Härligt!

Det är så härligt med sol! Vilken energi jag får! Vill bara le mot hela världen och låta de veta hur skön solen är.. som om ni inte vet det? :)

Sov länge idag och när jag väl steg upp har det gått i ett rasande tempo. Har hunnit med en massa bra saker men även hunnit njuta av solen några timmar på förmiddagen. Har hunnit med att träna och haft besök av mamma, syster, Romina och nu innan läggdags Hanna! Det är tur att det går att utnyttja kvällarna nu för dagarna känns ibland alldeles för korta.

Nu väntar snart sängen men det är så varmt att sova så jag vill helst inte lägga mig! Fast det vore ju bra att sova innan midnatt någon dag...

Borta bra men hemma bäst.. eller?

Åh, jag har haft så härliga dagar i Värmland! Tänk vad fort man vänjer sig vid att leva utan vatten och toa. Men vad gör det när man öppnar dörren och utanför ser man skog och vatten. Inte en människa så långt ögat kan nå. Kunde gå direkt ut och bada och bara hoppa i bikinin och sedan äta frukost på gräsmattan i morgonsolen! Kan man ha det bättre egentligen?

Trots den stekande solen i helgen gick både och hemresan riktigt bra! Vi var hemma runt 5 någongång och sedan har det bara varit tvätt och doning här hemma. Nu har jag just avnjutit en underbart god pastasallad på balkongen och ska strax mumsa i mig en snikersglass. Det gäller att passa på. För imorn är det gymmet som väntar och promenad. Nu har halsen äntligen gett med sig och jag vill bara ner och träna. Det ska bli så härligt. Och då kan jag äta både en och två glassar utan att ens tänka på det! Me like!

Flygande dag

Oj vad gårdagen gick fort. Hade inga planer alls på morgonen och helt plötsligt var jag fullbokad och fick stressa till jobbet!

Tog mig en promenad ner till vattnet för att sätta mig och läsa och skickade ett mess till Lenita som resulterade i att jag rusade hem och iväg till Lina. Oförberett men ack så skönt. Så roligt att se och prata med denna höggravida kvinna. Gud vad jag tycker att gravida kvinnor ät vackra och Lina är inget undantag. Det liksom lyser lite extra kring dessa människor!


Efter besöket fick jag springa upp för mina trappor och slänga på mig jobbkläder och sedan ner till bilen igen så det blev ingen lunch... Men egentligen, vad gör det om hundra år? Var hemma igen efter 23... och då stupade jag i säng!


Nu har jag just ätit frukost efter en skön morgonpromenad och ska strax iväg till jobbet igen. Jobbar ända till 17 men efter det bär det av till värmland! Som jag har längtat!! Ska blir så roligt.

Så trevlig helg och på återseeende!

Åhhhh härligt

Kom just hem och ut ur duchen efter en härlig eftermiddag och kväll i solen. Har spenderat tiden från klockan 2 med kära Hanna och sedan anslöt sig R och A och vi grillade och åt tårta. Visar bilder imorn för nu ska jag kolla på film med min älskade. De stunderna är inte många nu förtiden så jag tänker ta tillvara på varje tillfälle

Sovgott!

Gårdagens middag








Lilllördag!

Jag är helt dagvild. Fattar inte att det bara är onsdag. Det blir nästan alltid så om jag jobbar helg och sen någon dag efter det. Men jag är inte ledsen för det. Solen skiner och det är allt bra härliga dagar just nu.

Idag vantar grillnig i kväll men innan dess ska jag försöka att ta det lugnt. Min förskylning är värre idag än igår så gårdagens aktiviteter var alltså inte de bästa för mig. Men egentligen, vad gör det om 100 år....

Soligt värre

Läkaren hade ingen medicin att ge mig då det jag drabbats av är virus... WTF! Det är ju alltid det de säger! Ja ja bara att dricka mycket och vänta på att det ska läka ut... Trisst!

Men det beskedet var också det enda molnet på denna dag. Mitt samtal var det bästa någonsin och dagen har varit perfekt. Jag har fixat en jättefin picnick till Andreas och mig och sen hann jag med en låång fika med Lenita i solen! Så den här dagen har bara varit tankad med god energi!

Väntar just nu på min älskling som ligger i badet, stackarn är alldeles slut efter att ha jobbat i den här värmen och sent igår... Hoppas han inte somnat allt för länge bara, vill ju njuta av solen lite nu på kvällen också!

Dumma hals!

Jag är ledig idag, äntligen efter att ha jobbar 4 dagar sjuk. Halsen vill inte ge med sig och därför har jag bokat tid hos läkaren så där ska jag vara klockan 10. Innan dess ska jag dock hinna med mitt samta. Förstår dock inte vad jag gör uppe nu? Jag kommer ju vara super trött sen. Är redan super trött men vill inte sova... Dålig combo. Är nog kanske lite hungrig tror jag.

Det gick ialla fall bra att jobba oc jag ska trots min förskylning försöka njuta av dessa två lediga dagar. Sen jobbar jag två men sen åker vi äntligen till värmland! Så härligt! Det är något jag verkligen längtat efter så det ska bli så skönt att bara vara två dygn!

Nu kickar vi igång dagen! Puss!

Utvilad!

Vilken lång och skön sovmorgon jag fick idag! Visseligen somnade jag inte förrän 2 och har varit uppe några gången men det var inte förrän 10 som min kropp vaknade på "riktigt" och villle gå upp.

Vet inte vad jag ska hitta på nu innnan jobbet. Halsen gör ont så någon träning kan jag glömma. Skulle vilja sola lite med det är inte bra för baciller för de frodas i sol... Så jag får se. Känner mig faktiskt fortfarande trött som attan. Det blir väl så nör det finns baciller i kroppen.... Kanske tar jag en sväng till mamma.

Skönt

Så där då. Ännu en arbetskväll till ända! Och jag är trots min onda hals och febriga kropp inte ens trött! Känner mig lite sliten i kroppen och så men inte så trött att jag bara vill lägga mig att sova. Är nog lite nervös också eftersom Andreas och Rickard är på väg från Göteborg i skrivande stund i bil där de varit och kollat på ACDC.

Sitter här och dricket lite honungste och kollar på kort sen igår. Det blev inte så många men några ialla fall!



Härliga människor! Och den vackra kvinnan med kransen i håret och mannen bredvid är Andreas pappa och fru.



Min man spelade lite fotboll och kom tillbaka svettig. Tur var det för då fick jag låna hans tröja!

Sol

Härliga underbara sol, Välkommen!

Äntligen vaknar jag till strålande sol. Jag behöver den så väl. Har varit så trött på sista tiden och inte blev det bättre av att jag drabbades av en dunderförskylning igår. Med feber, halsont och snuvig som utveckaldes rejält under dagen. Jag trotsade dock förskylningen och åkte på festen ialla fall men jag körde. Och det är jag glad för! Det var jätte trevligt att träffa alla "släktingar" till Andreas och jag kunde nog inte fått ett bättre mottagande.

Det serverades GOD mat! Grillad egenskjutet vildsvin och färskpotatis med sallad och massa annat smått och gott och jag blev överlycklig för jordgubbstårtan som sedan stod till fikat! Så mysigt att sitta vid ett långbord och bara njuta av solen i ansiktet och bekanta sig med de bordsgrannar som bjuds. Det fanns mycket att dricka och att se folk gå från nyktra till riktigt fulla är kul tycker jag. Det upprepas alltid en massa saker som man som nyjter uppfattade redan första gången. Men sånt är bara härligt!

Idag är jag som vanligt uppe alldeles för tidigt för det som väntar. Ska ju jobba sent idag och borde få lite sömn i mig med tanke på mitt hälsotillstånd. Men denna sol ger mig ingen ro så det är lika bra att njuta fullt ut!

Godmorgon

Fy vad dåligt jag mår! Ont i halsen som bara den, snuvig och huvudont! Tusan också! Jag har inte tid med någon dum förskylning!

Jobbade sent igår och börjar tidigt idag. Men det är självvalt eftersom jag ska iväg på en midsommarfest i eftermiddag/kväll. Ska bli mysigt. Verkligen jätte roligt faktiskt och möjligheten att få följa med lättade mitt sinne så otroligt. Har kännt mig lite "instängd" och behöver landet och få klä mig lite fint. Tack rara för möjligheten till det tack vare hjälp på jobbet!

Innan jag svirar om ska jag strax hoppa i arbetskläderna och ge mig av till jobbet och vara där till 5... Hem och fixa mig snabbt som attan och sen iväg!

Hinner kanske pussa min älskling lite också!

Midsommar

Igår var det sista dagen på de ljusare tider och vi vänder om mot mörkare. Men än dröjer det länge tills det mörknar om kvällsrna. Först ska vi förhoppningsvis få njuta av lite härliga lata sommardagar.

Gårdagen spenderade jag till stor del på jobbet. Mellan 16:30 och 01:30 var jag på jobbet och innan dess hann jag med ett bodypump pass med Hanna, grilla med Andreas och spöa skiten ur honom och Rickard i Uno! Ha!

Inte så mycket till midsommar men det gör inget, det var ju för taskigt väder ändå och det känns inte så viktigt med midsommar längre. Det blir nog ändring när det finns barn med i bilden

Räkor



Detta underbara mästerverk till sallad fick jag idag på Taxinge! Gissa om jag blev glad och mätt!! Massa massa fina räkor och under allt ni ser på bilden fast krispig sallg, god gurka och fräch tomat samt majs och massa paprika!

En verklig oväntad dag

Har inte sovit en blund sen jag gick upp.... Har istället kört Stockholm fram och tillbaka och stannade till och åt en underbart god lunch på Taxingeslott på vägen hem. Mysigt.

Kom just innanför dörren och har kastat i mig lite mellis och nu ska jag dra på mig träningskläder. Sen hämta Andreas och efter det äntligen kanske lite lugn.

Till middag idag blir det de rester vi skulle ha kalasat på igår men då blev vi istället bjudna på korvgrillning hos Hanna och Rickard. Verkligen super mysigt! Tänk så skönt att slippa ensigång värma maten. Bara äta och sen njuta av gott sällskpa och lämna disken åt någon annan. Det är lyx om något!

Sömning

Jag är otroligt trött men så fort jag lägger huvudet på kudden blir jag pigg.. Kan inte sova men jag vet att jag måste. Annars hamnar jag i en dum karusell igen. Sover jag inte orkar jag inte med vardagen och då kommer den onda på axeln som ett brev på posten utan undantag.

Jag lågi sängen skapligt tidigt igår och läste och läste. Läste till och med boken men trots det var jag inte lite trött men bestämde mig för att ge sömnen en chans. En chans som den inte tog! Så vände och vred mig ett tag innan jag bestämde mig för att gå upp. Så blev sittandes med tidningar och lite mat eftersom magen börjar kurra. Satt väl 2 timmar innen jag började gäspa och tvingade mig in i sovrummet för att sova till 6!(?) Helt otroligt!

Nu ska jag genast lägga mig i sängen och lägga mig och kolla på sex and the city så kanske sömnen behagar dyka upp igen. Jag behöver den så väl!

Underbart

Vilken rolig dag jag haft idag!

Träningen gick bra och jag hann bara hem för att göra mig iordning innan pappa och bror kom och hämtade mig för en underbar lunch i solen.






Vi åt på fina restaurang Tingsgården och det är verkligen underbart att känna hur bryggan rör sig. Lyxade faktiskt till det med ett glas vin till maten. Gott, kallt och gjorde min onsdag till en onsdag att minnas. Här hemma väntar dock verkligheten och jag ska strax dra fram dammsugaren innan Andreas kommer hem och vi ska festa på rester från de två föregående dagarna till middag. Vilken kontrast....


SOL

Det är soli dag! SÅ underbart härligt! Äntligen bjuder juni på det väder vi förväntar oss!

Har haft några bra/dåligt dagar men jhag tror att det bra äntligen börjar ta över! Ska äta lite frukost strax så att jag kan gå och träna sen vid 10 och efter det väntar en lunch med pappsen och sen vette katten vad jag ska hitta på. Är ju ledig idag och imorn så jag tänker njuta ordentligt av solen. Det är ett som är säkert!

Godmorgon

Nu kan dagen börja! Sitter med första kaffekoppen i handen, ägget kokar på spisen och jag har varit ute och gått. Då var jag med andra ord startklar!

Det är något magiskt med de här promenaderna. Det handlar inte så mycket om själva konditionen och motionen de ger utan om den känsla som infinner sig. Jag blir pigg och allt startar i kroppen. Jag vet att det inte gör någon större skillnad i kroppen men jag känner (speciellt dagar som denna, då det blir mycket stillasittandes) att hungern infinner sig på ett annat sätt. Att gå upp och kanske lägga sig i soffan, sätta sig vid datorn eller något gör att jag tycker att jag känner mig mätt och uppblåst. Och skulle jag då äta frukost blir jag sådär äckligt mätt som efter ett julbord och sen så blir man ju aldrig hungrig igen. Och då skjuter jag på lunchen och sen bli hela dagen i oordning. Ja ni kanske fattar. Men en morgonpromenad kommer kroppen igång och den blir redo för det dagen har att erbjuda. Slappa eller full spurt!

Så nu sätter jag mig vid frukostbordet, läser lite och väntar på att min darling ska vakna till liv!

Aj aj!

Är sjukt stel i kroppen! Herregud vad det gör ont i mina ben. Hade lite ont i går men efter spinningen är jag verkligen körd. Och Hanna och jag som ska vara med i löpgruppen idag... Hur ska det gå? Kanske att vi får hoppa det och köra ett spinnigpass eller bodypump istället för det här är inte skönt. Ska ta en liten promenad nu tänkte jag för att se om det lättar upp lite.

Har åter igen en dag utan planer.

Min älskling sa igår i ett svagt ögonblick att vi kanske skulle gå på bio idag. Viket gjorde mig lite orolig. Undrar egentligen vad som hände där på operationsbordet(?) eftersom han aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, uppskattat ett biobesök. Denn avsky för bio har resulterat i att vi varit på bio en enda gång under vår tid tillsammans. Ja och det är inte mitt bästa minne från bio kan jag ju säga. Bara klagande och suckande och stånkande.... Hahah var det inte stolarna som det var fel på störde han sig på något eller någon annan i biosalongen.

Men jag kryper gärna in i mörkret på bio ikväll.

Att ge efter och tro

Att ge efter för den där starka känslan och tro på den sanning som serveras är svårare än att lita på lögner. Jag måste våga landa i det som är nu. På den sanning som sägs. Och som är sannigen. Varför vänder jag en sanning till en lögn? Jag måste tro på mig själv och på den känsla som jag har där längst in.

Jag måste ge efter och våga landa i den kärlek som jag vet finns. Den kärlek som bubblar över varje gång du ser på mig. Jag kan se att du älskar mig, för den jag är, ändå tvivlar jag på min förmåga att bara vara jag. Men om jag lyckats fånga en man som jag tidigare trodde var för underbar för att existera på riktigt måste jag också vara speciell. Jag är utvald och jag är så oerhört tacksam för det.

Jag är helt sjukt förälskad i ditt leende. Blir helt varm i kroppen när du ler. En tanke på dig när som helst får fjärilarna att dansa igen. Skogens troll smög omkring och tissla att det är galenskap.

Så var det söndag igen

Japp, söndag igen. En helg börjar gå mot sitt slut och den har till mesta dels regnat bort. Med det gör inget. Kan ibland vara skönt att slippa pressen på att vi måste ta vara på det fina vädret de få dagar solen visar sig och vi är lediga.

Kom aldrig till marknaden igår. Sarah hade varit där och var snäll nog att berätta att det bara var skit så hon bjöd mig på kaffe och choklad istället!

Eventuellt hade Andreas och jag tänkt att vi skulle åka till Trosa idag men med regn som väder tror jag vi hoppar över det till den dag vi har solångest och inte vet hu vi ska ta hand om den...

Skönt

Sprang faktiskt i väg till träninge och tur det. Dock tog jag det lugnt då jag har ont i precis hela kroppen. Så tänkte bara få kroppen lite varm.

Vet nu inte alls vad jag ska hitta på. Min dejt till markanden är sjuk, Andreas är trkig och alla andra är upptagna så jag kanske ska ta mig dit alldeles själv. Man är ju sitt egns bästa sällskap.

Skönt att bara komma ut lite. Det är ju lördag och jag är ledig så jag vägrar sitte här hemma hela dagen och göra nada.Så det så!

Frukost!

Tog mig en timmes lång morgonpromenad för att verkligen vakna till. Har hunnit diska och sätta på en tvättmaskin sedan jag klev upp ur sängen och sitter nu här med andra koppen kaffe efter en god frukost! Vilken härlig start på en härlig lördag?

Andreas sover fortfarande skönt så jag funderar på om jag kanske skulle gå på ett pumppass nu också men då måste jag verkligen skynda mig.. Börjar om 20 min. Hm.. ganska skönt att bara vara hemma också. Låt mig tänka ett tag eller minut

Hundra år

Gud vad härlig gårdagen blev! Gick som sagt bra på jobbet. Kom iväg till träningen med Hanna och avslutade med American pizza, godis, Bolt, Plump och ett sällskap bestående av Hanna, Rickard, jag och Andreas.

Vi kommer allihopas bli minst hundra år så som vi skrattade...

Vi skrattade alla så vi tjöt och jag lovar att jag hade verkligen ont i magen. Det var ett sådant där förlösande skratt. Och vad vi skrattde åt? Hahahha åt Andreas som inte kan skratta just nu.... Det hände en kul sak på filmen och han började skratta lite grann men det låter inte som ett skratt eftersom det gör ont och inte går så försöker han både undvika det och så låter det hemskt. Och till råga på allt så börja människan nysa.. Något som heller inte är så skönt med plastskenor i näsan. Och vi alla andra försökte hålla oss men det gick ju inte och bara vi kollade på varann bröt vi ihop och där ligger Andreas och skrattar och kvider och nyser.... Ja ni kanske kan tänka er...

Det är helg

Det är tid att njuta av helgen. Det är fredag och dagen har gått bra och fort. Gick riktigt bra att jobba! Fort gick det också och det är ju alltid ett plus!

Kom hem till ett tyst hem. Min älskling sover som en stock och jag låter honom sova tills han vaknar, han behöver nog det. Själv är jag inte ett dugg trött. Vill nog kanske gå ner och träna lite senare men det skulle vara så mycket lättare om jag slapp gå själv. Kanske vill Hanna med. Annars får jag se hur det blir med den saken. By the way, vad har hänt med solen? Är det inte sommar det ska vara i juni?

Det är helg, vad ska hända i helgen.... Ingen aning faktiskt. Hade ju en massa planer men inte några som går att genomföra. Blir vi hemma hela helgen tror jag att det blir vilsta marknad imorgon med Lenita om vädret tillåter.

Nu ska jag slappa lite och läsa min roliga bok!

Of to work

Snooozzzzzzade idag en gång. Det hör itne till vanligheterna men när klockan ringde för andra gången var det tusen gånger lättare att kliva upp! Toppen va? Det är strax dags att gå till jobbet.

Vädret är inte riktigt vad jag vill ha men det spelar ingen roll. To day is the day.

Egentligen skulle vi åkt till Värmland idag men det går nog troligen inte med tanke på Andreas men än är hoppet inte ute. SÅ jag håller alla tummar jag har. Tänk så skönt det skulle vara.. Men men.. 

Det är fredag! Wohow!

Middag

Är mätt, åt hemmagjord rabarberkräm, ägg och mackor till middag.. Det är trisst att laga mat till sig själv men det var gott och jag avrundade fint med lite fruktsallad.



Detta är min middag och detta mina vänner är Andreas



Tycker så synd om honom som lever på piller. Tänk att vara hungrig men inte kunna  äta, trött men inte kunna sova, ont men inte kunna göra något åt det, rastlös men inte kunna göra något. Fy!

Sådär

Så, nu har jag äntligen haft en relativt bra dag med lite skratt och inte bara dumma tankar. Jag tappar massa hår till följd av detta mående men nu ska det förhoppningsvis bli bättre, det är ju fredag imorn....

Har spenderat en stor del av dagen med Sarah. Och vi tog en svän gpå stan, en snabb en. En timme eller så och när jag ska åka hem träffar jag nästan hela min familj. Bara syster som fattas. Det är inte direkt svårt att samla släkten. Bara att se de gjorde mitt sinne lättare. Bara att veta att de är en del av mig. Men att spendera en glassstund med det var lite mer än jag mäktade med idag. Det fanna inte plats för glass och jag hade redan lite längtan hem igen. Men nästa gång jäklar ska jag utmana mig själv ytterligare.


Kom just hem från träningen, Afro och Core. Men det känns fortfarande inte helt hundra på träningen men tack vare Hanna kommer jag ialla fall dit och det sägs ju att man ska upp på hästryggen på en gång om man ramlat av. Så det är bara att pressa sig...

Godmorgon regn

Godmorgon torsdag!

Jag är helt dagvild och trode det var torsdag igår och söndag idag... Men det är ju söndag för mig eftersom jag jobbat hela helgen och efter. Och imorn är det alltså måndag men fredag också för jag jobbar bara imorn och sen är jag ledig helgen.

Idag har jag inte så mycket inplanerat. Andreas ska ta ut någoting från operationen och jag ska försöka träffa Sarah några timmar.... Sen kanske jag skulle utmana mig själv att gå till gymmet.... VI får se hur det blir med den saken.....

Jag tror jag hoppar över stan idag. Känns inte helt hundra igen och det är onödigt att dyka igen då jag äntligen börjat komma till ytan.

Så idag tar jag vädret till ursäkt och myser runt i skön sköna kläder och gör det som regn är till för; njuter inomhus...

Roligt

Tänk hur saker sprider sig som ringar på vattnet. Den ena leder till det andra och vips så är en lite sak en stor. Både på gott och ont. Kollade min statistik just, det är inte ofta jag gör det, och blev possitivt överraskad. Ni är många som följer mig vardag. Långt många fler än jag trodde. Vad roligt! Men läskigt också då jag absolut inte har en aning vilka mer än hälften är... Och jag skriver ju direkt från hjärtat och det som ligger längst fram på näthinnan just nu. Men det är ju därför jag har min blogg, dels för att rensa mina hjärna och sortera bland alla tankar men också för att jag älskar att skriva och för att jag hoppas att någon där ute känner igen sig i min varadag och ser att det går att leva ett underbart liv trots att det inte alltid är en dans på rosor!

Hembagarn´

Åt en riktigt god lunch idag på ett café i Katrineholm. Tror det hette Hembagarn´. Blev riktigt missnöjd med personalen då servisen var urusel men mackan som jag fick fixad till mig efter många om och men överträffade alla förväntningar och var värd varenda krona.. Me jag anser att om man har ett yrke där kunden är A och O ska inte en enkel fråga få chefen att skrika på sina anställda så att kunden hör och sen snäsa och ryta bara för jag frågade om jag kunde få ett annat bröd med salami och brie på. Men hon hade minsann inte tid att skiva mer salami och då frågade jag om pharma istället och det hade de ju uppskivat men vilka suckar och stön det blev innan min macka var klar att äta....



Blev sittandes på cafét ett bra tag och planerade lite för sommaren samt läste en bok.

Katrineholm bjöd inte på någon bra shopping men jag hittade ett fint nagellack.



 och innan vi åkte imorse hann jag tvinga med Andreas till MQ där jag fyndande en sjal för halva priset!


Hur livet kan te sig

Jag funderar rätt mycket just nu. Men det är bra och det var därför extra bra att vara "fast" i Katrineholm idag. Det fanns inte mycket att göra mer än strosa omkring och bara vara. Kom fram till en hel del och jag vet att det är svårt att acceptera de v'ndningar som livet tar. Och speciellt sådant som jag inte kan rå över. Skulle jag få välja skulle jag göra som Andreas säger åt mig att göra. Helt enkelt strunta i allt vad alla säger tycker och tänker om mig och bara tro på det goda i mig. Att jag är så bra som han säger och att mina brister inte är värre än någon annans. Men det är så lätt att säga men så svårt att göra och känna.

Det går ett tag men efter några motgångar börjar det jobbigt och nu är det som sagt tungt. Riktigt tungt. Och jag kan inte ens rå över det. Och med min bakgrund så lägger jag alla mina känslor och alla dumma saker som sker mot mig på just mig själv. Det är mitt fel och jag ser bara fel och brister. Brister som kanske inte ens finns där imorgon. Men som sagt. Det är inte fredag än och jag är närmare slutet av tunneln nu. Dagen idag var viktig. Och imorgon ska jag kanske pröva mina vingar om jag vågar genom att klä mig snyggt, sminka mig och ge mig ut på stan.. Om jag vågar...

Kurrar

Vaknade på tok för tidigt denna dag då jag har en lååång dag framför mig. Men magen kurrar och jag ska se till att få i mig en ordentlig frukost. Gårdagens "nyttiga" dag har satt sina spår och jag saknar mat i kroppen. Det blev mycket frukt och grönskaer igår och det kännsi dag. Visst är det bara bra med nyttigheter med de mättar bara för stunden och snart är du lika hungrig igen. Så lite potatis eller bröd hade inte skadat till lunchen ialla fall... Ja ja det var gårdagens problem det men idag måste jag se till att hitta någon bra lunch i Katrineholm då det är där jag ska spendera mig dag....

Andreas ska opereras idag. I katrineholm av alla ställen. Vad ska jag göra där? Finns det något att göra? Hm.... Han ska få sin nässkiljevägg opererad då den gör att han inte kan andas och under själva operationen måste han vara nedsövd så därför måste jag vara med för att sedan köra hem. Men det gör mig ingenting. Men det hade ju inte skadat om det varit o STHLM, där finns det ialla fall något att roa sig med under tiden, för det tar ju några timmar... Je je... Huvudsaken är att min älskling blir bra.

Skönt

Det är lite kallt ute. Skönt.

Har ätit lax nyss och ska hoppa in i duschen, krypa ner i sängen och vila tills det är dags att åka till jobbet för sista gången på ganska länge. Det är också skönt just nu.

Paus

Jag har gett mig själv lite paus från livet ett tag. Det låter kanske drastiskt men det är så det är. Jag gör inget annat än bara är. Jag är helt full av tankar och knäppa idér. Har varit så här i nästan en vecka nu men jag ger mig själv till på fredag sen ska jag ta tag i saker och ting igen. Men just nu har jag ingen som helst motavation att göra något. Jag vill inte se mig själv i spegeln, jag vill inte känna min kropp och jag vill krypta ur mitt skinn. Jag vill ligga i sängen under täcket men det ger mig ångest att ligga still. Jag vill träna mig svettig på gymmet för att få bort det onda men gymmet ger mig ångest och skänker inte mig det lugnt det en gång gjorde. Jag vill äta en middag i lugn och ro men bara tanken på mat ger mig hjärtklappning. Jag vill gå en promenad men hela promenaden blir ångestfylld då det finns massa tid att tänka. Jag kan inte göra någonting. Jag kan inte bestämma mig för det finns baksidor i alla val. Fördelar och nackdelar. Så just nu är jag bara. Pausar och trycker på play. Pausar och playar. Hela tiden kommer jag en liten liten bit längre fram. Jag gråter, massor. Det är inte jag som är sjuk, det är min själ. Och när själen är sjuk säger kroppen ifrån.

Var på samtal idag och det var bra. Jag fick lite förståelse för min förtvivlan. Och jag ska inte stressa fram mitt glada vanliga jag. Det kommer. Men eftersom det idag känns ganska bra och jag börjar återigen se ljuset i tunneln så satstar jag på fredag och så ser vi hur långt jag kommit. Önska mig lycka till...

Söndag

Godmorgon söndag!

Det gick jätte bra att jobba igår. Det var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle bli. Så vi hann det som skulle hinnas med och till och med lite till. Tiden gick for och vips var jag hemma igen. Somnade ganska fort och sov till nyss. Skönt. Dags att dra på sig skorna strax igen och sticka iväg til jobbet. Efter jobbet blir det träning med Hanna och sen troligen hämtmat. Men vad?

Inte helt oväntat

Dagen idag har gått fort men jag drabbades av något som jag bara varit med om en gång tidigare. Jag miste synen och fick svimattacker och huvudverk som inte är av denna värld. Men med tanke på hur jag mått den sista veckan och morgonens trötthet var det inte helt oväntat och jag kan se mönstret från förra gången. Men det gör det inte trevligare för det. Det är riktigt läskigt att inte se och att känna att hela världen snurrar och samtidigt sköta sitt jobb och låtsas som inget. Tur att jag ialla fall såg på ett öga lite grann annars hade jag varit tvungen att sjukskriva mig och då hade de inte varit nådiga mot mig...Jag spelar bra måste jag säga för det var nog inte många som verkligen uppfattade hur dålgit det var. Jag skulle ha kunnat börjat gråta och hade jag varit hemma hade jag lagt mig ner i sängen och vägrar lyfta ett finger. Det bevisar ju bara hur mycket som går att göra på ren vilja.

Tack snälla rara ängel för att du är så gullg. För att du tänkte på mig. Ge mig näring, och med den omtanke, bara sådär.Tänk att det finns de som är så söta så att hjärtat tar ett dubbelhopp. Kände bara att jag idag inte kunde visa min uppskattning nog. Nu känns det dock lite lättare och huvudverken börjar ge med sig efter typ 6 ipren 2 alvedon och en bafusin eller vad de nu heter. Inte klokt egentligen.

Sitter nu och tar igen mig lite. Snart kommer våra gäster och jag tackar gud för att jag förberedde allt igår. Så nu var det bara lite finjusteringar kvar och lite dressing och dukning som skulle göras.

Tack blåsten

Känner att vädret passar mig just nu. Vill egentligen bara ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet så det är bra att jag ska jobba idag. 10-17. Lagom pass. Sen blir det middag här hemma med Hanna och Rickard och efter det ska jag sova. Länge. Jag är trött och behöver sömnen. Men det är svårt då sömnen inte vill infinna sig. IGår såmnade jag ialla fall efter att jag legat och lyssnat till Andreas jämna andning. Det är sövande...

Är glad att det blåser idag, då kanske mycket av de tankar jag haft kan blåsa bort. Det skulle vara en god sak vädret förde med sig ialla fall.

Hann ner på gymmet imorse. Något som jag lika gärna kunde skippat. Var som en zombie och det hade varit bättre för mig om kroppen fått sova lite till. Det gav ialla fall inget då motavationen var på noll och styrkan i armarna obefintlig. Känner mig just nu som en ihopskrynklad påse.

??

Hur kan man i huvudtaget sätta en vänskap som ett ultimatum för att få sin vilja igenom? Det här var ju bara ytterligare en sak att lägg på min axlar. Tur att jag känner dig så bra som jag gör annars hade jag sagt upp vår relation på en gång. Precis nu.

Idag har haf haft en bra och dålig dag. Det har varit så mycket nu bara. Allt på samma gång och med det kommer tankar som gör att sömnen vägrar infinna sig. Och utan sömn blir man trött och orkelös så idag orkade jag inte stå emot längre utan bröt totalt ihop i gråt. Men det är skönt att gråta det lättar på trycket.

Så kvällens planer om Papas Tapas blev lite ombokade och istället ordnade Andreas värsta mysiga kvällen för mig. Han handlade massa massa skaldjur och till det blir det goda ostar och gott varmt bröd. Mums!

Så skönt älskade du att du låter mig hållas just nu. Dina ord är så sanna. Det är lätt att lyssna och förstå.

Kladdkaka!

Kladkakan är äntligen klar! Så, nu är det dammsugit och donat för imorn. Funderar på frukost men är inte hungrig så jag ska sortera lite bland mina bilder innan jag sätter mig vid frukostbordet



Den här kladdkakan åt vi i Rothosparken i måndags på nya kaka. Kakan var supergod men kaka var en stor besvikelse. 3 sorters kakor att bjuda på. Typ ingen mat och inga rättigheter. VI drack dock jättegod dricka som syns i bakgrunden men det hade varit trevligt om det blivit mer som en restaurang. Jag tror, trots avsaknaden av kakor mm, att Kaka i parken kan bli bra. Inte för oss inbitna eskilstunabor och Kakavana fikare men för turister.

Konstigt

Trots att jag inte kunde sova igår steg jag upp efter 4,5 timmars sömn klockan 7:05. Sedan dess har jag hunnit baka en tacopaj och nu står kladdkaka på schemat. Middagen tills imorn. Men eftersom vår lägenhet blir så fruktansvärt varm den här tiden på året och både jag och Andreas slutar 5 förbereder jag idag. Så imorn är det bara in med pajen i ugnen och så är det klart. Ingen disk och inget stress! Skönt.

Det är konstigt att jag inte är tröttare än vad jag är. Men det är så jag fungerar. När jag vet att jag har något jag ska göra under dagen vill jag upp och få det gjort så att jag sen kan ägna mig åt det jag känner för. Har dock en del viktiga samtal att ringa idag så det är bäst jag letar reda på det där kladdkakereceptet och sätter igång.

Så härligt

Spinningen gick bra, maten var god och besöket hos Andreas mamma trevligt. Hela dagen har varit härlig och den lilla ångest som försökte tränga sig på efter middagen försvann genom stor vilja men också med hjälp av Andreas. Allt är så mycket lättare nu när jag vågar säga som det är och ventilera mina tankar och känslor.

Först blev jag panikslagen över att det återigen blev kaos inne i min kropp och att den djävul som hållit sig borta återigen satt på min axel. Men det är egentligen inte så konstigt att det blev så idag. Det har varit så mycket nu på sista tiden och gårdagen blev kanske lite pricken över i:et. Men eftersom det gick så lätt att stå emot så är ingen större skada skedd utan jag har bara blivit lite starkare!

Skönt

Det var bra att Sarah tvingade ut mig på en löptur idag. Annars hade det nog inte gjorts mycket idag då regent gjorde entré. Hann ialla fall baka en rabarberpaj innan och lyxade till det med lite äpplen och vit choklad! Kan nog bli riktigt gott tror jag.

Kom just innanför dörren efter att ha blivit bjuden på lunch hos Sarah och efter det tog hon och jag en välbehövlig tupplur som varade 2 timmar. Skönt. Väntar nu på Andreas som slutar snart så vi kan pröva min paj och dricka lite välbehövligt kaffe innan jag sätter av till 60 min spinning. Vart tog regnet vägen när jag behöver det? Har solen inte lite vett i kroppen? Det är ju skandal att den ska vara framme när det blir typ 100 grader i spinningsalen utan sol, fatta då med....

Onsdag mitt i veckan

Okej, this is the fact. Det är onsdag, veckans mitt, det regnade hela gårdagen och idag ser sommaren inte ut att visa sig från sin bästa sida.

Det är en konstig tid jag lever i just nu. Vet inte riktigt var i livet jag står. Det är så där lite mitt emellan. Det går upp eller ner. Men jag ser till att prioritera de saker jag tycker är viktiga just nu. Jag älskar mitt hem och därför spenderar jag ganska mycket av min lediga tid här. Jag har kommit att inse vad jag mår bäst av, och det är inte det jag trodde förrut, utan att inte stressa med en massa måsten. Att njuta av en dag hemma, av att ha en kväll med Andreas, en promenad på morgonen. Bara vara mig själv och sluta låtsas för någon annan skull. Jag orkar inte missförstå någon eller något längre och sen må dåligt över det. Jag vet att jag någon gång även måste ta tag i den delen av mitt liv men inte just nu, inte i det här kaoset som redan drabbat mig.

För det är precis vad det är. Kaos. En stor del som jag trott varit verkligheten har rasat under mina fötter. Den innersta kärnan har visat sig vara den falskaste. Jag säger bara tack gode gud att jag är där jag är idag för hur hade jag hanterat detta faktum om jag fortfarande varit sjuk? En sjukdom som jag enligt vissa bara projekterat fram för att få uppmärksamhet...... Ja tack för den sparken i magen.

Om man inte ens kan känna och lita på sin kärlek av de människor där kärleken ska vara villkorlös, vilken kärlek kan man då lite på och hur ska man kunna älska sig själv?

Ja det är många frågor och mycket tankar i mitt huvud just nu. Och det är därför jag drar mig undan lite. Jag måste tanka mig själv med good feelings och bygga upp mig själv så att mitt motstånd mot dålig energi blir större.


Så med det säger jag godmorgon onsdag och hejdå till en del av mitt förflutna....

Godmorgon tisdag!

Vaknade inte helt utvilad imorse. Men med en kaffekopp i handen börjar jag känna mig lite motiverad att ge mig ut i regnet och njuta en ett spiningpass och lite core. Sen blir det hem för att njuta av en bra bok och soffan. Var ute så mycket igår att det nu ska bli skönt att kunna njuta inomhus lite.

RSS 2.0