Det är det lilla som gör det

Det är de små sakerna som i längden gör stora förändringar. Bara som en sådan sak att jag går upp 5 min tidigare gör att jag hinner göra mig i ordning i lugn och ro för att sen kunna väcka Andreas och säga hejdå ordentligt. Inte bara en puss och sen dra. Samma sak att han vajre dag tar sig tid till att väcka mig och säga att han går till jobbet gör så mycket för hela dagen. Man kan tycka att det är småsaker och inte så viktigt men vad händer den dagen det tar slut? När morgonpussen känns självklar och inte lika betydelsefull längre? Hur långt är då steget till att man börjar nalla på andra saker som håller kärleken vid liv?

Samma sak gäller egentligen allt. Det är det lilla som gör det. Att bädda sängen tar 2 minuter, om ens det, och gör att det känns som du kommer hem till ett välstädat hem och stressen för städningen lägger sig. Eller att du unnar dig lite godis när du är sugen på det och slipper känna suget och bli irreterad på det.
Varje steg räknas så att ta trapporna istället för hissen ibland är ingen dum idé.

Ett leende måste vara det lättaste sättet att förändra en dag! Ett leende gör både dig själv och din omgivning gladare. Det tar ingen tid, kostar inget, gör dig gott och får dig att må bra. Låtsas le och du ska se att efter ett tag tror du själv på ditt leende. Le emot din spegelbild och du ska se att personen i spegeln ler tillbaka!

Gör det lilla till något viktigt och underskatta ALDRIG detaljerna för det är med ett leende som det lilla blir det stora!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0