Bakning

När jag varit och tränat tog jag vägen förbi affären för att köpa majskolvar och väl där bestämde jag mig för att baka en smulpaj med blåbär Valborg till ära. Fast det är mest för min älsklings skull faktiskt. Så det var andra gången för idag jag bakade.

Träningen var jobbig idag. Gick "bara" på core och det räckte för min söndertränade mage just idag. Men innan passet hann jag med att träna mina dipps som ska vara 8 st klockrena i slutet av augusti. Klarade faktiskt 8 två gånger idag även om de inte var helt perfekta, but still. Nu vet jag att målet i augusti är inte helt omöjligt att nå.

Är fortfarande trött och till lunch fick det bli lax, majskolvar och lite grönsallad enkelt, snabbt coh gott. Fast det enda min kropp skriker efter är pharma och mozarella.... Men jag stod emot i affären. Jag menar någon måtta måste det ju vara; 5ggr den här veckan redan. Men får se, det kanske blir det till middag ikväll på jobbet om jag kanske lyxar till det lite och köper en macka där... Hm.. tanken är ju lockande.

Nej nu ska jag slänga mig på soffan en halvtimme och lyssna R.E.M

Superwoman

Är det jag? Nja även om jag gärna skulle vilja. Godmorgon förresten underbara torsdag och valborg. NU ÄR DET VÅR!

Solen skiner och det enda jag vill är egentligen att gå ut men nattens sena timma och den tidiga morgonen resulterade i ca 4,5 timmars sömn och jag är inte den superwoman jag vill idag. Tyvärr var jag tvungen at stiga upp innan tuppen eftersom det är så mycket som ska fixas med innan jobbet klockan 2. Jag måste hinna baka  ill imorn eftersom jag börjar 6 på morgonen ( japp jag vet, stört, jag slutar 10 ikväll och börjar 6 imorn) men nu står ialla fall pecanpajen i ugnen och jag ska strax äta lite frukost innan jag tror jag lägger mig och blundar ett tag till innan träningen klockan 10...


Natten som var

Kom hem igår med en malande känsla i kroppen som jag tänkt stänga inne med lite sömn. Men tyvärr pyste lite ut och det gick ut över min älskade underbara. Fast egentligen ska jag inte säga tyvärr eftersom det ledde till ett av de bästa samtalen vi haft. Jag måste lära mig lite på den jag är och att det jag är duger. Men det är så svårt när det handar om så mycket i grund och botten. Det är som att plocka om och vända på allt som håller mitt liv och min vardag uppe. Men jag vet ju att jag inte vill att det som en gång varit ska få förstöra det jag har nu och därför måste jag våga släppa lite på allt som är så kontrollerat av mig.

Så nu säger vi hejdå till gårdagen och hej till nuet och framtiden

Café känsla



Min underbart goda lunch. Lägg extra märke till den fina Lattén som jag själv åstadkommit. Knappt hälften så dyrt som ute men dubbelt så gott. I mackan har jag mosarella och pharma samt ruccolla och till det en sallad av isbergssallad, tomat och fefferoni! Smaskens!

Träning och skrubb

Jag kom iväg till träningen. Och det gick väl bra, ja ialla fall spinningen men pumpen gick sämre. Jag var/är helt slut i mina armar tydligen så det blev mjölksyra på en gång när vi gjorde övningarna för biceps, triceps och axlar. Så det var ju lite synd att slösa bort tid och sen bara kunna göra det halvhjärtat. Sånt gör mig frustrerad.

Men om andra delen av träningen blev lite halvdan blev duschen desto mer intensiv. Skulle bara duscha av mig tänkte jag men när jag väl stod där blev jag så sugen på att skrubba mig. Jag har nämligen en underbar jordgubbsskrubb från body shop som jag älskar och som doftat ljuvligt. Sen smörjde jag in mig med ett tjockt lager bodylotion så nu sitter jag här och väntar på att det ska torka, sen blir det lunch och jobb....


Powerwalk + regn

Det började regna och blåsa som bara den när jag nyss var ute och spatserade... Det som såg så härligt ut innefrån var inte alls lika mysigt på riktigt. Men nu är den avklarad och det känns bra. Har nästan blivit lite av ett gift att promenera på morgonen om jag vaknar tidigt. Känns inte riktigt som jag kommer igång annars. Det väcker kroppen till liv och sätter fart på förbränningen så att frukosten smakar ännu bättre.

Planen för idag är spinning och pump klockan 10 och sen börjar jobber klockan 2 så däremellen ska jag försöka vilka och läsa lite. Städningen fick jag ju avklarad igår!

100% njutning

Gårdagen var 100% njutning från start. Hann med en massa roligt och jag njöt för en gång skull av att jag var ledig. Verkligen så skönt. Middagen med H & R var som vanligt mysig. Vi lagade pizza med pharma och mozzarella och sedan åt vi brownies till efterrätt som Hanna bakat. Ljuvliga. Guif spelade ju också igår så prick klockan sju försvan hälften av oss till vardagsrummet och gissa vilka som blev kvara tt sköta markservicen... Haha det är som det ska.

Ialla fall är jag jätte nöjd med gårdagen och jag tankade en massa energi så nu klarar jag att jobba hela veckan ut.

Hemma igen

Kom nästan nyss innanför dörren efter en underbar dejt på stan men Madde: vi åt på kaka och sen tog vi en sväng på stan. Precis lagom. Nu har jag just dammsugit igen! eftersom två blommot vält omkull när jag var var borta. Typiskt, men det är inget att gära åt och bara att acceptera.

Slängde också ihop en fruktsallad nyss som nu står och gottar till sig lite i kylen och det får bli mitt mellanmål idag för jag vet inte riktigt när det blir middag ikväll.

Nu ska jag ialla fall försöka komma in i boken som jag försökt läsa en längre tid nu

dagen idag

ja ha då sitter jag här igen och har just lärt lite i min Allt i Hemmet som damp ner med posten idag. Jag ska strax hitta något i garderoben som jag vill ha på mig idag och sedan ta mig ner på stan för en fika med Madde. Jag är redan hungrig trots frukost och efter det banan och kaffe så det får nog bli en tidigt lunch. Jag kanske ligger efter med maten... Blev ju ingen riktigt middag igår så det är ju inte helt otänkbart ialla fall.

Ikväll väntas det mys med Ricard och Hanna iform av middag här hemma som Ricard och Andreas ska bestämma vad det blir. Och Hanna har baka brownies! Mums! Så jag har en dag att se fram emot som redan börjat bra!

fy

vad jag blir arg på människor som inte ser längre än till de själva. Så fort man inte finns till på deras villkor blir det sura miner. Men tänk då på alla gånger jag inte visat sura minen bara för att det blir ändade planer. Man har ett eget liv och man anpassar sig så gott det går efter andra. Men man kan inte köra över sig själv och sina egna planer och speciellt inte när man försökt göra det bästa av situationen... Tänk på det!

Underbara älskling

Igår var jag verkligen trött efter jobbet även om det gick väldigt bra att jobba. Men den tröttheten var som bortblåst i samma sekund som jag klev innanför dörren. På hallmattan väntade nämligen det här:



Och i paketet väntade en lite mindre påse och i den låg det här fina betydelsefulla halsband



Det är min månsten och en sodiaksten för Oxen. Det är en väldigt sällsynt kristall på grund av att den är genomskinlig men med brytningar i vitare och rosa. Den har länge kallats rosafärgad mjölkkvarts och står för Kwan Yins (en av de tre frihetsguddinnorna i Kina) blindhet och försynta vishet.

Ohhh

Vilken morgon! Somnade sent sådär någon gång runt 1 men klockan halv 7 var jag upp och klockan 7 satt jag på spiningcykeln som sen följdes av lite core. Var egentligen för trött imorse för träning men kände att det var lika bra att få det avklarat eftersom jag har en massa planer för dagen. Nu har jag ialla fall fått i mig frukost och städat hela lägenheten lite snabbt. Det fick bli basic, damma, diska, torka, dammsuga och torkagolvet. Så, klart!

Dagens

Detta är vad jag hade på mig idag när jag avnjöt min goda lunch!




Halsbandet köpte jag på förra årets Malmamarknad och betyder en massa för mig!



Som sagt....

Som jag skrev igår att det är det lilla som gör det. När jag varit på träningen i dag hade jag noll lust att åka och jobba, jag sakande Andreas och var hungrig men inte sugen på något. Jag var pigg och glad men kände inte alls för att jobba nu ikväll så jag slängde iväg ett mess till min älskling bara för att. Och då frågade han om vi inte skulle luncha! Kan jag ha mer tur? Precis vad jag behövde. Ett spontant infall som gjorde min dag. Tänk om jag inte skrivit att jag hade noll iddér på vad jag skulle äta till lunch....Så, det är det lilla som gör det. Nu känner jag mig startklar för en dag på jobbet. Jag har fått lite good feelings från Andreas och god lunch iform av chilifrächt kycklingsallad på kaka och solen har lyst på mig.

Sekunden efter...

...att Andreas stängt dörren och pussat mig hejdå infinner sig ett lyckorus i min kropp. Det gör det varje gång. Det är inte för att han går utan för att han är min. Min alldeles egna underbara pojkvän och sambo som jag har så roligt med. Jag blir alltid så glad när jag tänker på det och det känns speciellt när han går, vet inte varför det bara är så. Men säg den lycka som vara för evigt för snart går lyckoruset över i en saknad. Ja det är sant, jag saknar verkligen honom konstant när jag inte är med honom. Det är inte så att jag inte kan göra annat eller så men jag tänker väldigt mycket på Andreas under dagens alla timmar. Inte bara på vilken lyckoost jag är som har en så underbar pojkvän utan mer på hur fasinerad jag är av honom och hur klok den här mannen är. Jag kommer ofta på mig själv med att fundera på saker han sagt och förundras över hur bra han uttruycker sig i ord. Hur smart han är och på alla gånger han hjälpt mig när min tankar vandrat iväg och han har fått ordning och satt de på plats igen.





Andreas i sitt esse på vår balkong. Grillen är min stora konkurrent i sommar...

Måndag

En ny veckan står gläntar på dörren! Det är härligt det. JAg är fortfarande helt euroforisk för min förra vecka som kantades av så många bra stunder mentalt men också bra stunder tillsammans med människor som jag tycker om. Nu hålle rjag tummarna för att den här veckan bli minst lika bra!

Det jag ser framför mig den närmaste veckan är jobb, jobb och jobb och där emellan en ledig dag, imorn. Med det är skönt för det är både kväll och dag som jag jobbar och med olika personer så det ska nog bli bra! Då hinner jag med saker som är viktiga för mig på dagen och slipper tänka på det de dagar jag jobbar dag att jag inte ska hinnas med.

Nu blir det strax frukost med Andreas innan han börjar jobba.

Så fick det bli

Det är inte lätt för mig att vara själv hemma ännu. Det gör att för många onda tankar dyker upp men jag lyckades bra idag! Tog den där promenaden som jag egentligen inte behövde men som lugnade både kropp och själ. Det var riktigt varmt ute, kändes nästan som en sommarkväll och när jag nu tittar på termometern visar den +13. Inte illa.

Nu har jag ätit fruktsallad med Andreas och borstat mina tänder så nu blir det sängen och förhoppningsvis en lång sovmorgon eftersom jag ska jobba kväll imorn.

Mums som är bra för kropp och själ

Har just slängt ihop en STOR fruktsallad med massa massa frukt! Och så har jag precis låtit Andreas övertala mig att han ska köpa med sig grädde till det =) Så när han kommer blir det fruktsallad för att stilla mitt obegripliga godissug som jag INTE tänker falla för idag!

Förövrigt lyssnar jag just nu R.E.M som är helt underbara. Har ju hört en massa av deras låtar förrut men inte tänkt på hur sjuk bra det egentligen är!

hm, undrar om jag ska dra på mig lite tjockare kläder och ge mig ut på en kort promenad? Orkar jag det... pust, nja, ner med soporna blir det ialla fall.

Det är det lilla som gör det

Det är de små sakerna som i längden gör stora förändringar. Bara som en sådan sak att jag går upp 5 min tidigare gör att jag hinner göra mig i ordning i lugn och ro för att sen kunna väcka Andreas och säga hejdå ordentligt. Inte bara en puss och sen dra. Samma sak att han vajre dag tar sig tid till att väcka mig och säga att han går till jobbet gör så mycket för hela dagen. Man kan tycka att det är småsaker och inte så viktigt men vad händer den dagen det tar slut? När morgonpussen känns självklar och inte lika betydelsefull längre? Hur långt är då steget till att man börjar nalla på andra saker som håller kärleken vid liv?

Samma sak gäller egentligen allt. Det är det lilla som gör det. Att bädda sängen tar 2 minuter, om ens det, och gör att det känns som du kommer hem till ett välstädat hem och stressen för städningen lägger sig. Eller att du unnar dig lite godis när du är sugen på det och slipper känna suget och bli irreterad på det.
Varje steg räknas så att ta trapporna istället för hissen ibland är ingen dum idé.

Ett leende måste vara det lättaste sättet att förändra en dag! Ett leende gör både dig själv och din omgivning gladare. Det tar ingen tid, kostar inget, gör dig gott och får dig att må bra. Låtsas le och du ska se att efter ett tag tror du själv på ditt leende. Le emot din spegelbild och du ska se att personen i spegeln ler tillbaka!

Gör det lilla till något viktigt och underskatta ALDRIG detaljerna för det är med ett leende som det lilla blir det stora!

Trisst

Skulle åkt iväg idag som jag så länge sett fram emot. Men det blev inställt på grund av sjukdom så det var mycket synd..

Hann iväg på ett spinningpass ialla fall och det var super skönt! Hela kroppen fick jobba och jag kände att det var vad jag behövde idag! Lite trisst är att det just nu regnar utanför mitt fönster och jag som tänkt sola nu när det blev ändrade planer... Jag får väl njuta inne istället. Nej nu blir det lite slösurfande, dusch och middag. Jag är själv ikväll för Andreas jobbar.

Söndag

Det är söndag, veckans sista dag. Om jag nu ska summera veckan som gått har det varit en vecka jag skulle ge 4 av 5 möjliga! Det betyder alltså att allt har flytit på jag har lärt mig mycket och lyssnat på kloka människor. Hoppas veckan som kommer blir lika bra trots att det blir mycket kvällar att jobba men det ska nog gå bra!

Nu väntar strax jobb till 4 sen blir det spinning med Hanna och efter det har jag ingen aning. Skönt

Skön avrundning

Dagen på jobbet gick fort. Kändes som jag kom dit och hem typ. Det var otroligt mycket folk så det kändes bra alltid så mycket roligare att jobba om det inte är en massa dötid och det bara rullar på. Efter jobbet hämtade jag upp Andreas och vi åkte till Sundbyholm och åt glass och tog en mysig promenad innan vi åkte hem igen. Nu ligger min älskling på soffan och tar igen sig lite och jag ska strax väcka honom för jag är hungrig och vi ska grilla revbensspjäll och majskolvar :) Mmm lovely! Det blev en skön avrundning på en hektiskt men rolig arbetsdag och efter maten idag ska vi ner till Grappa och bara njuta av sommarens första dag!


tidig morgon

Imorse blev Andreas och jag väckta av telefonen innan klockan blivit 7 och efter det kunde inte jag somna om när jag kollade klockan och samtidigt fick en skymt av att det var över 7 grader redan. Så då åkte mysbyxorna och gympadojjorna på och jag traskade ut i den ljumma morgonluften och fick mig en skön promenad innan jobbet som började klockan 9:15.




Dessa super underbara vitsippor fick följa med mig hem

Soligt

Efter två kaffe koppar hos Sarah och lite girltalk sitter jag nu här och ska strax kila iväg till den andra Sara där det stundas födeledagskalas! Tyvärr jobbar jag imorgon så det blir lite lugnt med spriten men det ska bli roligt ändå! Faktiskt riktigt jätte kul ska det bli!

Det är fortf riktigt varmt ute och jag verkligen älskar deth är vädret! Så otroligt skönt är det att slippa vinterjackan som jag får ont i ryggen av!

Ne he kära vänner nu ska jag fixa det sista innan skorna åker på och jag beger mig!

PUSSSSS

Solen kallar

Nu har jag ätit lunch och varit på bodypumppass. Det blev ingen fika i solen men jag ska nog ta mig ner på stan och lämna tillbaka koftan från igår och sen får jag se vad jag hittar på. Tänker inte sitta inna när solen kallar.

Fick just ett mess av Sarah så nu drar jag till henne och dricker kaffe i solen!

Soft

Just nu tar jag det väldigt lugnt. Softar runt här hemma och pillar lite här och där. Gör alltså inte mycket alls med andra ord. Har ialla fall skjutsat iväg Andreas till jobbet och snart ska jag ta mig till gymmet och köra ett pass bodypump som börjar kl 12. Och efter det har jag förhoppningsvis en fikadejt i solen! Vill ut! Det är alldeles för fint väder för att sitta inne i.

God sömn

Jag har sovit så gott de två sista nätterna. Inte varit uppe en enda gång och somnat utan större problem! idag har Andreas sovmorgon och eftersom jag jobbar i helgen så ska jag krypa ner till honom nu.

Åter igen

Hann ner till gymmet igen efter maten. Blev Afro och Core med super söta Hanna! Vilken tur att hon skulle ner annars hade jag aldrig tagit mig dit... Så mycket roligare det är att träna med någon trots att man inte säger något under passet men det är bara den där känslan av att inte vara ensam och så finns det ju massa snack tid innan och efter!

Dagen idag har varit bra men det känns som om jag kunde gett lite mer trots att jag varit ute och gått, tränat core + lite styrka, varit på stan, tränat igen och så. Jag borde alltså känna mig nöjd och det gör jag till viss del men en liten del av mig nämligen den elaka djavulen skrattar rått och säger att jag minnsann borde tagit ut mig mer på promenaden, tränat med tyngre vikter, mm. Jag borde inte ätit mer bla bla bla. Men va fan! Jag njöt av promenaden och maten var god och jag var inte mätt efter första omgången. Inge mer tankar på det!! Vilken härlig dag jag haft alltså!

Shopping

Jag tog mig till slut ner på stan en tag. Närmare bestämt en och en halv timme. Det var typ det jag orkade med. Jag är så trött så jag orkade inte mer än så. Hittade verkligen super snygg tights som är "trashade" ett oversizelinne, solbrillor och en kofta. Fast koftan ska jag antagligen inte behålla. Den känns så kort så det blir nog att den återvänder till butiken imorgon. Men det andra har jag redan hoppat i och jag stormtrivs. Nu ska jag snart hämta upp Andreas och Lundh och sen ska vi hem hit och grilla! Hamburgare ska det bli. Efter det ska jag ta mig ner till gymmet och köra core igen och kanske lite kondition eller styrka beroende på när maten är klar!

Nu.. ska jag... hm... slösurfa tror jag nog!

Invigning

Idag ska jag inviga min body från MOnki som jag köpte när jag var i Sthlm. Jag har inte haft tillfälle att använda den förrut men idag tror jag nog minsann att det åker på. Så skön är den. Det är bara svårt att kombinera den till något eftersom den är så mönstrig...Får se vad det blir till



Nu har jag ialla fall duschat och sminkat mig efter coren så nu ska jag plocka bort tvätten, laga lunch och sen ska jag gå ner på stan. Vill fika men det verkar inte som om det är någon som är sugen på att göra mig sällskap så jag får strosa runt lite själv. Det är skönt det med.

Beroende

Japp jag erkänner jag är beroende av kaffe! Tänkte att jag skulle strunta i kaffet nu på morgonen men jag kunde inte. Hela kroppen skrek efter kaffe så så fick det bli. Mmm.. gott är det ialla fall!

Det blev en skön promenad i solen. Inte stressig utan bara skön så nu efter att frukosten landat i min mage ska jag gå ner till gymmet och gå på ett pass core. Skönt. Sen vet jag faktiskt inte vad den här dagen tänker bjuda på.... Får se. Vill nog kanske ner på stan en sabbis också.

Vad mysigt

Det är så mysigt att ligga kvar i sängen är min kä'ra går till jobbet. Den där känslan av att man faktiskt inte behöver gå upp! Jag somnade om i en halvtimme idag men sen ville jag upp. Det är ju otroligt fint väder ute idag att jag inte hade ro att ligga kvar. Vet dock inte nu vad jag ska hitta på.. men något kommer jag nog på. Skulle kanske ta mig en promenad och sen en god frukost följt av.... hm.. ingen aning. Ne he dags att sparka igång den här dagen!

Njutit

Idag har jag verkligen bara njutit med både kropp och själ. Jag har inte gjort något som jag egentligen inte vill bara för att jag känt att jag borde eller måste för någon ananns skull eller för att straffa mig själv.

Började dagen tidigt. Strax efter 5 och var på jobet till 2 sen njöt jag en underbar eftermiddag tillsammans med Lenita på ett det mysia cafét Tingsgården och åt underbart god kladdkaka och en minst lika gor hallonpaj! Avslutade kvällen med Andreas spelandes poker och varma mackor med rester av måndagens köttfärssås!



De alldeles underbara godsakerna som fick slinka ner i våra förvantansfulla magar :)

kanske

Hm.. jag funderar på att göra min blogg lite mer organiserad så att det lättare går att hitta bland alla inlägg.... Måste nog dock ha en dag på mig så det blir alltså tidigast på torsdag men in om det är fint väder då ska jag njuta av solen. Kanske fredag då om det är dåligt, annars får det vänta till en regning ledig dag! Någon som håller med om att organiserat är bättre än kaos?

En prinsessas dagbok

Idag är det med ett lätt sinne jag låter fingrarna vandra över tangenterna! jag vaknade 20 över 5 imorse utvilad och på bra humör. Kul att gå till jobbet! Jobbdagen gick fort och rätt som det var var det dags att gå hem. Väl hemma tog jag en joggingtur innan jag åkte och hämtade Andreas och vi handlade till kvällen middag som blir grillade jätteräkor och aioli med en sallad och till det baguetter varma från ugnen! Super smarrigt

Jag känner mig som en prinsessa idag. Vet inte varför men jag mår bra och min far ska köpa smink till mig på båten. Sådant som gör en grå tisdag lite extra lätt! Och som i länden gör att alla dagar känns lyxigare. Jag vet att märket inte spelar någon roll men det ÄR roligare att använda en mascara det står Dior på och ett läppstift som är gjort av YVS. Tjejigt och larvigt, ja kanske men jag älskar det!

borta

Kaffe gjorde susen för både tröttheten och huvudet!



ont

Det gör ont i mitt huvud. Har haft lite värk hela dagen men trodde den skulle ge sig med vatten, mat och slutligen en Ipren. Men den är ihärdig så nu ska jag försöka med lite kaffe också. Har intre druckit det idag eftersom mina kaffebönor är slut men nu fick jag plocka fram den gamla bryggaren och hittade längst in i skåpet lite fördigmalet kaffe. Så snart får jag se om det var värt besväret. Men jag har faktiskt haft ett otroligt kaffesug hela dagen men bestämt ignorerat suget men nu kunde jag inte stå emot längre. Lika bra att kaffetarmen får sitt.

Sen blir det såsmåningom matlagning och sen box med Hanna! Kul!

hur kommer det sig?

hur kan jag vara trött när jag sov så länge inatt? Har tränat och ätit en god frukost? Borde jag inte ha en massa överskottsenergi? hm.. skumt. Och hungrig börjar jag bli och kaffet är slut. Nej fy. Men jag är på strålande humör ialla fall! Ska på box ikväll men innan det ska jag hinna med ett det obligatorsiak samtalet, på ny tid och ny dag... Får se hur det går. Känner att det nog blir bra idag!

Pussssss

Destruktivt beteende

Jag läser just nu en bok som heter "14 år till salu" och handlar om en flicka som blir våldtagen och lägger hela skulden på sig själv. För att sedan känna sig värdig igen börjar hon sälja sin kropp till män som skulle kunna vara hennes egen pappa eller till och med farfar. Det kan kännas självvalt och äckligt att någon frivilligt i 14 års ålder söker upp män på internet och sedan erbjuder de att ta del av hennes kropp mot betalning. Men varje gång en man våldtar henne igen (för det är så jag ser det) släpper hennes ångest och hon känner att hon duger till något. Boken är hemsk men verkligen läsvärd och man får sig en tankeställare. Varför skadar människor sig själva för att känna sig värda något? Det handlar om allt destruktivt beteende. Man vill lätta på ångesten som oftast bara förvsinner för stunden för att sedan växa sig ännu större.

Om du skär dig eller spyr upp maten du just ätit, drar in en lina eller springer 4 mil, svälter du dig eller gör dig själv illa på annat sätt är det ett destruktivt beteende. Du måste sluta! Det bli aldrig bättre och så är du inne i spiralen som bara blir längre och längre för varje gång du använder dig av din tillfälliga ångestventil. Härda ut! För för varje gång du inte tar till den lätta vägen blir du starkare och ångesten försvinner så småningom av sig själv. En mänsklig kropp kan inte gå runt med ångest konstant då "fixar" hjärnan och kroppen bort det automatsikt. Tänk på det, läs boken och börja aldrig skada dig själv! Du är värd så mycket mer än så.

Vi tänker helt fel då vi skadar oss, vad är det som blir bättre av att vi lägger ännu större vikt på våra redan så tyngda axlar? Varför inte gå en promenad och se träden bli grön och höra fåglarna kvittra? För varje steg som tas blir det lättare. Och på köpet får du en starkare kropp som orkar bära dina framtida bördor ännu lättare. För vad än anledningen till ditt beteende är finns det inte någon ursäkt tillräckligt trovärdig för att jag ska köpa ditt behov av att skada dig. Det är fegt och lätt. Tänk på alla de starka människorna som står ansikte mot ansikte med sin ångest och till motgångar i livet. Vem vill vara feg och vem har sagt att livet ska vara lätt?

Fight for your right to be happy

Vaken

Nu är jag vaken efter en lååång natts sömn. Sov ungefär 10 timmar så nu ska ja strax rusa iväg till träningen och sen hem och njuta en underbar frukost!

Njut denna underbara måndag!

Lovely

Min älskling är fantastisk mot mig just precis nu i detta ögonblick. Idag. Alltid, men lite extra just idag.

Mysigt

Det har varit en bra dag idag!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på filmen "Red" tillsammans med Andreas och njuta av diverse snacks... Hjälp, jag kommer få stå i vassen iår.... But, who cares!

Lovely

solen lyser denna söndagsmorgon jcg jag är vaken innan Andreas vaknat. Det är lite lyx tycker jag att få knipa åt sig en egen timme på morgonen och ändå veta att dagen ligger framför oss.

Jag är i valet och kvalet, ska jag gå ut och gå eller ska jag strunta i det? Jag vet ju att det är skönt men finns orken? Jag måste nog tror jag för vad händer om jag inte hinner till gymmet idag om andra planer kommer upp? Panik och läskigt värre...

Långt

Det är så nära till hands att befinns mig långt borta.
Jag förstår inte varför
men det är tydligen så här det ska vara
det är mitt öde
och så det kommer bli

Det känns som en ära
att få vara dig nära
det är hela tiden ett hinder som förstör
som trotsar och berör

felet är inte bara ditt
det är mera mitt

men det gör så ont att vara ensam tillsammns
att duga när dagen är mulen eller solen bränner för mycket
smärtan skjuter som en vulkan från bröstet
det bränner och svider på mina kinder

de är stora saker som lyfts från mina axlar som nu sitter där igen

Slut

Har absolut inget vettigt att skriva om denna kväll. Den blev inte som jag tänkt och med det sätter jag punkt för idag och tar mig till sovrummet.

Idag är en bra dag

Lördagen började med en poxerwalk innan klockan ens slagit 9 så det blev en tidig lördgasmorgon men jag kände att jag hellre stiger upp och gör "mitt" innan Andreas vaknar än att jag ligger där och väntar och sen vet att jag egentligen borde hunnit ut och gått. Så nu hann jag det innan han slog upp sina ögon och när jag sen kom hem åt vi frukost och tog det lite lugnt innan vi for iväg till tippen. Skönt, nu är det borta allt det där skräpet som svurit över så många gånger.

Vi njöt av solen med årets första slagstaglass innan blåsten motade bort oss mot den varma bilen och vi shoppade lite nödvändigt. Nu sover min älskling lite så jag har passat på att plantera lite blommor, duschat och om jag hinner ska jag läsa några raden innan han vaknar.

Kvällen är inte bokad än, vi ska nog grilla ialla fall men sen får vi se vad som händer. Jag skulle kunna tänka mig att bara vara hemma. Göra en fruktsallad att njuta med grädde och en massa avsnitt av The menthalist... Men vi får se vad som händer.

Tacksam

Jag är så otroligt tacksam för att det finns någon som älskar mig för den jag är och som accepterar mig. Som inte bryr sig om jag gnäller eller mår dåligt. Som låter mig hållas. Ibland är det just det jag behöver där och då. Jag trodde inte att det fanns någon som på ett så positivt sätt brydde sig så lite om andra. Som aldrig lägger någon värdering i någon annans tankar och känslor och som acceterar varje människa för vad den är. Som ser en möjlighet att lära sig något av varje människa, som älskar att få reaktioner. Det är underbart! Du har ändrat mitt sätt att tänka. Det handlar inte om någon annan, det handlar om mig. Jag är min egen och jag bestämmer över mig själv. Du har lärt mig så mycket nu ska jag bara föröka änvända mig av alla redskap jag har.


Varje gång du inte reagerar på det som jag trodde var upprörande tar mitt hjärta ett glädjeskutt. För varför ska jag göra något som jag inte vill eller avstå från något jag vill? Jag behöver inte acceptera att det är tacksamt att trämpa på mina tår eller slå mig få fingrarna. Jag behöver bara dra min hand eller fot åt mig.

Så trots att jag ibland tvivlar på min rätt till mitt eget liv och mina egenskaper och tar åt mig av vad som händer, sägs och sker i min närhet är jag tacksam för det liv jag lever med de människor som finns i det. Jag har faktiskt också en del i det och bara det gör ju livet lite härligare!

Det är lördag imorn... Lördag betyder ledigt och underbar middag, något gott att dricka och bara älska och älskas hela dagen, mot alla och av alla!
Jag ska bara le hela dagen mot omvärlden!

Lång dag

Dagen idag har varit lång. Jag är glad att arbetsdagen är över. Men det var riktigt roligt att jobba idag! Det gick fort och det var lagom att göra! Skönt!

Så nu har jag just landat hemma, dushat och ätit en middag igen. Kände mig hungrig efter jobbet så jag värmde lite wok från i onsdags, ja jag vet att det är sent att äta men det är heller inte bra att INTE äta om kroppen signalerar hunger så så fick det bli! Nu tänkte jag faktiskt slöa runt lite på internet eftersom Rikard är här så de lär ju spela ett tag till men sen ska jag lägga mig ett tag för att läsa och låta sömnen komma när den vill! Jag är ledig i morgon och bara det är värt att fira med att vara vaken lite längre. Länge sen jag var ledig en lördag! Lovely!

Kärlek


En gång i livet vinner du allt när ingenting går fel i hjärtats stora spel.

En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker som ändrar det du ser
som ändrar allt du ser
Det är allt du kan och allt du vet, det är MIN nya verklighet..

Och vill jag därifrån finns det ingen väg att gå
Men vem vill lämna en doft av vår?







Det är blommor som fångat mig

För vem vill lämna en doft vår?


Stress

Jag har en förmåga att stressa upp mig i förväg. Just nu är jag stressad över att bodsypumpen slutar 1 och jag ska vara på jobbet klockan 2.. Hur ska jag hinna? Men jag vet ju att jag gör det, bara jag skyndar mig lite. Men hur ska jag hinna duscha, klä mig äta lunch och sminka mig? Åh.. bara tanken gör mig panikslagen. Men lugn bara lugn. Klockan 2 är jag på jobbet. Det är nog inte någon fara... tror jag...

Solig morgon

Det är skönt att slå upp sina blå när solen lyser! Jag sov verkligen underbart när jag väl somnade! Helt otroligt så bra jag sov. Och ända till halv 9. Jag ska strax äta en super god frukost har jag lovat mig själv och sen ska jag fortsätta läsa min alldeles hemska men bra bok innan jag sticker iväg på bodypump för att sedan bokstavligen rusa hem och duscha för klockan 2 börjar jag jobba....

Så det gäller att njuta lugnet nu..

långsamt

igår trog jag det väldigt lugnt. Jag gjorde ingenting efter jag komiit hem. Läste lite och sedan somnade jag enstund innan tacon och sen låg jag i sängen resten av kvällen men onda tankar i min hjärna. Mest på mig själv, men även på grund av saekr i min närhet...

Ja ja.. det var gårdagen det och att bara slappa en kväll var nog lite av vad jag behövde. Dock förstår jag inte varför jag inte kan andas ordentligt, det är otroligt obehagligt och skapa lite panik...

Kurs

Det var faktiskt riktigt kul att vara på kurs, eller kusr och kurs, det var mest rast men ialla fall sp var det roligt. Men som alltid blir jag så trött av att bara sitta. O nu är jag riktigt trött trots att jag egentligen skulle vilja röra lite på mig men jag tror jag ska lägga mig och läsa och bara ta det lugnt lite. Det har jag ju lite svårt med så nu ska det tränas. Det blir ju så, det man tränar blir man tillslut bra på!




Den supergoda lunchen vi fick på kursen!

pigg

Hela gårdagen vandrade jag runt som i ett töcken. Jag var så trött och efter att ha lekt med syster nästan hela dagen var jag helt färdig när kvällen kom. Jag lyckades ialla fall prestera en bra dag men när småtimmarna smög på kom paniken som ett brev på posten! Why?? Jag blir så arg på mig själv. Men jag gick ialla fall och la mig och Andreas kom till mig och bara va. Så jag somnade och fick sova en god natt så nu är jag pigg ända ut i fingerspetsarna.

Och all den här energin som jag samlat på mig skulle jag bara få sitta inne med eftersom jag ska på kurs idag. Men så tänkte jag inte låta det bli så jag steg upp innan tuppen och gick på spinning. Så nu är jag verkligen laddad för en dags kurs! Kul ska det bli!
Lära sig nya saker och äta lunch med en vän som jag tycker om och bara få ha det lite lyxigt förhoppningsvis :)

Mej nu ska jag borsta mina tänder och dra på mig jackan!

Hasta luego!

Omotiverad!

Gud vad jag är omotiverad till träning och nyttigheter. Vill bara ligga på soffan och jäsa känns det som. Jag är så trött så det är helt otroligt alltså. Blä! Men har ju ialla fall varit på mitt träningsmöte idag så lite inspiration har jag fått. Det gäller ibland att bara lyssna på sig själv och unna sig lite slötid!

Har varit ute i solen med sis idag också en snabbis och bara solens strålar gör ju att man får lite mer styrka i kroppen!

väntar

Hur länge ska min käre syster sova egentligen?Själv är jag redan rastlös.. Jag är inte bra på att vänta. Hm.. kanske ska ta och vika in tvätten då... För det tar ju sååå lång tid, oja....Not

Musik på högsta volym får det bli!

Grape

Kom just in från min morgonruda! Skönt att få lite frisk luft och jag känner mig nu lite mer redo för en ny dag!

På spisen kokar nu mitt ägg till mina mackor men jag blev så sugen på grape så jag sprang in på affären innan jag styrde näsan hemmåt. Så nu blir det frukost och lite morgonmys och kanske börjar jag på en av böckerna jag fick av Andreas i påskas.

OCH så hoppas vi på sol!

Puss!

ZzzzzZzzz

Inatt sov jag verkligen gott. Somen Stock skulle jag kunna säga och vaknade bara ett litet litet tag n'r Andreas sa hejdå men jag lyckades ialla fall somna om. Nu ska jag ge mig ut på en promenad och rensa mina tankar. Gårdagens ångest hänger lvar som en dimma framför mina ögon men jag gör mitt bästa för att bli av med den!

Idag står möte med Angelica på schemat angående mina dipps och så lek med syster yster!

Nej nu måste jag sparka igång! O iväg det bär!

Mellanlandar

Sitter och dricker en varm och god kopp kaffe efter att ha låtit blåsten föra bort mina tankar i 55 minuter. Tog en välbehövlig promenad till att börja med i solen men så sakteliga övergick det till molnigt och blåsten tilltog. Men i samma takt la sig min ångest på plats. Nu känns det skapligt och jag är redo att möta mina kunder med ett relativt äkta leende på läpparna.

Ibland behöver man bara höra det igen trots att det sas nyss.

Klart

Förra bilden var alltså EN garderob och jag har 4 st i sovrummet och 1 i hallen + lite till överallt. Så ni förstår att det är mycket att göra men faktiskt så måste jag erkänna att jag känner mig nöjd för den här gången. Det blev bara den här garderoben denna gång men högen med kläder som kommer slängas till helgen är STOR, jätte stor. Det känns skönt. Jag plockade också ur lite kläder ur de andra garderoberna men jag stannade där. Känner att jag varken hinner eller orkar ta tag i resten idag. Jag måste hinna äta lunch och sen gå ut i den fina vädret innan jag åker och jobbar.
 Det känns lite lite bättre nu! Ett steg framåt ialla fall! Toppen!

Kaos

Just nu är det så kaosartat i min hjärna så jag bestämde mig för att reda upp det lilla kaos jag kan hantera just nu.




Snörde på mig träningskläderna och joggade iväg till gymmet och körde bara en snabbis för att få ut lite ilska men innan jag sprang iväg hann jag riva ur garderoben.. Så nu ska jag bara duscha och sen ska jag ta tag i all röra och verklige slänga det som jag inte använt p länge och jag ska verkigen vara hård mot mig själv! Så....

Önska mig lycka till...

Så jobbigt

Urk, idag är det en så jobbig dag. Kan inte riktigt förklara vad det är!

Du erbjuder mig så mycket kärlek så varför kan jag inte bara ta emot den? Vad är det som gång på gång får mig att tvivla? Att jag bara vill slå sönder bilden i spegeln i tusen miljarder bitar och bara plocka ihop de bra bitarna till den jag vill vara. Bara slänga de trasiga skärvorna på tippen och aldrig låta de smyga sig in i skarvarna igen? Jag skulle mer än gärna leva utan dessa helvetes vassa kanter.

Jag försöker intala mig att det är inte jag,det är de där förbannade helvetes bacillerna som gör det, men det är för lätt. en ursäkt som inte godtas. Jag SKA straffas, but why? Vad har jag gjort för att jag förtjänar det straff jag ger mig själv? Det är trots allt så att vi bor i samma kropp. Och det borde vara mitt rikitga jag som bestämmer. Jag vet ju för fan vad som är rätt och fel och trots det gör jag så fel så fel så fel. Gång på gång! Det är så lätt att glömma bort det härliga livet mitt i alla ångest. Det är så svårt att komma ut på andra sidan. Fan i helvetes jävla skit rent ut sagt.

Det är så jävla orättvisst att jag bryter ihop totalt just nu. Men det går över. Även de värsta av kännslorna försvinner.

Jag ska alldeles strax resa mig upp, torka kinderna och ge mig ut i kylan för att så småningom möta värmen. Det hänger på mig. Bara mig.

Det jag skulle behöva just nu är lite ledig tid med dig. Bara få höra ditt hjärta, bli lugn och viljestark. Våga lyssna på mig själv.

Bakom oss

Bakom oss lägger vi nu påsken och ser fram emot våren och sommaren. Underbart! Och tyvärr alldeles för kort. Sommaren i sverige är härlig intensiv och kort. Ja så är det, därför gäller det att ta vara på den så gott det går något jag verkligen tänker göra. Därför är det extra tråkigt att det är dålig väder idag när det varit så fint hela helgen när jag tvingats stå på jobbet. Hm, vad ska jag nu hitta på idag? Det får blir läsning, lite motion och vila innan arbetspasset drar igång vid 3...


Nu ropar sängen mitt namn, jag går och vilar och läser ett tag till. Det är så tidigt än

Gott

Sista dagen som det är mer än gott på. Imorgon är det slut på allt detta godisätande. Någon måtta får det faktiskt vara trots att det fortfarande finns godis kvar i äggen. Tur att det bara är påsk en enda gång om året...

Idag gick det riktigt bra att jobba, lite lite med folk till att börja med men sen blev det bättre fram emot dagen. Och helt plötsligt var det hemgång och mat hos Andreas pappa. Super goda hamburgare bjöd Ullis och han på. Vi läste lite KP och det är verkligen roligt att läsa om de problem som finns när man är mellan 8 och 13 år. Saker som jag inte ens reflekterar över är katstrof i deras ögon. haha många roliga skratt fick jag vi ialla fall.

Nu kollar vi på min nya crawings serie. The Menthalist och äter de sista godisarna vi får plats med. För imorn är det back to reality igen. Skönt med rutiner. Det börjar bli dags igen!

Sovgott och njut av det "goda" livet :)

Wath a life

Vad det är underbart att leva! Vilka underbara dagar jag haft. Jag har visserligen jobbat men en stress som jag kännt av en tid har försvunnit. Jag har funnit lite ro i en del av mig vilket känns behagligt. Påsken har varit underbart mysig fast inte alls påskig mer än att jag fick en massa påskägg :) Fick ett jätte fint av mamma och av Andreas och av hans pappa.

Middagen igår var jätte trevlig. Det är alltid så roligt att umgår med Hanna och Rikard. Inte alls så där krystat och tillgjort utan jag känner att jag kan slappna av och vara mig själv. De vill mig inget illa och jag vågar säga vad jag tycker och tänker. Helt enkelt bara njuta av goda vänners sällskap.

Imorgon trodde jag att jag skulle få en heldag med Andreas och sedan avnjuta ett dukat bord hos hans far men så fel man kan ha. den sista deles stämmer fortfarande, värre är det med det dära att bara mysa med min älskling. Jag ska jobba. Men det är bra det. Röd dag ger extra klirr i kassan :)

Nu luktar det grill och det är snart dags för kvällen middag; grillade revbensspjäll och majs med vitlöksbröd och till det grillade jordgubbar med mango på spett med riven vitt choklad och vaniljglass..Kan man må bättre?

Grusigt

Idag är jag faktiskt ganska så trött. Känns lite som om jag har grus i ögonen. Och så ska jag vara på jobbet till 4 och sen kalas och sen grilla och sen äääntligen sängen. Men jag vet ju hur det är, jag är trött nu och sen är jag det inte längre. O det är så fint väder redan nu innan tuppen stigit upp. Det bådar gott för dagen. Jag hoppas, hoppas, det blir jätte mycket folk idag och att dagen bara flyger fram. Det är min önskan idag!

Underbart är gult

landande just i stolen efter vad som känns som ett år sen. Det har varit några hektiska dagar och jag har ju mått sådär. Jag mår psykiskt riktigt jätte bra men min kropp mår sämre. Nu har jag ialla fall lovar mig själv och min familj att ringa läkarennästa vecka och boka tid för hälsokontroll..

Nej nu ska vi grilla med Richard och Hanna och fira lite påsk så time to go..

Livet är rätt underbart och jag går runt i min gula klänning jag är en påskängel :)

Glad påsk!


Läskigt

Spmande faktiskt om ett tag imorse efter att jag fått i mig lite frukost. När jag sedan slog upp ölgonen igen tog jag mig ner till gymmet och sväng. Hann ialla fall med ett styrkepass och det var med än jag trodde tidigt i morse ialla fall.

Men nu mår jag så konstigt. Vet inte hur många fel jag gjort då jag skrivit detta inlägg. Skriver ord jag ska inteska skriva, hoppar över bokstäver och gör bara fel. Det gör ont i mitt huvud, jag mår ialla och jag är snurrig. Det började med att det flimrade för ögonen. Ordentligt allttdå jag kunde inte ens läsa men det har ialla fall gett sig lite men nu är jag helt ut balans....

Puh.. nu är det ialla fall färdigt skrivet och jag måste springa iväg till bilen för jag måste handla lite påskgodis till min familj nu innan jobbet. Läskigt, hur ska det gå att köra bil nu....

Wtf

VAd gör jag uppe nu? Åh, jag måste ju sova idag. Ska ju jobba sent och upp tidigt tidigt imorn. SOV! Men nej så lätt ska jag tydligen inte komma undan. Blä.

Ska krypa ner i sängen ialla fall och se om jag får någon timme sömn till...

När den ena vill mer än den andra....


Inget vettigt gjort

Nopp, idag har jag verkligen inte fått något vettigt gjort. Suttit framför tvn med Andreas och lyssnat på hans hjärta. Det är så lugnande att höra det slå. Det sl¨r bort mina tankar och får mig att lämna onda tankar åt sidan och ge plats fär nya och härliga! Vi har bestämt oss, vi struntar totalt i påsken i år. Vi vill inte stressa någonstans och sitta och le med människor vi ändå inte känner eller som vi heller inte orkar engagera oss i resten av årets dagar. Och för att det inte ska bli några sura miner på något håll så strunar vi i det totalt. Ingen påskmiddag eller något sådant. Bara påskägg och mys. På våra villkor.

Idag sa jag ifrån oh herregud så härligt det var! mmm. lovely!

PUSS

Regn..

Det regnar verkligen ute. Hur blir det då med kvällens planer? Mitt mål med att komma ner till träningen idag efter jobbet känns lång borta... Det blir nog inte så. Blir det fotboll ikväll då? Hm, vädret får bestämma tror jag nog. Just nu är jag trött i kroppen och vill bara äta middag och sedan lägga mig och kolla tv tror jag nog.

Det blev en annorlunda dag idag men det är en dag som jag behöver tror jag.

Godmorgon!

Vilken härlig dag jag hade igår! Vi fick besök och grillen gick varm. Jumbo räkor med aioli, champinjoner och grillat bröd till förrätt och sen blev det grillat kött med hemmagjord potatissallad och en vanlig sallad. Gott!

Nu ska jag rusa ner till bilen och åka till jobbet. Efter jobbet blir det lite snabb shopping och sen ikväll blir det fotboll på O´Lareys. MEn först ska jag hinna med enhel del andra saker också efter jobbet kom jag just på..

Time to start the day!

Du tror jag inte ser det så....

men hela året har jag väntat på juni, juli, augusti.

Mitt hjärta tog ett extra skutt i morse..Varför är det så fortfarande? Vill jag verkligen veta? Nopp vi låter det vara och ser bara till det som är nu. NU NU NU! Inte igår eller förr. Nu nu.. Det är snart juni

Allt känns mycket bättre då.

lunch

Det är strax lunch och jag har varit riktigt produktiv den här morgonen. Började som ganska många tisdagar med en sväng på gymmet. Sedan bar det iväg till mitt samtal och därefter har jag städat och plockat undan lite. Nu ska jag strax slänga ihop potatissalladen till ikväll då vi får gäster och ska grilla så att den hinner "stå till" sig. Ska även hinna med lite lunch innan jag springer ner på stan och möter upp Lenita för en mysig fika i solen!

Grillat

Det blev kyckling. ris och god sallad till middag. Mums! Tog lite extra tid att grilla eftersom det inte är tillräckligt varmt ute men den som väntar på något gott....

Ikväll blir det nog bara lugnt eftersom jag har en ganska jobbig dag framför mig imorn.  Men det kommer avslutas fint, det känner jag på mig.



Ser kanske inte mycket ut för världen men de var himmelskt goda!
Grillsäsongen har börjat!

Gott!

Vilken härlig dag det är! Jag har hunnit med en massa roliga saker och även bra att ha gjort saker.

Just nu kurrar det i magen och mackan till frukost har gjort sitt. Nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem så vi kan laga lite middag. Vi ska äntligen grilla. Och så länge smaskar jag på jordgubbar, apelsin och dricker kaffe. Gott, gotti, gott, gott!!


Mysigt i solen

Har haft det mysigt med Madde i solen. Fikade på kaka och fick rejält med färg på mig. =) det bränner lite till och med.

Nu sitter jag här hemma med besök. Mandelkubb och glass fick det bli. Något jag inte riktigt räknat med men det är mysigt! Spontanitet är det som äger.

Varför?

Vad är det som gör att jag accepterar att bli besviken? Jag blir ju ledsen när mina vänner inte håller  det de lovar, hur kan jag då acceptera att jag sviker mig själv som ska vara min bästa vän? För vad skulle jag göra utan mig själv...

Godmorgon

Måndag morgon! Massor av härligheter väntar i veckan! Vår bästa tid är nu, så ta vara på den!

Skumt

Iband blir det verkligen inte alls som man tänkt sig. Jag fick åka och jobba idag så så var det med den slappsöndagen. Men inte mig emot faktiskt. Var riktigt kul att jobba och så är vädret så trisst så hade ialla fall bara legat inne.

Köpte medm ig mat från Kaka till mig och Andreas och lite godis och chips på vägen hem. SÅ nu har vi spelat Alfapet och ska strax kolla på CSI. Mys söndag med andra ord för imorn blir det andra bullar!

PUsssss

Ändrat

ingenting blev som jag tänkt mig igår fast det blev bra ändå! Det blev ingen grillning och inte heller någon slagstaglass. Vi hann helt eneklt inte. Vi spontanåkte till Vingåker istället och trode vi skulle fynda skjortor till Andreas men icke. Inte en enda skjorta hittade vi.... Ha ha så vi handlade korv med bröd istället. Ja alltid nåt.

så kom vi hem vrålhungriga och tog fram rester från ifredags, vilade oss lite och så plingade det på dörren. VI bjöd över Hanna och Rickhard på lite drinkar och skitsnack och som vanligt var det mysigt! Vi stack ner en sväng på stan och jag hamnade nog i sängen runt halv två!

Är riktigt nöjd med lördagen och glad över att solen gjorde oss sällskap. Något den ser ut att INTE göra idag :(

Så roligt!

Tiden går verkligen fort när man har kul. VI hade middag här hemma igår. Bjöd på Kebab som vi lagat själva, från grunden alltså inte kebebkött som vi värmt. Nej vi kavlade och hade oss. Middagsgästerna kom halv 8 och sen helt plötslligt var klockan halv 2.... Ja det var roilgt och et blev så gott. Och mätta var vi nog allihopa.

Idag står en snabbis på stan på schemat och sen blir det slagsta glass och grillning!

orka..

Måste ute i solen, vill ut i solen, har ett ärende att göra i eftermiddag men just nu sitter jag totalt deckad i datastolen. Har haft en fullspäckad morgon med en massa uppifter att göra och jag avslutade förmiddagen med ett hejdundrande bodypumppass så nu är jag helt slut. Måste ladda batterierna och låta lunchen verka lite innan jag ger mig ut igen. Har ialla fall lyckats duscha och sminkat mig lite.

Det är så mycket jag funderar på. Varför livet är som det är. Vad man kunde gjort annaorlunda om man fick leva om igen eller ändra något. Kommer inte fram till något just nu men oftast är det ju så att en sak föder en annan och det är inte säkert att jag suttit här idag om jag ändrat på en enda sak som jag skulle vilja... Bara det är ju en stor tanke i sig.

En annan sak är ett inlägg som jag skrivit men som jag inte vill publisera. VArför? Ja varför egentligen. Jag borde ju få skriva vad jag vill när jag vill. MEN jag vet att vissa saker vill jag inte att alla ska läsa för det kanske uppmuntar eller tas på fel sätt. Vilket jag inte vill. Det som är jobbigt är när människor tar åt sig av det som skrivs eller analyserar sönder det. Det är ju trots alla bara en monolog det här som jag för med mig själv och ibland mina besökare. Men allt som skrivt är neutralt och inte rikitat till någon. ALDRIG. Det är inte så att jag skriver något ihopp om att det ska läsas av en viss person. Hahah så många inlägg som jag skrivit "till" Andreas som ALDRIG någonsin läst min blogg. Så nej det är bara mina tankar. Och jag är glad att ni är många som tar del av de!

Så kanske kommer mitt opubliserade inlägg upp någon gång....

Underbart

Jag hade en så underbar dag igår! Den bästa på länge. Min älskling kom hem tidigare från jobbet med nackspärr men han ville inte lägga sig och vila när jag talade om att jag hittat den hylla som vi länge sökt efter till köket. Så vi stack ner till stan en sväng och njöt av solen. Kom hem, satte upp hyllorna och så lagade jag en underbar lunch med bl.a mosarella och pharmaskinka.

Vädret gjorde att hela dagen blev perfekt. Vi hade så jäkla kul här hemma. Jag hann också med mitt favoritpass på gymmet, Muskelstep. Och sen avslutade vi kvällen med storhandling till dagens middag och lite diverse annat. Inhladlade också kyckling, revbensspjäll och potatissallad til gårdagens middag. Sen landade vi i sängen och slappade till tvn i kanske 3 timmar. Lääänge och alldeles alldeles underbart!



Härligt vårtecken!


Fiin

Den här fick följa med mig hem idag!




Hemmalagat



Här är resultatet av våra hemmagjorda Sushin.. Gud så gott det var! mmmm

090402

April....Vår..Härligt!

Idag står lite hederlig städning på schemat som dammsugning, dammning och tvätt av golv. Gud så kul.. Eller inte. Ska även hinna med en shoppingtur och en sväng till gymmet. Det blir bra det.

Men nu blir det morgonpromenad!

Mat mat..

Efter att vandrat en sväng på stan utan att hitta något att ha komjag vrålhungrig hem utan minsta idé på mat. Men så här i efterhand kommer jag på massa saker jag kunde slängt ihop snabbt men det fick bli kokt blomkål och en latte och till efterrätt ett halvt äpple.. Yes vilken bra lunch.. eller inte. Men mä'tt blev jag ialla fall så nu ska maten få smälta lite och sen ska jag ge mig ut på en LÄTT joggingtur eftersom jag har träningsverk i mina ben.

Ikväll blir det Sushi, hemmagjord i goda vänners sällskap.

Ont i huvudet av godis och dålig mat?

Hade det mysigt igår i Västerås men vi hittade absolut ingenting! Så det enda som inhandlades var maten på Burger King. Det var gott men fy fasiken så äckligt mätt man blir av pommes, det var alltså det som var anlednigen till att jag inte ätit det på typ 100 år och så gott var det inte. Men hamburgaren var god =)

På väg hem slog det mig att det kanske finns korgar på ICA Maxi så vi åkte dit men det fanns inte den storleken vi ville ha. Så vi hadlade lite annat istället. Rengöringsprodukter till mitt ansikte och så godis, glass och saft och just ja, mandelkubb. Så när vi kom hem blev det lite kalas... Det är ju bara tisdag en gång i veckan. Men det är konstigt det där för hur mycket man än äter av sån här "skit" mat så sitter suget ändå kvar. Jag känner mig aldrig tillfredställd och vill bara ha mer av något. Vad vet jag inte, för en godisbit till hade fått mig att spy. Ja ialla fall så fick jag ont i huvudet innan sovdags och det höll i sig hela natten och nu när jag vaknade hade jag fortfarande ont. Så min tanke är att man kanske får ont i huvudet av att äta skräp. Och av att äta en massa socker som pumpar runt blodet fort fort fort hela natten så att man sover men blir inte utvilad...

Ja ja. Det var gårdagen och idag är det UNDERBART väder ute så jag ska ta en tablett, göra mig i ordning, stoppa ner boken i väskan och ge mig ut ner på stan och sen sätta mig i solen någonstans och läsa! Det älskar jag!


Bye bye..

RSS 2.0