hjärtan, jag har blivit sviken av de personer jag minst anat, jag har grubblat alldeles för lång tid. Så nu ska jag skratta både högt och mycket och genom att älska dig alldeles för mycket glömma att jag blivit sårad. Jag har väntat på pojken sm ringer när jag lägger på, han som pussar mig i pannan och håller mig i handen så alla ser. Jag tror jag hittat mannen som säger att det är hon....  

Tack min ängel för att jag fick lite svart på vitt, det träffade mig i hjärtat..


Smått förvirrad

Det är augusti, en sommar månad med många härliga varma sommarkvällar, eller? Hittils har det nu regnat i ungefär 28 agustidagar... Vad händer med den jord som vi så lätt tar förgivet? Förra året, om jag inte minns fel, var september det nya augusti och augusti var ungefär som nu. Ja, jag blir ialla fall lite smått förvirrad. En annan sak som också gör mig förvirrad är när vilja finns men inte styrkan. Oftast brukar ju styrkan och kempetensen finnas men inte viljan. Man måste vilja annars går det aldrig.  Jag vill verkligen så det ska gå, jag behöver bara träna upp min styrka lite till. Antagligen gick jag ut för hårt från början. Men nu ska jag ladda mentalt, ladda om och göra helt rätt, från början till slut. En stärkande promenad är allt som sker idag. En lätt jobbdag och en underbar mysig kväll med PS I love you.. ja det kanske jag gör!

Fast jag borde egentligen, nej det borde jag inte! Vad jag är duktig som gör något som jag tror gynnar mig eller gör jag det? Jag kanske bara skyller på det? Åh, försvinn era malande dumma, dumma tankar... Nu tar vi in nya tankar istället..

Igår var en händelserik dag, hann med både det ena och det andra och värsta lyxigt hade jag det också. Började dagen lugnt och mysigt och for sedan i rasande fart iväg för att få håret klippt. Det är konstigt, först har man hur mycket tid som helst och sen bara flyger tiden iväg. Efter klippningen mötte jag upp mannen som lärt mig allt han kan (tror han já) för att bli bjuden på lunch. Skyndade mig sedan till jobbet och där fick jag stanna tills stägning. Efter jobbet blev det middag på Grappa med pappa och lillbror och även då blev jag bjuden. Så igår var en verklig härlig dag. Som avrundning på den underbara dagen fick jag somna i tryggt förvar. Kan livet bli bättre?

Nu ser jag fram emot att arbetsdagen tar slut och fikan med kusin vitamin!


Inte som det ser ut

Känner att det blir lite negativ klang i min blogg just nu. Allt som såg så bra ut. Men det är inte det att jag inte längre är lika lycklig utan att ju lättare och gladare jag blir desto mer kommer tankar och jag ser klart på saker och ting. Jag kan lägga ihop två och två.

Faktum kvarstår, en geting skulle aldrig överge sin drottning, en prins skulle aldrig strunta i sin prinsessa, ett lejon sin hona och Gud skulle aldrig någonsin lämna sin Ängel när hon som bäst behövde honom. Han skulle inte gå när ängeln satt ensam och grät och bad om uppmärksamhet. Han skulle inte gå trots att det fanns andra änglar som var roligare att umgås med. Han skulle aldrig ta en ängel förgiven hur liten hon än var. Alla änglar älskar sin Gud, även den ängel som visar det minst, det är antagligen hon som behöver honom mest.
Vad händer när Gud trots allt vänder kinden till? När han låter sin ängel själv ta hand om sina problem? Jo hon gråter lite till och ber om lite mer uppmärksamhet men sen börjar hon så sakteliga ta sig upp och med eller utan guds hand vilande på sina axlar klarar hon det. För hon är en ängel.

Du var min prins, jag älskar dig, det kan inget ändra på, du behandlade mig som en människa när ingen annan förstod och jag var rädd för mig själv och jag saknar det men jag förstår. Jag är förstående. Det blev inte som vi tänkt men det blev bra ändå.... Du behövde tid...
Det är början på något nytt.
It´s time to set this club on fire!

Olustigt

Hur kan en sak som ena dagen känns så lätt kännas så otroligt oöverkomlig nästa? All den energi jag lägger ner på att straffa mig själv med dumma elaka tankar kunde jag ägna åt något annat. Visste ni att ångesten finns till för att hjälpa människor att fly och inget som vi ska använda oss av för att göra vårat liv komplicerat? Sedan urminnes tider har människan använt ångesten för att fly faror och för att få upp farten om de till exemplel blir jagade. Helt enkelt för att komma undan med livet i behåll. Men nu förtiden använder vi oss av ångesten som ett sätt att hantera känslor på och den ångest som en gång i tiden räddade oss från döden kommer snart leda oss rätt in i den.

Det är mycket just nu. Många tankat flyger omkring inom mig. Jag är så otroligt glad kan inte förstå hur jag någonsin kunde få ha den här turen. Det är kanske för bra för att vara sant, för inte kan det väl vara så att  bara jag ska ha det så här otroligt underbart? Finns det rättvisa med andra ord? Jag hade gett upp hoppet för länge länge sen. Men någon där uppe la sin hand på min axel.

Men bland dessa underbara känslor finns det fortfarande en gnagande känsla som inte låter mig vara ifred. Men jag jobbar på det och med dig vid min sida går det faktiskt lättare. Det som jag tidigare trodde skulle göra det svårare hjälper mig. Jag har alltid känns mig trygg hemma men det är läskigt att vara själv och helt plötligt känns det olustigt att vara hemma. Vill inte vara själv.. Men vad kan egentligen hända, nu är de där igen. Byt ut, förändra och låt mig va! 

Tack

Vill bara referera till tidigare inlägg om föräldrar och idag fick jag ytterligare ett bevis på mina åsikter. Pappa kom och hämtade mig idag för att storhandla eftersom jag inte har någon bil och han så gärna(?) ställer upp. Jag handlar och handlar och jag kan lova att det inte var någon halvtom vagn som så småningom hamnade i kassa. Den var överfull. "Var det bra så, 1458:-"  blä så dyrt tänker jag  och börjar treva efter koret då hör jag pappa säga nej den här mjölken och brödet också och så betalar han. Jag blev så glad att jag inte visste vad jag skulle göra. Alltså jag är fortfarande helt otroligt glad! Nu kan jag köpa mina höststövlar utan problem! Jippi

Ska snart ner på stan och lägga vantarna på ett par stövlar alltså och även träffa en kompis som snart överger sverige och sticker till Norge. Möjligtvis hinner jag träffa min ängel också. Och ikväll ska jag laga köttfärsås och köttbullar! Kanske hinner jag även en sväng till gymmet men idag har jag gett mig själv en fri dag att göra vad som jag känner för.

Det är så onödigt att göra en höna av en fjäder. Allt blir så mycket värre än om man tar det för vad det är. Ta de lugnt, ta ett andetag, räkna till 10 och börja sortera tankar så klarnar det nog snart.

Vad händer?

Vad hände med det liv du en gång lovade mig? Ingenting är förändrat, allt är som vanligt. Det blir ingen skillnad för du har inte tiden som krävs eller tålamodet och viljan att prioritera. Man väljer själv hur man ska leva sitt liv och jag tror jag har valt min väg. Det har precis börjat efter varit vilande under många, långa, jobbiga månader. Åh vad min väg växer. Och längst kanterna kommer träd och blommor snart att slå ut full blom. Jag känner det på mig.

Du kom försent, jag var tidigt och vi möttes inte halvvägs.

Mitt busfrö



Här är min alldeles egna Prinsessa, även kallad Sessan

Busig

Jag känner mig som min katt idag. Hon bara springer omkring och hoppar från möbel till möbel och rätt vad det är hugger hon mig i foten för att i nästa sekund hoppa upp knät och be om att bli kelad med. Riktigt så illa är det kanske inte med mig att jag skulle hugga min gäst om jag nu hade någon, Men jag är så där busigt glad idag. Vill bara springa iväg, hoppa över saker, tralla och sjunga. Jag har en härlig dag bakom mig och en underbar dag framför mig.

Snacka om jag att jag är lättpåverkad, två glas vin innanför kragen och jag mår som en lärka. Det var det värt. Det är på riktigt nu. Eller blev allt bara knas? Tror inte det.

Så till dagen då. Tog mig en välförtjänt sovmorgon med uppehåll för frukost. Det där med mat och rutiner är viktigt för mig. Ska snart åka iväg och träna bodypump så att inte vinet hamnar på fel ställe (skämt o sidor, elr?) och sedan "hoja" till min ängel som jag inte sett på evigheter och sen avsluta dagen med mamma på bio och premiären av den nya Arn. Och sen vad kvällningen bjuder på har jag ingen aning, skulle egentligen behöva lägga mig och sova tidigt men jag vill inte. Jag vill ha mer... Den som en gång fått smak på det...

Förtydligande

Här sitter jag och skriver mina tankar och kanske finns det någon som vill ta del av de. Det är inte mina innersta hemligheter jag skriver om men det är saker som jag har på hjärnan just nu. Att läsa någon annans blogg är som att köpa grisen i säcken. Man vet inte vad man får förrän man öppnat. Och så är det. Kanske ligger det en tupp i säcken och man fattar ingenting eller så har man tur och grisen ligger där precis som den skulle. Man kan inte läsa någons blogg och sen bli förvånad över vad som står eller be om en förklaring. Vem åker till marknaden och ber bonden förklara att det ligger en tupp i säcken när han är säker på att han la dit en gris?

Saker och ting kan missuppfattas men det är ert problem inte mitt. Låter kanske hårt men så är det. Som sagt min blogg finns till för mig och jag är glad att ni vill ta del av den ibland. Tack för det!

Jag ryser

Jag tror att jag just nu lever världens bästa liv. Här sitter jag med katten på bordet, kaffe i koppen och väntar på att klockan ska bli 1 så jag kan gå och jobba till 7 ikväll. Inga större ansträngningar med andra ord. Jag är omgiven av världens bästa människor som jag älskar och som jag känner älskar mig. Jag vet vilka mina vänner är och jag värderar de högt.

Vilken kraft och energi jag har. Jag ryser när jag tänker tillbaka på veckorna som varit. Jag har äntligen lite kontroll. Jag klarar av att stå emot mig själv och att vinna över sig själv är den bästa vinsten. Finns ingen härligare känlsa.

Kom på en annan sak jag måste dela med mig av. Det är när man inser att sina föräldrar inte bara är föräldrar utan människor med problem och funderingar. Jag är så glad att jag har mina föräldrar. Det kanske är klychigt, men jag är 100% säker på att mina föräldrar skulle göra allt som står i deras makt för att hjälpa mig.Jag känner mig verkligen trygg i den vetskapen och jag glädjs över att jag kan umgås och ringa till de utan att ha något att säga. Jag kan gladeligen prata med de varje dag och har jag en dålig dag behöver jag inte låtsas utan jag vet att de älskar mig ändå. Och finns det någon människa som känner mig bättre än mina föräldrar och som är klokare? De har redan levt med de problem som jag har och även tagit sig ur de. De vet vad de pratar om och de kan ge konkreta råd. Jag ska aldrig någonsin igen i hela mitt liv skämmas för mina föräldrar. Spelar roll vad andra tycker? De har inte en aning om något!


Jag har ljugit på en fråga men bara för att du ljög mig rakt upp i ansiktet och jag kan inte berätta att jag vet, Men jag vet, så jag håller masken och du snackade om sanning....

Hemläxa

Kan med glädje se tillbaka på de senaste veckorna. De har kantats av sånt som gör det lite lättare att leva och insikter som gjort mig till en bättre människa emot mig själv. Trots att jag vetat att allt går lite lättare nu vet jag att jag ännu inte nåt till tunnelns ände och för att nå dit måste jag acceptera att ensam kanske inte alltid är starkast. Så idag blev det allvar, inget mer lallande utan fram med grävskopan. Här ska vi hjälpa den lilla fågelungen som så länge varit hungrig.

Vad var det för fel på den gamla tjejen? Vad är det som den nya har som den andra saknade, någonstans finns hon den gamla tjejen kvar bara i ett nytt format. Ja många sådana frågor väcktes till liv. Men det gjorde mig bara gott idag och lite av den ångest som jag länge kännt inför helgen försvann. Nu har jag en läxa jag ska klara av under helgen och jag har aldrig någonsin missat en läxa och det ska inte ske nu heller. Den andra läxa blir det dock lite knivigare med. Men om jag börjar idag har jag bara en dag kvar. Det är nada! Lätt som en plätt! Så med lite mer i ryggsäcken går jag vidare med (ganska) stora steg.

Ja undrar när jag ska ta det till en annan nivå, åh jag har så många frågor. Måste man alltid vara så förbaskat ärlig?
Början på någon nytt ska inte börja där det andra är på väg att avslutas...

32 lååånga dagar

Sitter här och känner mig lite mör i kroppen, börjar faktiskt bli totalt slut. Men det kanske inte är så konstigt med tanke att när jag på onsdag är ledig inte varit det på 32 dagar. Det är lång tid att jobba. Men vilka 32 dagar sen. Förstår inte att jag hunnit med så mycket.  Och så mycket som hänt...

Vilken helg, utgång både fredag och lördag, jobb jobb jobb. Total utförsäljning på swe innebär att människor blir som galna och vi stackare som arbetar där inte får sitta på en hel dag. Men så roligt det är! Har nog sällan tyckt det är så roligt att gå till jobbet som det är nu och vad fort tiden går. Dolly Parton med Moa och mig är så bra. Nästa person som frågar om det är 70 på röda prislappen kastar vi ut genom fönstret. Hur kan man bara INTE förstå "70 % på ORDINARIE pris?". Vad går det att missförstå? Eller när det står "endast kontanter" och varenda en frågar tar ni inte kort? är det bara kontanter? Eh, ja, annars hade vi väl för f'*n inte skrivit en lapp!!!!!?

Jag har lärt mig något, jag är inte blåögd längre jag börjar bli lyckllig
Du behövde tid, du hade tid...jag har alltid funnits för dig


Inget kan gå fel

Åh herre gud vad är det som händer? Hur kan allt bara försändra sig så på en handvänding? Jag mår så otroligt bra! Har sådan energi att det är helt ofattbart! Det finns fortfarande saker som gör mig orolig men det känns som att jag inte kan gå runt och oroa mig över det. Jag vet att det kommer lösa sig. Får jag bara rida på lyckans vågor lite till så har jag nog så jag klarar mig länge.

Tänk vilken insikt jag har fått. Hoppas min energi smittar av sig på folk i min omgivning. Tänk att jag får ha den här turen. Är det kanske för bra för att vara sant?

Den som letar skall finna!


Detta underbara diskställ kommer inom en vecka stå på min diskbänk. Som jag har letat! Det finns ingen affär i hela Eskilstuna som kunnat svara ja på frågan om de har ett romantiskt diskställ. Men skam den som ger sig.. har sökt med ljus och lykta på nätet och till slut sniffade jag upp ett spår som ledde mig rätt!

Min inre styrka



Det är så här stark som jag jobbar på att bli inombords! Och nästa vecka börjar jag verkligen äntligen jobba på det.

Trött

Åh, idag är jag så trött. Natten bjöd inte på många timmars sömn. Har ju en liten älskling hemma som vill ha full uppmärksamhet konstant. Så strax innan 7 gav jag upp och lagade lite frukost. Drog på mig träningskläder och joggade till gymmet. Så nu är det avklarat för dagen också. Bra det eftersom jag har härliga planer för kvällen.

Det som är bra när man stiger upp tidigt och börjar jobbet sent är att det hinns med så mycket. Jag hann tvätta 4 maskiner och melan varje maskin diskade och pysslade jag lite och hann även med att sova 1,5 timmar. Trots alla fördelar finns det en nackdel, jag är trött. Brukar klara mig bättre men idag är jag verkligen trött. Känns som jag ska somna när som helst. Och här ska jag stå till 19:15....

Varför går tiden så sakta när man längtar?

Jag är så glad att jag har mig! Och all den styrkan jag ger mig själv. Det är ju trots allt jag som själv utför allt som jag lyckas med. Det går att skylla på omständigheterna när något går fel men det är alltid sin egen arm som sätter kanylen i den andra till slut. Så tack Karolin för att du tar hand om dig själv och för att du äntligen börjar få lite skinn på näsan och säger ifrån.

Jag orkar inte bli besviken

Ja ger upp, jag orkar inte bli besviken. Du vann, eller om det var jag som tog hem segern till sist? Som insåg vilken soptunna jag tillåtit mig att vara för dig! Men aldrig igen... Tänk att det var som en blixt från ovan som fick mig att öppna ögonen.  Jag fhöll nästan på att ge upp att falla, men du fångade mig. Du vet det inte ens med det såddes ett frö den där kvällen, ett frö som veckor senare fick vatten och kunde börja växa.

Jag lyssnar inte längre jag stänger fönstret, inte värt nåt som inte inger hopp. Tänk att jag tillåtit mig bli behandlad så här, tänk att jag var kakan som man både fick äta och ha kvar. 

Jag ha insett något de här sista dagarna och hur det än nu går så hoppas jag att jag kommer ihåg mina tankar idag. Att jag fortsätter lita på kortet som inte lagts. 

Jag har varit fri men med en frihet bakom galler, och det var jag som satte mig där. Äntligen är min lust fri.

Jag ska klara det här, det kommer blir en bra höst, rött och lila är visst höstens färger. 

Det är härligt

Det är alltid lika härligt att jobba bakis, att man aldrig lär sig. Men det spelar ingen roll, den här helgen hade jag sparat åt mig och det blev min helg! Så otroligt kul har jag haft det. Visserligen har jag jobbat men det betyder ju bara att jag tjänat pengar samtidgt som jag roat mig! Och man jobbar ju för att ha pengar till fritid.

Det finns en fjäril i mitt liv. Som vill fälla vingarna ut över världen . Jag tar ett andetag, är inte redo än. Det finns så mycket, så jobbigt att vara sig själv ibland. För många tankar och för lite ord. Det blir bra, allt blir bra.

Igår blev det vi forever min bästa vän. Vill bara att hela världen ska veta att jag älskar dig mer än allt. Tänk att jag, jag, har fått en så otrolig tur. Tänk att jag träffade dig. Att du ville ta dig an mig. Och igår öppnade du mitt hjärta, du kom längst in till mina väl bevarade hemligheter. Det finns ingen som tidigare varit där. Inte så och inte så ärligt, som faktsikt velat veta av omtanke inte av nyfikenhet och för att nicka och sen glömma. Jag glömmer inte. Jag känner mig bekväm i dina ögon när du ler. Du är min ängel, min egen allt!

Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls. I´m yours.....


I'm "Carrie Bradshaw"!

Jag älskar sex and the city och tycker att Sarah är en av de vackraste kvinnorna i världen. Serien har räddat mig från många regniga, grå dagar. Tillsammans med tjejerna flyger tiden iväg. Jag hoppas att jag äger en liten del av damernas styrka och självförtroende. Det är så härligt att se deras vänskap och hur de alltid ställer upp på varann trots att de är helt olika. Tänk att få leva i deras värld bara för en dag, tänk att få ha alla vackra kläder på sig och bara komma i allt utan att behöva tänka på vikten. Tänk att kunna dricka varje kväll utan att det vare sig påverkar figuren eller jobbet. Tänk att få leva i en fantasi ( för det är ju trots allt det som det är) tänk att få vara Carrie Bradsahw!



You are creative in all things you do. Whatever your passion is--be it writing, shoes, or adorning yourself--you are constantly inventive. Your keen eye for beauty and color lead you to try new things. Those new things combined with your friends admiration of you makes you a trendsetter. You're the type that would accentuate your wardrobe with a red rose lapel pin and discover that everybody is wearing it the next day. And why not? It looks fabulous.

Min fina NYA mobil



Usch, jag blir riktigt ledsen när jag ser hur fin min mobil faktiskt var. Och jag som alltid använde den när jag var ute och sprang! Hoppas de som tog den tyckte det var värt det!

Vilken otur

Ibland är det bara så att alla ting är 3 och en olycka kommer sällan ensam. JAg har nämligen haft så mycket oturden här veckan. Men inget ont som inte för nåt gott med sig och jag har faktstiskt haft tur i oturen. Nej nog med ordsårpk och lite mer allvar.
Ja i onsdags blev jag bestulen på min mobil. Så arg var jag och är än idag. men hade sådan tur att jag hade kvar visas nummer på den gamla mobilen så jag blev inte av med alla!
Sen drabbades jag för några veckor sen av muskel och urinvägsinfalamation och fick äta pensilin emot det och så visade det sig att jag var allregisk mot medicinen. Detta resulterade i att jag numer ser ut som en prickig korv! Blä säger jag bara inte alls fin på något sätt! Men äntligen börjar de lägga sig och jag slipper gå med polotröja..
Ja och så det senaste, igår sprag jag ut för att panta burkar och slängde igen dörren utan nyckel! Så jag kunde varit utelåst och behövt ringa en låssmed men även här hade jag tur i oturen och hade i förrgår gett min extranyckel till min Lenita. Och hur stora är de oddsen!? Så jag slapp sova på gatan!
Och så händer det andra olustiga saker i mitt liv just när allt började blir så bra och jag äntligen kunde få ett lite mer strukrureat liv. Känner att jag just nu går och oroar mig en hel massa vilket gör att jag får ont i magen det är nog för att man spänner sig. Vad ska jag bli när jag blir stor?

Nu har jag ju haft mina 3 oturer + lite till så jag hoppas på en ljus framtid.
Någon sa något till mig igår som gjorde mig glad.  

STOP

Jag har för mycket tid att slå ihjäl så jag fyller det med de aktiviteter som erbjuds ibland alldeles för många. Säger aldrig nej till en fika eller en tur till gymmet om kalendern tillåter det. När kalendern är full känns livet tryggt och alldeles, alldeles.. tråkigt. Var finns platsen för spontaninteten?Det är ju när saker och ting sker oplanerat som de oftast blir som bäst.

Om du lämnade mig nu

Idag är jag fundersam, lyssnar på Winnerbeck och låter tankarna ha sin egen gång. Det är svårt det här med kärlek. En jobbarkompis och jag har disskuterat detta härliga fenomen hela dagen. För hur kan något som är så rätt vara helt fel? Och obesvarad kärlek är ju den värsta sorten. Vad finns det egentligen för botemedel?

Vi har disskuterar fram och tillbaka och jag kom fram till att det är svårt för mig att inse att det kanske kan vara så att någon faktiskt tycker om mig för den jag är. Jag har tydligen svårt att tro folk på deras ord men nickar och ler  fast jag samtidigt slår bort komplimangen på en gång. Inte medvetet men jag tar det inte till mig bara. Ju mer vi pratade gick det upp för mig att jag har en tendens att alltid ta på mig allt som blir fel och vad arg jag blev helt plötsligt. Varför ska jag göra mig själv till en syndabock? Vad lätt det plötsligt blev för den andra partnern att komma undan och gå skuldfri. Detta gäller allt, inte bara kärlek. Varför ska jag anpassa mig för allt och alla? Hm, vem skulle anpassa sig efter mig? Ja inte är det lätt när det är svårt men det som är fantastiskt är att det heller inte är svårt när det är lätt!

Jag har ialla fall fått lite mer skinn på näsan den senaste tiden och vågar allt mer säga ifrån. Det är svårt men nödvändigt ibland för min egen skull.

Jag brukar tänka på vad jag skulle göra om jag blev helt ensam och jag kom fram till att jag klarar mig rätt bra själv desto äldre(!) jag blir och ju mer tiden går. Jag vet att det skulle bli jobbigt men jag är också, för första gången, säker på att jag skulle överleva om du lämnade mig nu.

Intensiv dag

Efter en veckas vila från allt som kan härstammas från ansträngningar kliade det i kroppen igår, den ville blir trött. Så när katten väckte mig runt 5 var det bara att stiga upp, sätta på kaffebryggaren snöra på sig skorna och ge sig iväg på en joggingtur. Var på jobbet klockan 7 och när det blev dags för lunch var det jag som tog mig ner på stan för en liten shoppingtur. Investerade i lite nya kläder och en bricka. Nöjd beger jag mig åter till jobbet för att vid 4 cykla hem och utfodra katten, fram med kattmaten in i kylen igen och sen åter iväg på cykeln för ett 60 min spinningpass, det var varmt vill jag lova. Men vilken kick sen. Hem igen för att äta och varva ner för att sedan avsluta  dagen med en rask promenad och film.

Puh, det var mycket det. Vilken rapportering!

RSS 2.0