On my way...




MMMM

Jag väntar på:



Vilken härlig dag

JA vilken helt otroligt underbar dag det är idag! Det är verkligen vår i luften och det är varmt ute! Jag har hunnut med att pomenerar och köra ett funtionellt träningspass samt träna på mina dipps. Det går bättre och bättre.

Tvättkorgen är nästan tom efter flertalet maskiner och lunchen är uppäten. Nu väntas det vila iform av läsning. Läser en helt otroligt bra bok. Sen ska jag göra mig iordning för att vara klar när Andreas kommer så vi kan åka iväg till Västerås!

Steget före

Åh så skönt! Klarade av att göra testet klart innan jag hade utmanat mig att vara klar så nu hinner jag gott och väl ner till träningen vid 12 och sen har jag hela eftermiddagen att se fram emot! Härligt!

IKEA är det som står i kalendern! Och Burger King. Det är faktiskt därför vi ska åka till IKEA, för jag är sugen på burger... Haha har man världens bästa sambo då som offrar sig på IKEA för att jag ska få ha en "giltig" anledning att åka till västerås och äta Burgers när det finns flera här i stan? Är jag bortskämd eller vad... Bara jag äter så... Det är viktigt det tydligen.

Äta bör man annars dör man. Tycker nog att jag fått till det hyffsat på sistånde. Jag ligger lite steget före fortfarande på gott och ont. Gott för att jag kan förutse och bemästra dumma tankar och händelser och på ont eftersom jag ibland ligger alldeles för långt fram och har svårt att ta ett steg tillbaka...

Inte många timmar

Det var inte många timmar sen jag slöt mina ögon och nu är jag uppe och igång.

Håller tummarna för min älskling idag och önskar mig själv och alla andra en underbar dag!

Nu blir det strax en morgonpromenad så att jag kommer igång. Sen är tisdagen igångsparkad!

Segt

Känner mig lite seg nu. Har fått massor av bra saker gjorda. Gjort en massa nödvändiga saker och hunnit med ett pass på gymmet som verkligen sög kraften ur mig.

Har inte haft tid till något annat än have to do saker och nu ska jag lägga mig med viol och vanlijgalss och kolla på ett nytt avsnitt av CSI! ME like!

mycket att göra

Idag har jag en full dag. Jag sitter och jobbar lite vid datan. Jobbar undan sådant som jag haft liggandes ett tag nu. Det är lika bra att ta tag i det så är det gjort sen.
Ringer lite samtal också och organiserar min vecka. Det blir en bra vecka det här! Det känner jag på mig.

Andreas jobbar sent idag men jag har massa att göra så det gör inget. Ska bli skönt att få lägga den här dagen åt sidan och sen ta tag i resten.

Klockan halv 5 blir de bodypump och tills dess är jag nog bänkad vid datan. Kanske om jag hinner ta en promenad efter lunchen. Får se vad klockan blir.

Jobbig natt

Fy tusan vilkenhemsk natt jag haft. Komhem vid halv 12 igår kväll och trode att jag skulle somna på direkten. Men hemma satt fotbollsgalna killar och ag vill eju gärna göra de sällskap och inte bara gå och lägga mig på en gång. Så jag tog lite frukt och mjälk och trode att sömnen skulle ta vid efter matchen som det gjorde för Andreas då hans vännen drog vidare. Själv låg jag och vred och vände på mig i all onädlighet och gick både upp en och två gånger för att läsa, sitta vid datan, hämta vatten m.m. Halv 5 gick jag till sängen sista gången och låg där ett tag tills jag äntligen somnade. Men halv 8 var jag uppe igen men lyckades somna om efter ett tag och vaknade nu halv 11. Varför? Jag behöver ju sova!!! Jag ska ju jobba sent i natt o fy vad trött jag är nu men jag kan ändå inte sova....

Tungt

Idag är det lite tungt att behöva gå till jobbet halv 4. Jag är fortfarande inte frisk men någon magsjuka har jag inte så det är allti något. Dock dras jag med lite feber och allmänt ont i kroppen. Men det finns piller och dessa får blir min räddning idag och eventuellt imorn. Känner mig verkligen inte på topp som sagt men hoppas att kvällen går fort med mycket folk och massa att göra så att jag snart är hemma och kan krypa ner i sängen igen. Det skulle vara så skönt!

Ne he nu ska jag tvinga min "tråkiga" sambo att umgås lite med mig men det är svårt när det är skidskytte på tv...

Dinner

Fy fasiken vilken konstig dag det här har varit. Sängliggandes till 90% och så har jag ont i ryggen... Fy och aj! Det är nog febern som spökar lite skulle jag tro.

Är hungrig också eller mer sugen tror jag. Men Andreas slutar snart jobba och då kommer han med pizza. Gud så gott! Har ju inte ätit något vettigt idag (som om pizza är det) men ialla fall. Men känner att det är en pizza jag behöver så är jag förhoppningsvis back in buisness imorn om jag får sova i natt.

Just nu svettas jag. Min mage gör ont och jag tycker lite synd om mig själv. Det måste man göra när ingen annan gör det ;)

Aj....

Japp I´m awake...

Det är vitare än vitt ute.... På två, två(!) timmar förvandlades Eskilsruna till en dag innan julafton igen...

Då borde det vara okej att längta efter julklappar och lussebullar alltså? Och om jag tänker efter så är det nog precis det jag gör just nu.

Weard

Somnade två timmar och vaknar upp mitt i december... Är jag vaken? Måste nog nypa mig i armen.

Sjuk

Känslan imorse som jag identifierade med bakfylla är inte det.. Jag tål alltså mer än jag trodde =) om det nu är något att vara glad för. Nej jag är sjuk. Så jävla sjuk till och med. Och det har jag inte tid att vara. Kan absolut inte vara hemma från jobbet imorn. Det går bara inte. Jag har feber, ont i HELA kroppen, huvudverkoch ont i magen som tusan. WTF! Jag blir galen. Och jag som verkligen hade planerat för en perfekt helg med mys idag och träning och så imorn. Gå ut och äta och bara njuta av att det faktiskt är helg. Men nej. Nu blir det sängläge, SATC, hemmagjord "sorbeglass" (hallon, blåbär, mjölk/youghurt) och så smågodis. Har bett pappa komma med det innan de åker till Södertälje. Fan vad jobbigt det är det här. Vill inte! KAN inte vara sjuk nu! VArför var jag inte det i veckan?????? Åh!

Så skönt det är fredag

Det är så skönt att det är fredag för alla människor blir lite extra glada idag. De längtar hem till familj och vänner. Helgen är stundande och med det kommr värme och kärlek fram i mångas liv. Pappor och mammor kommer hem från jobbresor, barnen kan umgås med vänner hela dagarna. Det blir godis och allt blir lite extra. Nu vet ni ju alla att jag är vardagslyx människa men jag vet också att de allra flesta sparar allt till helgen och dessa människor smittar ialla fall av sin glada energi på mig.


Vi var ju på papas tapas igår! Det var jätte trevligt och gott men lite humoristiskt eftersom jag fick fel mat 2(!) ggr! Men vi fick behålla båda rätterna och så fick jag ett extra gott glad rött vin på köpet! Så det var det värt! Sen lämnade Andreas och jag resten av sällskapet för att ta en öl (som blev 2) på Bishop. Det var verkligen roilgt och herregud vad vi babblar ibland alltså.... Men konstigt är det för jag känner mig bakis idag och det är något jag sällan bli och inte efter det där "lilla". Men dricker ju heller inte ofta och då sällan mer än ett eller två glas vin eller öl. ELLER så har jag blivit gammal. Ha hah

Härligt

Dessa står i min hall och var det första jag såg när jag just kom in från en sväng på stan




De gör mig så glad! Fick de av min älskling igår. Det är så härligt med blommor. Dessa har en underbar färg som man inte kan bli annat än glad av!

Torsdag

Jag har en bra dag framför mig. Ingenting inbokat utan jag ska bara göra det som jag känner för. Sitter nu här och njuter efter ett rejält jobbigt spinningpass och en god frukost. Verkligen skönt känns det i hela min kropp.

Funderar på om jag skulle slå till och gå ner och träna ett cirkelpass sen vid 14 också men jag får se om jag inte kan hitta på något annat.

Ikväll väntas ialla fall Papas Tapas med inte mindre än pappa. Ja och Andreas och jag och Glenn och ja en massa annat folk! Skoj ska det bli och gott....

Skön känsla

Jag har haft en sån otroligt bra dag idag! Solen har lyst och allt har gått i ett rasande tempo samtidigt som jag kunnat njuta ordentligt! Äntligen har en dag varit på min sida.

Jag mår bra igen, på riktigt. Har lyssnat inåt som man så fint säger och tillåtit mig att känna som jag gjort och också fått utlopp för känslorna så nu är jag lite lättare och mycket mer tillfreds med mig själv. Det hadlar inte bara om en sak utan om allt och det var så skönt att någon annan sa det till mig.

Öppnade också upp dörren lite för min älskling och herregud så klok den mannen är. Ja nu har jag alla odds på min sida!

Ska snart springa iväg för att jobba på västeråsvägen med Sara och det ska bli rikitgt roligt det med! Allt är så himla härligt just nu och jag är på ett strålande humör!

Har låtit min kropp vila från intensiv träning några dagar nu och bara promenerat i det härliga vädret, det har jag också mått gott av men nu känner jag att jag vill svettas lite så imorn är det nog dags för lite ordentlig träning!



Fulle rulle

Gud vad mycket som hinns med om man verkligen tar varje minut i akt. Och det gör man om man är 4 år om mindre än en månad. Det går i ett. Hela tiden. Just nu pausar hon framför tvn med Kenny Starfighter. Tror inte hon prkar göra så mycket mer faktiskt, då hon själv ville sätta sig och kolla på film. Och nu har hon faktiskt suttit stilla i hela 10 min.... Mysigt

Massa massa bullar blev det så jag kan både ge till pappa och spara i frysen

  Efter bullbaket hans ett dopp med under tiden som lunchen stod på spisen



Denna gunga var otroligt populär...
.... även jag fick prova på men blev lite smått illamående





Den här ville jag inte ens pröva då illamåendet tilltog av att bara kolla på fröken :) men hon hade roligt ialla fall

Bakning igen

Har haft en skön morgon med både morgonpromenad och hämtning av Nova. Fick i oss lite frukost innan vi satte igång att göra degen till bullbakningen. Nu sitter det lilla busfröet och kollar på film medans degen jäser och jag förbereder och plockar fram så att det ska gå lätt att baka sen.

Får se hur måga bullar det blir men det skulle ju vara bra om jag ialla fall får så pass många att jag kan frysa in en påse så att jag har om det kommer besök.

Nej nu måste jag kila

Bakning

Gud vilka goda foccatia vi gjorde idag! Det tod sin lilla tid med dubbel jästid men det var det värt. Med pharma mosarella ruccola och tomat samt pesto blev de godare än köpta på café.



Jäsning



Gräddning


Klara!

Jippi!

Har haft en så bra dag idag. Mötet gick jätte bra trots att det var tufft. Men nu är det gjort och jag mår riktigt bra. Åkte på jobb och sen hade jag några feel good timmar med mamma innan jag hämtade Andreas.  Vi fick våra stolar idag, två var ju trasiga till bordet, så nu är alla 4 stolar på plats så snart är det dags för för och efter bilder! Jippi!

Lovely

Hade ställt klockan på 7 imorsen men kvart i kom Andreas och väckte mig lite försiktigt. Gud vad jag älskar att vakna av att han väcker mig. Det är helt lovley att få vakna till liv långsamt och med någon som håller om en. När jag slog upp ögonen sken solen in genom fönstret så det var inga problem att sätta på sig träningskläder när Andreas stängt dörren och ge mig ut för att gå en rask morgonpromenad.

Det är en fullspäckad dag jag har framför mig idag. Om en halvtimme ska jag har ett samtal jag väntat på en månad nu. Jag håller tummarna för att det ska ge någon bra utdelning. Sedan väntas jobb... Hahah spontat och bra, jag ska göra det snabbt så blir det snabba cash...
Och sen ska det bakas foccatia.
Det min kära vänner är min dag så långt. Får se vad kvällen bjuder på men jag tror jag kommer vara trött i kroppen så det blir nog kanske inte några större ansträngningar.

Nu önskar jag alla en lovely tisdag!

Bio

Kom just hem från "En shopaholics bekännelser" och det var en riktigt feel good film Precis vad jag behövde idag. Nu känns det lite lättare att andas igen.



På väg till bion...


 
Girl bio :) Lina ska vara där i bakgrunden också


NU BLIR DET CSI! Nya avsnitt och allt!

Duktigt

Nu har jag faktiskt på eget initivativ börjat med middagen eftersom det är mycket godare om chili con carne får stå ganska länge och puttra. Och med tanke på att jag ska vara på stan kvart i sex så hinner den inte puttra så länge om vi ska äta innan och Andreas slutar 4. Så nu tycker jag faktiskt att jag varit riktigt duktig.

Det har blivit en dusch men vilan hoppar jag över. Lägger mig tidigt ikväll istället. Det tycker jag är bättre så jag får bästa möjliga starten på morgondagen som förövrigt bjuder på en hel del bus. Det ska bli skönt att kika igång tisdagen på det sätt som jag planerar! Så får det bli

Redo

Nu är jag redo att kasta gårdagen och förmiddagen över axeln. Det tod sin tid men det var nog behövligt och nu är jag redo att starta igen. Har trots allt hunnit med en hel del idag:

  • Gjorde ett skit pass på gymmet (men jag gick dit iaf)
  • Har städat trots att det var big no.. men skönt
  • Handlat upp kyl med frukt och diverse andra nödvändiga saker
  • planerat lite för veckan
  • nu --> dusch. sen-->vila ( i need to)

härligt

Bad om lite positiv energi och jag fick det. Ibland får man inte vara rädd för att ta till hjälp och just precis när den kom började den här raden.

"Det tog lång tid att förstå allt du ger till mig,
 det tog lång tid att besegra min grå misstänksamhet,
så lång tid att ta till mig alla äkta ideal,
det tog lång tid att förmå mig att öppna upp mitt skal"


"Jag faller ner på knä
och ber en stilla bön
jag ber om att din kärlek ska få leva och aldrig någonsion dö"

"Det tog lång tid att förstå, allt du visat mig
det tog tid att våga lämna min trygga ensamhet
 så lång tid att ta till mig, kraven från en vän.
Det tog tid för mig att inse att du och jag är en"

.........
jag faller ner på knä
jag faller för mig själv, ingen får se på
Jag ber om att den styrka du planterat varar tusen år



Nu så! Härligt!



Förmiddag

Det är helt plötligt mitt på förmiddagen nar jag nu fått i mig frukost. Somnade om och sov som en stock! Det var behövligt. Usch, jag är så arg på mig själv så jag vill bara dra tecket över huvudet och aldrig mer stiga upp känns det som! Fasiken vad arg jag är på mig själv. Men det är skönt på ett sätt för jag kan inte rikta min ilska mot någon och det är bra det!

Det är skitigt här hemmma också. Dammigt och så men wtf det får vara. Idag är det inte någon städdag. Nopp. Big no no no. Vill ut och gå men det är inget härligt väder för det. Så jag vet inte, suck, vad jag ska ta till för träning. Missade ju cirkelträningen så blev lite kaos i min planering. Men får kanske ta mig ner till spinningen. Kanske.. hm.. jo så får det nog bli.

Måndag!

Äntligen är det en ny dag! Som jag har längtat. Somnade som en stock igår när jag väl gick och la mig. Inget blev som jag hade tänkt mig men det blev inte så fel ändå.

Måndag.. mm... bra dag.

Träning, vila, och bio! Jippi. Can´t wait.

Nu kryper jag ner i sängen några minuter till tror jag minsann

så mycket var det värt

så mycket för all min längtan... nada. Suck...

Efterlängtat

hey bejbi! nu åker vi från södertälje. e väl hemma om max 1 timme. Hör av mig när vi närmar oss stan.Puss!

Om jag dog

Åh dessa jävla helvetes förbannande cp-dumma dumma dumma tankar och dumma jag som gör som de säger. Snälla jag ber på mina knän försvinn! Förstör inte mer än ni redan gjort. Nu var det sista gången jag någonsin lyssnar på en onde sidan. Jag visste att det skulle bli så här redan i torsdags. Fan också,. Hur kan något som är så jävla rätt bli så jävla fel?  Allt som plötsligt gick så lätt blev tungt som bly. Åh, varför lurar jag mig själv?  Det där vackra leendet är ibland bara en fasad mot verkligheten som allt för ofta gör sig påmind. Om jag dog skulle det inte längre finnas några dumma tankar men det skulle heller inte finnas något att kämpa för. Och det finns det. Jag har en dröm, den är inte stor men den lever och gör sig påmind i mina drömmar, en dröm och en längtan som aldrig skulle få chans att bli verklighet om jag tog den lätta vägen och inte kämpade. Den är värd allt kämpande i världen. Men det är så jobbigt, tungt och så inihelvete ensamnt att föra kampen själv. Men jag ger inte upp bara för att jag inte orkar bli besviken.

Jag rusar inte längre erat lopp, jag tar min egen stig, i min egen takt. Det är så det måste vara och förhoppningsvis tar stigen mig fram till en liten sjö där jag kan sitta när jag blir äldre och vara tacksam för att jag valde rätt väg. Se tillbaka på min kamp och vara stolt över att jag klarade av det på egen hand. Men just nu är det ett steg fram och 7 steg bakåt. Men nu börjar jag om.

Jag är positiv till den nya veckan. Men det smälter lika lätt som isen i glaset som jag lämande i baren.....

Skit också

Vilken hemsk dag. Jobbet gick bra även om jag längtade hem något fruktansvärt. Har verkligen inte en av mina bättre dagar. Vill bara att Andreas ska komma hem så vi kan göra nada tillsammans, bara vara i närheten av honom är vad jag behöver just precis nu och så dröjer det flera timmar tills han kommer.... Det är synd om mig just precis nu...

Gogmorning sunshine

Det är så härligt väder ute att jag inte alls har lust att jobba. Jag vill vara ute! Det enda svarta molnet på min himmel idag är att jag har så fasligt ont i halsen. Hoppas det går över! Nu till jobbet..

Home sweet home

Så var dagens arbete till ända. Nu kallar duschen och efter det byter jag om till någon enkelt men snyggt som passar för en kväll på stan.

Tjingeling

Godmorgon

En arbetsdag till 4 och sen hem för att njuta av gott vin nere på stan. Can´t wait. Hoppas dagen går fort! Grappa öpnnar ju idag igen, det skulle ju kunna vara något.

Saker ändras

Trodde min helg var spikad nästan in i detalj men saker ändras och nu blev det lite ändring. Om än bra sådan! Det blir inget papas tapas imorn med pappsen eftersom det visade sig att det inte passade riktigt. Det blir nog på torsdag istället. Så vi har bestämt att eftersom jag jobbar imorn blir det invigning på Grappa och en afterwork där. Sen efter det någonstans att äta och sen bär det av till Bishop. Det blir bra det! Skönt med en lördag trots att man jobbar.

Ikväll blir det grillad kyckling och majskolvar medans det blir pizza för Andreas och Richard. Sen blir det wii spel för hela slanten. Värsta kul. Jag SKA vinna i bowling. Så det så!

Världens finaste prinsessa




Underbara älskade kusinbarn, snart blir du storasyster!


Bodypump

Var på ett bodypump pass idag som är värt att omskrivas! JAg ökade nämligen på nästan alla muskelgrupper, inte rygg och bröst dock för det gjorde jag bara för någon vecka sen så det kände jag mig inte riktigt stark till. Men det var ialla fall galet kul att känna hur mycket kroppen egentligen klarar av. Tog verkligen ut mig till max men känner ändå nu efter mat och fika att jag nog skulle vilja träna en gång till idag men det får jag nog snällt hålla mig ifrån tyvärr.... Någon måtta får det vara. Fast kanske. Äh får se vad jag hittar på...

Lax och pepparkakshus

Japp det är vad jag ätit sen frukost. Lagade en jättegod pasta med lax och massa avocado och diverse grönsaker. Sen kom mamma hit för att hämta en massa saker och vi passade på att åka till min kusin för en snabbvisit. Där fick jag upp ögonen för deras pepparkaksjis och eftersom det ändå skulle slängas högg jag in på det. Sista resterna av julen så att säga. Nu kan det äntligen bli vår. Summan av kardemumman är alltså att det är mitt fel att inte våren kommit eftersom jag inte ätit upp ett gammalt pepparkakshus och utan det är julen inte över på riktigt ( Andreas och mitt hus gick inte att äta på grund av att det blev mjukt och förstört)

Morgonpromenad


ZZzzzZZzz

Varför kan jag inte sova på nätterna? Är det psykologiskt eller? What to do? Jag bir galen! Så är det bara. Sitter här nu som en zombie och kan inte heller somna om. Lyckades ialla fall sova en timme efter Andreas gått till jobbet såjag får väl vara tacksam för det lilla.

Funderar på en morgonpromenad och sedan frukost innan bodypumpen. Så får det blir.

Godis är gott..

Satt som bäst och funderade på om det var värt att gå till affären för lite lösgodis (nu när jag varit sugen VARJE dag men hållt mig från inköp) när jag surfade in på min favoritbloggerska och såg att hon just var i färd med att hugga in på en stor skål godis. Så där sjönk mitt motstånd och jag satte på mig jackan och travade iväg för lite godisinköp. Men jag gjorde som jag gjorde förra gången jag föll för frestelsen mitt i veckan och köpta bara så mycket som jag tycker att jag ska äta. Då finns inte risk för det dåliga samvetet och jag kan njuta varje godis.

Åt lite godis och läste lite men jag har inte riktigt ro i kroppen för läsning så jag sitter nu här och väntar på att  criminal minds ska börja! Det passar också till godis.

Personal möte

Hela eftermiddagen gick åt till personalmöte så idag har faktiskt inget spännande hänt. Mötet var givande även om jag kanske känner att jag inte fick veta så mycket nytt men lite var det ju och det är ju alltid bra. Det är också bra att gå igenom sådan som man redan vet just för att bara checka av att man kan det.

Skyndade mig hem från mötet och sprang ner till gymmet för det efterlängtade maxi - muskelpasset! Och vad det var roligt! Verkligen ett tungt pass men riktigt givande!

Kom hem sen riktigt slut i kroppen men glad och lagade makaroner och Andreas hemmagjorda köttbulllar! Mums!

Nu efter både jogging och muskelstep tror jag minsann att jag förtjänar en lugn och skön kväll i soffan för att ladda batterierna för morgondagen då det är meninen att jag ska öka på ALLA muskelgrupper eftersom det var det jag och Angelica kom överens om på mitt möte med henne. Så jag hoppas också jag kan sova gott inatt så jag är utvilad och sporrad!

Frukost

Åt en jättegod frukost! En lätt smoothie gjord på äpple,
avocado, kanel, ingefära och mjölk har blivit lite av ett begär på morgonkvisten.



2 timmar senare

Har jag varit ute och sprungit och ätit frukost.

Varken kunde eller ville somna om idag när solen såg så inbjudande ut. Drog på mig tunna träningskläder i två lager och gav mig ut på en minst sagt halkig joggingtur. Men det var så skönt! Om man bortser från att jag föll på ändan en gång... Hela elhjulspåret var en låång isbana så jag fick springa lite saktare men samtidigt tränade jag ju balansen. Men ialla fall så halkade jag omkull en gång och slog mig rejält! Men bortsett från det så gick det riktigt bra.

Nu har jag bara ett låååångt personalmöte att härda ut innan jag ska gå på muskelstep.

Happiness

Vad finns det att oroa sig om man vaknar av att världens underbaraste viskar i mitt öra och kysser mig hejdå samtidigt som solen lyser? Det är total lycka.

Korv med bröd

fick bli dagens middag! Gott! Blev så sugen på det efter att Sara sa att hon skulle hem och äta det. Och det VAR gott.

Bullbaket blev bra. Tror nästan att det var bland de godaste bullarna jag bakat. Bra det där att använda maskinen. Slipper man bli degig också! Det ska jag anamma.

Kvällen bjöd på eb lång promenad i solen och sedan besök av Andreas mamma. Vi spelade lite WII blowling och det var riktigt roilgt. Är nog lite beroende framkallande.

Morgondagen då? Morgonpromenad, eventuellt pers.möte och sedan blir det ett max muskelpass halv 5! Så roligt tycker jag!! Det längtar jag efter.


LIVSFILOSOFI

"Pyttelite är mer än inget!"

Det ska bli mitt nya motto.
Både då det gäller det negativa och det positiva

Men åhhh

Jag vill sova idag! Det är ju min sovmorgon och allt! Varför kan jag inte vara vänta mig om när Andreas gått till jobbet och somna om? Jag blir så irreterad på mig själv. Idag behöver jag verkligen sova eftersom jag vid det här laget känner min kropp och den säger sov nu... Ska lägga mig och läsa ialla fall och se om det hjälper

Vilken dag!

Ja idag har det varit en riktigt skön dag! Har hunnit med så mycket! Tog efter att jag satt ihop stolarna en promenad till gamla stan och kikade i de butikerna där! Vad mycket fint det finns! Och allt vill jag ha men serú det går ju inte eftersom jag har en till att anpassa mig efter.

Lagade jättegod mat till oss, kyckling med cocosmjölk och räd curry! mm.gott! Sen åkte Andreas för att vinna lite pengar i fifa och jag mötte upp Sarah för en kvällspromenad som avslutades med kaffe hos mig.

Jag har haft en ENORMT sug efter godis idag och har det fortfarande, kanske därför jag missbrukat honung under dagen men jag har inte gett efter. Jag kan inte äta smågodis varje dag hur gärna jag än vill. Det är inte bra för kroppen med allt socker även om det är himelskt. Nej jag stod ut idag så är jag sugen imorn så kan jag äta då eller också står jag ut en dag till. Men sen när jag väl äter gidos så kommer det vara extra gott!

Nu är jag ialla fall hungrig och tänker äta morötter och blomkål i dipp! Det är gott det med och perfekt vardagslyx! Det är ju ändå tisdag.

Imorn blir det kanelbullebak! JAAA

Nära nu

Åh, vi fick bordet idag! Så nu är det nära nog klar renoverat för vår del. Det finns lite hyllor och liknande som ska upp men vi har inte bestämt riktigt allt som vi vill ha så det blir till att fundera. Vi vill inte köpa något som vi bara kommer bli halvnöjda med.Nej då får det vara. Men jag tänkte att jag eventuellt skulle fixa mina före och efter bilder imorn kanske... Det är ju så roligt att se!

Nya mål

Hade som jag skrev om igår möte med Angelica idag. Ett givande sådant! Och det var inte lätt att sätta upp ett mål. Jag vet ju inte riktigt vad det är jag vill. Visst finns det saker som jag vill  förändra med min kropp men jag vet inte om jag tycker att det är värt allt den möda det behövs för att slimma till de där sista cm. Så det får vara. Men när vi satt där och pratade kom jag på att jag alltid vetat kunna göra dips. Så på 6 månader ska jag klara av att göra 5 stycken. Det kanske låter lite men det är mycket för mig som idag inte ens klarar 1! Och jag trodde att det berodde på att jag inte var tillräckligt stark men Angelica sa att jag redan har styrkan men att det handlar mycket om teknik... Så mitt delmål är att jag till påsk ska klara 2stycken. Helt plötsligt känns det inte alls långt till påsk! Jag SKA klara det! Absolut!

En annan sak var också att jag ska öka på alla muskelgrupper på bodypumpen. För att också till påsk se om jag känner någon skillnad i styrka och om jag får lite ny motivation. Så det är min uppgift nu under en måndag!


Mee

This is me today



Love

Ett ankpar som ska köpa korv i runda kiosken hör inte till vanligheterna, men det är kärlek det, när ankpappan tar ankmammam på middag!


Träning

Godmorgon!

Dagens första kaffe står till vänster(!) om mig och jag är redo att gå ner och köra spinning och core trots att jag kom i säng sent.
Jag som planerat att sova tidigt men jag hade lite myror i benen så någon tidig sovgång blev det inte tal om.

Träningslära

Var just på en föreläsning om kost som jag tyckte var intressant. Hur kommer det sig att många står still i sin strävan mot målet? Det är de små förändringarna som kan göra den stora skillnaden. Så imorn har jag en inbokad tid med Angelica, personlig tränare, för att få ett mål anpassat efter mig. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har för mål med min träning. Just nu tränar jag bara för att jag alltid gjort det och för att jag är lite rädd för att släppa på det. Så det ska bli intressant imorn!

Nu blir det film med Andreas och sen en tidig säng. Är trött idag efter storstädning och en massa andra aktiviteter. Men det har varit skönt att få allt gjort på en och samma dag!

Sweet dreams

Angels

Jag bokstavligen äääääälskar Robbie Williams låt Angels! Den är så bra! Jag har alltid gillat den i perioder men det kan gå länge utan att jag lyssnar på den men varje gång jag hör den får jag gåshud! Den ger mig så mycket och jag kan både relatera till glädje och sorg med den låten!



En ängel betyder så olika för alla men jag tror att vi alla ha en eller annan relation till änglar. Ibland finns de där bara i den form vi lärt oss att de ser ut med vingar och lever i himlen men ibland finns de alldeles i vår närhet. Vi måste bara öppna ögonen och se dem. En ängel kan vara den du lever med eller en vän. En ängel kan vara den som guidar dig i livet och inspirerar dig att ta nya steg. Det kan också vara någon du saknar som finns på andra sidan eller det kan vara du. Det kan vara jag. Det kan vara vem eller vad som helst bara ängeln passar just dig.

Obetalbart

Vissa ögonblick i livet är obetalbara, jag hade just ett sådant. De där små minuterna av närhet innan dagen sparkar igång, bara vakna av att känna värmen från din kropp och höra dina andetag.

Klockan är inte ens halv 7 och det är ljust ute. Det är härligt!

Mätt och lycklig

Okej, det är gott med mat, men det är så jobbigt att vara mätt. Då ångrar man att man ens stoppade den första tuggan i munnen. Så känner jag mig just nu. Vi lagad quesadillas och de var himmleskt goda och efter en pytteliten lunch och ett spinningpass som gav blodmak var jag vrålhungrig, något som jag alltså inte är längre.

Vilken underbar dag det varit idag! Solen gav sådan härlig energi att jag bara ville flyga upp i det blå! Jag verkligen log med hela själen när jag gick till träningen!

Jag är verkligen en lyckligt lottad människa, det är en sån dag idag!

helgen

Ja, helgen har nästan passerat och jag måste säga att det har varit en bra helg! Jag har som vanligt jobbat men faktiskt har det inte gjort något utan jag har sett till att utnyttja den lediga tiden som jag haft.

Igår hade vi räkmiddag här hemma med goda ostar och vitt vin! Mmmm det 'r gott det tycker jag. Såg även melodifestivalen och tycker nog kanske inte att rätt låt vann men jag tror att den vinnande låten har en chans i Ryssland. De baltiska länderna kan nog gilla vår opera låt.  Somnade skapligt igår och sov hela netten ända tills klockan ringde med endast ett uppvaknande när Andreas kom och la sig.

Har varit pigg idag och haft en jätte härlig jobbdag! Det gick riktigt fort och ja, det gick helt enkelt bara så bra! Nu tänkte jag snart springa ner till gymmet och träna lite cykel tror jag minsann även om jag är trött så vet jag att det är så skönt att komma hem sen och veta att jag faktiskt tog mig ner.


Snark

Det blev en lång natt. Somnade sent och vaknade vid 9. Men fick ialla fall lagom många timmar sömn.

Känner mig dock outvilad och seg. Hur ska jag klara av bodypumpen? Men allt går bara man vill så är det ju faktiskt. Och ikväll blir det bio med mamma! "Män som hatar kvinnor" Riktigt bra bok så hoppas filmen lever upp till förväntningarna!

Nu står läsning på schemat tills det är dags att springa iväg till träningen.

Det stämmer inte

Något är på tok i min kropp. Jag fick så ont i magen idag när jag var på MQ att jag trodde helt ärligt att jag skulle svimma rakt av. Tog sikte på ett omklädningsum och satte mig för att vila. Det tog mig säkert 20 min innan jag ens ställde mig på benen igen. Skakade och svettades samtidigt. Men det gick till slut över och den molande känslan i magen som jag haft hela dagen återfann sig igen.  Så lite skakig lyckades jag ialla fall shoppa en hel del innan jag satte mig i bilen och körde hem.

Nu blir det läsning och säng. Kanske om jag kan äter jag lite godis till. Det är jag värd efter den här hemska upplevelsen. Men risken är ju att det späder på magontet..... Ja får se hur det känns.

Nu säger jag godnatt och på återseende!

Vem tror du att du är?

Du lovade och just nu balanserar du på kanten till att bryta ditt löfte. Jag andas alltså lever jag... Se mig förr här är jag nu imorgon men kanske inte dagen därpå.

Ja... suck, jag vet inte.

Har ialla fall lagat middag och läser en bok "flickan som inte fick finnas". Den är jätte bra och jag har svårt att lägga den ifrån mig. Men nu måste jag för jag ska på klubbkväll på MQ så dags att bättra på makeupen och dra iväg! Shopping!

PUSSSS

Morning!

Godmorgon!
Vad jag har sovit gott inatt! Sov ju nästan hela dagen igår och när jag inte sov vankade jag omkring som i en dimma. Men vi fick ialla fall en hel del gjort igår så nu ser vårt hem ut som ett hem igen....  Nu känner jag mig utvilad och ska strax stoppa i mig en stor frukost som jag står mig länge på och sen tänkte jag gå ner till gymmet och se vad jag orkar med där. Tror ju faktiskt inte att jag är sjuk utan mer att jag behövde sova ordentligt eftersom jag inte gjort det på kanske ett halvår. Sover ju såklart men väldigt korta stunder.. Men nu så! Im back!

Seg

Idag har jag verkligen inte varit mig själv. Så seg och trött. Det fick bli pizza till middag eftersom vi måste få klart i lägenheten. Och i ärlighetens namn skulle jag inte orkat stå vid spisen idag. Bara att plocka undan lite gör mig helt trött. Så detta har varit en seg dag trots att den gått fort. Har ju sovit i stort sett hele dagen.

Skönt ändå att jag verkligen har tagit det lugnt idag men nu är jag sugen på att få svettas lite och låta kroppen jobba. Får se om min kropp är i form för det imorn!   Hoppas hoppas...

Laddar batterierna

Idag vet jag inte riktigt vad det är med mig. Jag är totalt orkelös i hela kroppen. Skulle hunnit med en hel del nu på förmiddagen och eftermiddagen skulle bjudit på en efterlängtad fika. Men istället har jag sovit, sovit och sovit. Gick upp innan 8 imorse och åt frukost för att förbereda mig för dagen men jag var så orkelös att benen knappt bar mig och jag somnade nästan medan jag åt. Så tillbaka till sängen för lite läsande med dagens andra kaffekopp som förhoppningsvis skulle göra mig pigg. Men istället slöt jag mina ögon och sov som i koma till efter 12.

Två korv med bröd senare (det enda jag kunde laga idag) är jag på benen men längtar till sängen. Vad är det med mig?

11/3-09

Det är nu 11 mars och utanför mitt fönster är det vitt. Jag som hade så stora förhoppningar på våren. Trodde den skulle komma för flera veckor sen och göra mig sällskap. Jag behöver den där solen, de där första knopparna som ger löften en en färggrann framtid, de längre dagarna och de långa härliga ljumma kvällarna. Jag står inte längre ut med att gömma mig i vinterjackan! JAg vill ha lätta skor, shorts och andra härliga vackra vårkläder på mig.

Tungt

Mitt huvud är så tungt och det värker i min kropp...

Visst var jag lite "sjuk" idag men det gick ju över. Dumma mig som började dona här hemma efter det. VArför gick jag inte och la mig som jag visste att jag borde! ÅH!

Jag kan inte bli sjuk nu, då MÅSTE jag vila. Så är det bara. Får INTE göra något i så fall för jag kan bara inte med att vara sängliggandes nu. Så mycket att göra och så har jag saker inbokade imorn som jag inte vill missa.

Håll tummarna att jag är frisk imorn. Nu drar jag mig tillbaka under tecket och sover tills imorn tror jag nog bestämt!

Sovgott!

Irreterande

När jag väl klätt på mig och skulle iväg till affären så hittade jag inte den där jäkla avin som man tydligen måste ha.... Och så kom jag på att det hade inte speat någon roll ialla fall för man får tydligen bara hämta ut paket innan 19. Så nu måste jag vänta på att jag få en påminelse om paketet och sen komma ihåg att inte gå dit senare än 19.

Men eftersom jag redan klätt mig tänkte jag ialla fall gå och köpa godis eftersom jag triggat igång mitt sug =) I LOVE CANDY" Det är så gott :) så denna påse fick följa med mig hem! Precis lagom att äta upp nu ikväll.



Bara så mycket att jag kan äta upp varenda bit med gott samvete!

Orkar jag?

Ska jag pallra mig iväg till affären och hämta mitt paket som väntar på mig? Hm, skulle ju kunna inhandla lite godis då. Det är ju ialla fall tisdag. Som om det skulle vara någon ursäkt.. hahah

Vitt vitt

Kom hem från Sarah och mötte tapetseraren i dörren, han var klar! Vilken lycka. Men säg den lycka som vara för evigt eller ens 30 sekunder... Kom innanför dörren och möttes av damm, vitt vitt vitt överallt. Vår lägenhet matchade snön utanför fönstret. Jag fick dammsuga och dammsuga och tvätta golvet 3(!) ggr innan jag var något sånär nöjd. Trots det behöver jag tvätta golvet igen. Men det får vänta till allt är borta och jag kommer åt överallt. Just nu är det saker överallt. Men Andreas kom hem en snabbis efter jobbet och vi fick ialla fall sängen på plats. Och lite grejjor undanplockade. Men vi ska ju ha i stortsett allt nytt så det är bara att vänta på att det behagar komma. Det är ialla fall beställt så det kommer snart hoppas vi. Fint blir det ialla fall. Och vi är ju vana att ha en massa stök omkring oss så vi står nog ut den här sista delen av renoveringen också. Sen får det nog vara för ett tag framöver!

Nu blir det en ensam middag av gårdagens rester och sen blir det tv soffan... Skönt!

Mys

Efter en tidig start idag med spinning och core tog jag mig gående till Sarah och väl där blev jag blixtsjuk. Jag skojar inte. Jag blev helt deckad. Fick ont i hela kroppen, frös och hade ont överallt. Så det blev inga stora aktiviteter utan vi åt lunch, fikade, pratade och låg och myste i Sarah säng...

Så såg vi alltså ut lite halvt sega och sjuka men INTE döda...




Vi är sjuka

Sarah och jag låg och vilade efter en god grillad kycklinglunch och tog en massa kort och det ena ledde till det andra och helt plötsligt slår det oss att det är så här vi ser ut som döda....





Ja, vi är sjuka, men det blev så våra tankar gick...

Stjärnor

Nu är tapetseringen i full gång. Det kommer bli så fint. Jag känner det på mig. Var och kollade på nya köksmöbler igår och även lite nytt till sovrummet. Det finns så mycket fint och man vill ju inte köpa något som man sen bara blir halvnöd med. Men det känns lite tråkigt att behöva ställa in de gamla sakerna och veta att man ändå ska göra om igen...

Tänkte visa en bild på vad jag tänker mig i sovrummet.




Det blir ju vita tapeter med blå stjärnor så kan tänka mig de översta kuddarna faktiskt. Det blir inte för mycket men ändå väldigt snyggt tror jag. Försöker övertala min käre sambo. Hm.. vet inte riktigt hur jag ska övertyga honom.

Tisdag

Har kikat igång den här dagen med spinning och core. Det är såndan underbar känsla att ha tränat klart redan klockan 8 på morgonen. Det är obeskrivlig. Aptiten kommer igång och man känner sig fräch.

Vet inte riktigt vad den här dagan har tänkt att bjuda på. Har en inbokad dejt med Sara för promenad och lite important talk men jag vet inte hur det blir med den promenaden med tanke på vädret som råder. Snö, snö, snö... Var kommer denna snö ifrån? Jag blir sjukt knäpp.. Vill ha vår i luften!

10/3-09

10 mars är det idag. 7 månader sen Andreas och jag började umgås dagligen, därför har det blivit vårt datum. 10 augusti. Perfekt. Inte för tidigt på året men heller inte för sent. Precis så där så sommaren börja ge med sig och något nytt väntar runt hörnet.




Pyssel

Jag har upptäckt att jag tycker det är riktigt roligt att pyssla. Jag gör gärna fina blomsterarrangemang istället för att köpa klara. Att sätta mig och göra halsband och armband finner jag mycket rogivande och när det kommer till presenter önskar jag att det alltid fanns tid till att göra riktigt fina paket. Att baka är en ny passion jag har och att ge bort det jag bakat i fina inslagningar eller korgar är nästan hela nöjet. Det som är synd är bara att jag sällan tar mig tid till min passion. Det kommer alltid saker emellam. Igår hade jag lite tid ialla fall för att göra en fin present till Hanna. Hade ingen bra påse att slå in alla saker som hon skulle få så jag gjorde en fin på se av en vanlig ful Cubus påse. Tror det var uppskattat!


Pay back time

Imorse fick jag betalda för gårdagens pigghet. Det känns i hela kroppen att jag ligger efter med sömnen men nu är jag ialla fall upp och har ätit frukost. Ska försöka underhålla och uppehålla mig hemifrån hela dagen för vi har tepetseraren här nu så jag vill inte springa runt hans ben. Har därför planerat in ganska många aktiviteter.

Först nu blir det lite träning vid halv 10, sen en fika med en gammal kompis som jag inte umgåtta med på väldigt länge. Och sen blir det en eftermiddag i Sarahs sällskap innan jag hämtar pappa och Glenn som kommer från barcelona innan jag landar hemma igen för köttbullsrullning och stuvade makaroner. Sen är nog måndagen slut..


Over and out

Fab day

Om gårdagen var svart så var den här dagen vitare än vitt.
Som jag tidigare nämt gick jag upp tidigt och trode aldrig jag skulle orka med en hel dag utan sömn. Men Ack så fel jag hade. Jag är fortfarande inte trött. Men jag ska ialla fall strax ge sängen en chans.

Vad det var mysigt hemma hos Richard och Hanna. Jättegod lunch bjöd de på. Brunchetta med rödvinssås och underbar sallad och till efterrätt blev det chokladkaka med vit choklad och grädde med granatäpple! Mums!!!

Andreas och jag har också haft en rolig kväll med många behövliga skratt. Underbart!

Kollade Mamma Mia tillsammans, gjorde varma mackor med tacoköttfärs och moffade lite smågodis(jag moffade, Andreas nöjde sig med typ EN(!) godis). Är alldeles mätt efter den här helgen så imorn får det bli en dag att se tillbaka på med gott samvete. En sån dag behövs det med. Inte på ont bara på gott

Nu så

Nu så är klockan snart 3 och jag kan inte förstå att jag fortfarande är vaken. Är inte ens trött men desto mer hungrig. Men eftersom vi ska vara borta 3 äter jag godis och håller mig ialla fall ifrån vrålhungret. Kvällen bjuder sen på stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar!

Står upp

Japp trots nattens brist på sömn står jag fortfarende på benen och har fått en hel del uträttat idag. Känns skönt! Hallen och köket är nerplockat och nu när Andreas är vaken är det bara att ta tag i köket. Sen är det gjort! Klappat och klart! Bara att vänta ut tapetseraren imorn jag får ju inte glömma bort att ta kort nu innan han kommer så att det blir lite roliga före och efter bilder.

Nu--> presentshopping och sen till Hanna och fira hennes födelsedag!

Pusssss

Vad är det om händer va?

Ja varför är jag upp nu? Jag somnade så till sist igår kväll, eller morse kansek jag ska säga. Kvar i sex var klockan sista gången jag kollade. Puh, det var tidigt det tänkte jag och stängde mina ögon. Ingenmenig med att gå upp. Men när jag sen slo gupp min vackra ögon klockan 9 kändes det alldeles rätt att stiga upp :)

Så 3 timmars sömn efter en heövetes dag är tydligen vad det tar för kroppen att återhämta sig. Nu ska jag plocka bort massa saker i vår hall och sen kanske krypa ner i sängen igen.

Jag är inte glad

Nej idag har varit en rent ut sagt helvetes dag. Ska inte gå in på detaljer men kan säga så mycket som att jag ställde in alla mina planer idag och vände ut och in på mig själv.

Jag är inte glad just nu och för en gång skull har det inte med mig själv att göra =) om man nu kan vara glad för det. Men det sägs ju att man ska vara glad för det lilla.

När nu mina planer blev inställda övervägde jag att göra en vän sällskap på en otroligt lockande fest med "nästan" gratis sprit men jag kände att alkohol i mina kokande vener är inte någon bra kombo. Så nu sotter jag här, arg som ett bo och så erhörd ledsen och besviken att jag inte ens kan gråta. Jag känner mig faktiskt likgiltig till det just nu. Mina tårar tog slut och kvar fanns inte mycket annat.

Det går inte att ge hur mycket som helst. Det tar stopp och det gjorde det idag. Jag vet att det blir bra. Men du gick över en gräns. Du sårade mig på riktigt. Långt där inte i själen. Du tog till de saker du visste skulle såra mig och i stridens hetta slog du mig under bältet. Du tryckte på mina ömma punkter, de saker som jag visat för dig i förtroende. Du visste att du skulle gå segrende...fegt...

Jag tappade balansen helt och föll jävligt illa. Men nu har jag snart rest mig, lite starkare ändå

Så där då

Nu så har jag pillat lite med utseendet. Och jag är nöjd. Det är inte värsta layouten men det är första gånen jag pillar med html koder själv och gör en bakgrundsbild. Så nog måste det anses som godkänt ialla fall...

Taco

nu blir det snart taco på menyn


Myisgt!

Hade en jätte bra och mysig kväll med Sarah igår. Hon lagade mat till mig. En helt underbar kycklinggryta och till det lite vitt vin! mums! Kvällen flög fram och vi bestämde oss för att avsluta med ett glas vin på centro bara för att komma ut lite.

Idag är det lördag och det är så skönt. Känner mig utvilad efter en lååång sovmorgon. Tvingade mig att somna om när jag vaknade första gången innan 8 och sov faktiskt ända till kvart i elva.

Vet inte riktigt vad som står på schemat idag men tror att det blir lite shopping av något slag och sen taco och eventuellt lite party ikväll eller det är ju bestämt men jag är inte alls sugen just nu. Längtar efter en myskväll i soffan faktiskt. Men jag får se. Hinner nog ändra mig en massa gånger...

Måste vila

Min kropp är totalt slut. Var på bodypump idag men det kändes som jag lika gärna kunde varit hemma. Var så slut i kroppen och har träningsverk i benen. Så de vikter som jag normalt inte har några problem med kändes oerhört tunga och jag var tvungen att skippa några repetioner. Vilket gör mig så frustrerad! Då blir jag verkligen arg. För är jag ändå nere på gymmet tycker jag att jag gott och väl kan ta i lite. Men nu blir det lite träningsvila imorn tror jag bestämt om jag inte vaknar med värsta energin. Men det bästa vore nog att bara ha en härligt skön lördag utan vare sig träning eller stress.


Under omgörning

Japp just nu får min lilla blogg se ut som hej kom och hjälp mig. Något hände och den blev helt förstörd men i väntan på att min bildprogram ska insteleras får den se ut så här. Det kan inte hjälpas.

Nu ska jag dra på mig lite kläder och springa ner på stan en snabbis! Så det så!

Får inte tiden läka sår?

Ibland känns det som om det är tabu om tiden faktiskt läker ett sår som så länge varit infekterat. Men det är så det är. Jag tror att tiden läkt ett sår hos mig. Visst kan det ömma och göra sig påmind men det svider inte längre om någon påminner mig om att det suttit där. Och det var ett envist sår som hela tiden ville tappa sin skorpa. Så fort jag bara kom emot det eller någon petade på det slogs det upp och blödde. Men jag var så smart att jag till slut gömde det bakom en massa kläder så att varken jag eller någon annan skulle kunna se såret och dörför förhoppningsvis glömma bort att det existerat. 

Jag vet att jag många gånger tänkte på att såret hos de andra var större och viktigare att ta hand om att jag satte mig själv lite i andra hand. Något som jag inte ångrat för en sekund. För det hade effekt. Såret glömdes bort och hann med tiden läka ihop.

Så hos mig har tiden läkt såret även om det har fått lite hjälp av mig på vägen. Det är inte så att det inte gör ont längre men det blöder inte och det är inte längre infekterat. Det är ett err i min själ. Och jag vårdar det ömt. Man måste våga släppa taget, glömma och gå vidare. Jag har aldrig slutat älska dig som min hjälte och förebild du var.

I love an angel instead.

AHHAAAHHHAA

Åh! Jag är så lyckligt lottad! Pratade med pappa igår och han sa att han ville planera julen nu, något jag inte alls hängde med på. Men som den goda dottern jag är höll jag god min och lyssnade. Men va? Det var inte farmor vara elller icke vara beök det dusskuterades. Nej han ville bara få klartecken om det fanns möjlighet för Andreas att ta ledigt runt jul så vi kunde hyra ett hus i Spaninen och fira jul där. Hm.. stackars mig... Jo faktiskt, det är låååångt till jul. Strunt i sommaren.. ge mig ny vinter ;)




Jag skulle ju inte säga nej...

Pigg

Godmorgon!
Jag är pigg som en lärka trots att jag var ute en snabbis igår! Det var riktigt skönt att komma ut så där lite spontant och få lite miljöombyte!

Gårdagen var en otroligt bra dag! Den behövdes verkligen. Det var så länge sen Andreas och jag var hemma och gjorde ingenting. Vi spelade till och med spel och hade jätte mysigt trots att vi egentligen inte gjorde något speciellt. Vi bara va han och jag.


Skönt

Så den här dagen blev slapp. Kom ner på coren ialla fall och gjorde ett riktigt bra pass. Nu väntar en öl på Bishops och sen sängen. Skön torsdag skulle man kunna saga och det gör jag.

Ser fram emot en rolig helg! Jag är ledig!!! Kan inte ens komma ihåg när jag hade en ledig helg och var hemma. Så imorn väntar mys med Sarah och vin. Antagligen går vi ut men vart vet vi inte. Harrys lockar oss inte och nybron? hm.. vet inte. Kanske blir det bara ett glas vin någonstans..

O så lördag blir det lite mer festligheter. På riktigt.. Hahah nej då men det ska bli riktigt kul! Var så länge jag festade så att smygstarta idag känns bra. Det bådar gott för den sköna helgen.

Jag tiger, orkar inte ta disskutionen. Det får vara som det är. Just nu är det bra och då får det vara så. Det slutar ju ändå med att jag tar på mig det så då gör det ingen skillnad. Egentligen. Punkt

Det gör ont

Vad är det egentligen jag går runt och inbillar mig? Att det är en dans på rosor så länge jag håller lågan uppe. Det gjorde ont de orden du sa. De betyde inte samma sak för dig och du skulle nog säga att jag överanalyserar allt. Men det gör ont. Ont för att jag trode att det var det som gjorde det unikt men som tydligen inte betyde något. Hur kan jag vara så dum? Så oerhört korkad?

Det har hänt allt som oftast nu att du smular sönder allt som jag trott det byggde på. De där små detaljerna som du inte lägger någon vikt vid men som jag blir väldigt illa berörd över.

Du vaggar in mig i en falsk tro och sen i en situation där jag är chanslös och inte kan försvara mig eller ställa frågor rycker du undan benen på mig. Och när det sedan finns en chans för mig att ställa frågan är situationen som bortblåst i ditt minne och det är åter jag som är dum.

Vad är det som du stör dig så på? Varför vill du plocka ner mig på jorden hela tiden? Vad är det som gör att du har rätt att klippa mina vingar när jag så länge kämpat med att lära mig flyga?

Mysigt

För en gång skull är jag glad att det är dåligt väder när jag slår upp ögonen. Andreas och jag är nämligenlediga tillsammans idag och för det mesta vill han ta det lugnt då, något som jag finner väldigt frustrerande om det är väder för uteaktiviteter.

Idag blir det alltså inte mycket gjort. En sväng till gymmet och sen tror jag soffan står på schemat. Jo, justa ja, ikväll ska vi till Andreas pappa.

hemma

Landade just i soffan efter en mysigt kväll med Sarah. Drack te och myste. Så skönt att bara få vara lite girlie... det är behövligt. Vi delade också på en burk honung. mm gott, sött och alldeles underbart!



Bra dag

Ja dagen idag har varit bra. Har gått 2 promenader, en lagom lång och en lite kortare. Passade på när mamma åkte att åka med henne till coop så gick jag därifrån för att få smälta lunchen lite. Hann med styrketräning, lite morotskaka, lämna in en arbetsansökan innan jag lagade pizza till mig och Andreas. Nu ska jag strax iväg för lite te mys med Sarah.

Känner att jag inte har så mycket mer att skriva nu men det finns några tankar därbak som jag ska fundera på lite mer innan jag ger mina tankar bokstäver här i cybervärlden. To be contuine...

Under tiden

Sitter här och väntar på att mamma ska komma... vi ska äta lax oxh majskolvar. Min favvo! Så under tiden tänkte jag bara lägga ut en bild...




Ha ha klockren! Så här dryg är jag ALDRIG på jobbet... hahahah ville bara säga det...

Vad tråkigt!

Fy! Det är så tråkigt väder ute! Jag blir helt deprimerad.... skämt å sido. Men morgonpromenaden hade jag ju mer än gärna tagit i strålande sol och shorts.... det skulle va nåt det.

Jag är sugen på att baka idag igen.. men jag får nog hoppa över det. Vore ju bra om någon kunde öta upp det som redan är bakat. Så att jag kan baka nytt, det är ju det som är det roliga.

Ja ha.. med morgonpromenad i benen och fruost i magen ska jag strax ta mig ner till spinning och pump. Sen blir det slapp och mys hela dagen. Ska nog om jag kan titta på en film i eftermiddag. Men det är ju det där med dessa myror i benen.... Ja ja... time will show

Nyvaken

Sitter här alldeles nyvaken och underbart utvilad. Somnade innan 10 igår och sov till nu. Det är helt fantastiskt! Tidig sänggång och upp tidigt, det är nog det bästa för kroppen!

Nu bär det av på en kort morgonpromenad för klockan 10 ska jag vara på träningen! Sen kommer mamma hit i eftermiddag och fikar.

en dagens

Detta är vad jag har på mig och till det en rosa kofta med blå ränder! så snyggt, och allt shoppades STHLM i helgen...


Färdigt!



Mina första muffins :)

och så morotskakan från igår


Puhh

Vilken härlig början på dagen. Promenaden med Sarah var väl behövlig. Behövde prata lite strunt och få lite frisk luft i mina lungor.  Vi var ute i 1,5 timmar och mot lsutet började jag känna av mina (tydligen icke existerande, därav käningarna) rumpmuskler. Kan bero på det tidiga spinningpasset också.... Men skönt var det ialla fall och efter en lååång dusch smakade resterna från gårdagens middag ännu bättre!

Nu står muffinsbak på schemat och sen bär det av för middag hos Andreas mamma. Kanske kan ta med några muffins, för det som bakas i det här huset är bara roligt och aktuellt första dagen. Får se hur mycket morotskaka jag får slänga.... haah men det är roligt att baka så det så!


Han kom

Japp efter några timmars väntande kom John Blund till mig. Trots den sena sänggången kom jag upp och iväg till träningen! Skönt.

Idag har jag inga måsten. Det är rent och fint hemma och jag ska bara njuta av att vara ledig. Kanske att jag bakar muffins på eftermiddagen om andan faller på. Men får se.

Ska iväg på en promenad med Sarah och sen ikväll tror jag kanske att vi åker till Andreas mamma. Men som sagt, inget är skrivet i sten än.

Låt oss vara spontana!

Var är du?

Om 7 timmar och 30 min ska jag sitta på en spinningcykel.. hur ska det gå när John Blund inte varit här än? Har han glömt mig idag?

Middag

MEd facit i hand så blev min lista på längre och lite omgjord. Jag tog och städade ordentligt när jag ändå höll på. O så tog jag varken promenad eller en joggingtur med tanke på hur vädret blev. Det är ju verkligen snökaos ute. Men till träningen kom jag och handlingen blev av.

Nu blir det snart middag i form av fläskfilé, haddelbackspotatis och rödvinssås. Gott och så där lite lagom vardagslyx!

Jag har också bakat en morotskaka som jag blev riktigt nöjd med. Ialla fal utseendet. Har inte hunnit smakat än men det ska jag nog hinna ändra på innan kvällen är slut!


Dagens tanke

Jag funderar och planerar mycket, jag vet, och hittils har jag hört att det är något negativt att planera och följa ett inrutat schema. MEN har ni tänkt på hur mycket jag får gjort? Jag tror inte jag skulle hinna med hälften om jag inte planerade och skrev lappar. Jag vet att jag är extrem men jag måste än så länge planera allt och för att ge mig lite cred så kan jag vara mycket mer spontan nu är jag kunnat vara tidigare.

Så min tanke är att det faktiskt inte bara är negativt att planera, det gör att jag alltid hinner med det jag ska. Nog för att jag planerat in i minsta minut men för att lära sig av sina misstag så vet jag nu nästan på sekunden hur lång tid det tar att göra saker och därför kommer jag nästan aldrig försent.

Det som jag också funderar på är hur jag egentligen lyckas hinna med så mycket när andra knappt har stigit upp ur sängen eller kommit från matbordet. Det tror jag beror på att jag kan göra saker samtidigt som jag gör annat. Lagar jag mat diskar jag samtidigt, tvättar jag så städar jag eller viker jag annan tvätt samtidigt, byter jag lakan tvättar jag de smutsiga på en gång. Jag låter aldrig något stå kvar på bordet eller disk väntandes på morgondagen. I pauser på tv plockar jag lite istället för att bara sitta i soffan och sucka över reklamen. Jag lägger mig ALDRIG för att slötitta på tv om jag vet att jag egentligen skulle kunna göra något effektivt. Så där är nog nyckeln och trots att jag får saker och ting gjorda är det också negativt eftersom jag aldrig kan slappna och att det oftast leder till att jag letar efter saker att göra tyvärr. Men det fungerar för mig och när jag väl ligger i soffan så vet jag att jag kan göra det hur länge jag vill för det finns inga "måsten" just då.

Det är konstigt att något som egentligen är bra kan bli dåligt. Men så är det ju med allt, allt är bra med måtta. Det är när saker stiger en åt huvudet eller överdrivs som det negativa framträder. Men förhoppningsvis kan man dra lärdom och göra det med måtta men då med såpass bra erfarenhet att måttan kan bli riktigt effektiv.. hängde ni med?

Nu ska jag dammsuga...

grått

Godmorgon!
Det är verkligen grått ute idag! Jag som hoppades på en solig måndag. Men vädret är ju inget som går att styra över så det är bara att gilla läget liksom.

Planerna för dagen är följande:

  • Cirkelträning
  • Matshopping (shoppingordet gör det lite roligare)
  • Diverse städning här hemma
  • Antingen träna på springningen eller en lång skön promenad beroende på hur min kropp känns

Thai

Thaimat blev kvällsmaten idag. Grillade tigerräkor och kyckligspett i jornötssås.. Mums. Nu är jag mätt och lite trött. Borde nog kanske sova lite. Som sagt helgen har varit underbar och nu ser jag fram emot en ny vecka.

Sovgott!

Svart och vit

Både Andreas och jag var svart och vit klädda utan att vi tänkte på det...




Är jätteglad

Jag är verkligen jättaglad över den här helgen! Som jag längtat och den överträffade alla förväntningar i hela världen! Allt var så bra. Rolig shopping, mysiga luncher, underbara timmar på hotellet, fantastisk show och en helt otrolig människa som sällskap. Jag kände mig verkligen så bortskämd och påpassad. Och imorse innan vi checkade ut för lite mer shopping fick vi frukost på rummet. Lyxigt!


Labero

Efter ett bad och lite uppiffande efter en dags shopping bar det av till Joe Labero där en välkomstdrink väntade och sedan var det bara att välja och vraka från menyn. Åt jättegod mat, drack gott rött vin och avslutade middagen med efterrätt och en drink till Joe Laberos show. Både Andreas och jag kände oss grundlurade. Ha ha helt omöjligt är det att avslöja honom. Vad skicklig han är alltså!


Bortskämd

Vilken helt otroligt underbar helg jag har haft. Fantastikst har det varit. Andreas hade verkligen ordnat allt så bra! In i minsta detalj skulle man kunna säga.

Hotellet var så fint! Och när vi kom in på hotellrummet fanns kall champange och choklad och jordgubbar väntades på oss.




Och på sängen stod ett paket innehållandes badbomb, två och schampoo. Jättefint i rosa!



Hela rummet var förövirgt upplyst av hjärtan och olika färger. Man kunde också ändra färgen på hjärtarna och jag kan ju säga att jag kände mig minst sagt bortskämd!

RSS 2.0