Lördag

Det är lördag igen. En av sju och jag mår väl räligt talat sådär MEN jag har mig själv att skylla så är det ju. Men en ny dag för med sig en nystart och det tänker jag ta tillvara på.

Ska strax åka och jobba. Men först lite smink i mitt ansikte. Det blir bra det.

tomt

Idag är det heöt tomt i min hjärna. Kasst...skiter i det här idag inget vettigt att skriva och inga vettiga tankar i min hjärna. Ska duscha och lägga mig for to do nada

Vilken härlig dag

Idag har jag haft en nästintill spontan dag utan en enda lista. Och vad mycket jag har fått gjort och allt har varit så härligt lätt. Var på gymmet två gånger! Och det är jag så stolt över och det tänker jag leva länge på! Jag har städat, läst, hämtat paket, lekt med Sarah, tagit det lugnt, ätit pannkaka med ärtsoppa och nu håller jag på med min första morotskaka. Den är så fin. Och trots att allt detta blivit gjort har jag massor med timmar kvar att spendera på oförbestämda aktiviteter.

Ni ska få se bilder på min kaka sen OM den blir fin.....

Klart

Japp nu har Sarah och jag nördat oss tillräckligt framför datan. Hon har fått sitt andrum i cybervärlden . Vi åt lunch och pratade bara en massa strunt. Skönt att bara vara ett tag och ventliera sig.

Vi pratade om det här med tid. Hur man egentligen prioriterar tiden som är så knapp. Och det ÄR så svårt. Och jag är en riktígt hemmamänniska. Men jag behöver det just nu. Ta hand om mig själv och bara vara. Försöka fokusera på att komma underfund med vad det är jag vill göra, vem jag är och vad mitt kall i livet ska bli. Just nu struntar jag i vad jag borde göra. Jag borde kanske börjat plugga, jag kanske mer aktivt borde söka mer jobb, jag borde inte slösa så mycket tid här vid datan eller på gymmet, liggandes i sängen med en bok, i badkaret eller i köket bakandes en kaka. Men JO det är precis vad jag borde göra. Jag kunde inte börja plugga, det stämde inte när allt kom omkring. Jag orkar inte söka mer jobb, jag måste ha den här tiden till att bara vara. Jag jobbar, och jag tjänar de pengar jag behöver. Jag kan köpa det jag behöver. Jag kan spara en del. Men jag kan inte vara lika spontan som förr. Men det gör inget. Det här är bättre, det här är på riktigt.

Jag har kommit underfund med att jag formligen älskar att hålla på i köket. Att komma på nya saker att baka, skriva matlistor, laga maten, handla maten och njuta den med någon jag tycker om. Idag blev den en lätt lunch bestående av fisk, sallad, matkorn och kallsås. Så gott, lätt och nyttigt. Det som förr var så skrämmande börjar bli mitt stora intresse. Ett steg i taget. Och jag gör bara så mycket jag känner att jag klarar av. Inte ett dugg mer.

Människor tycka och tänka vad de vill! Det här är jag. Eller den jag tror att jag är. Jag är inte perfekt och kanske gör jag er besviken, men det är inte ni heller och jag har alltid älskar er med era brister.

Paket

Japp hämtade mina skor idag! SUUUUPER fina MEN lförstora fast det gör inget. De gick att spänna åt ordentligt så jag tappar de inte. Lite tröttsamt är det ändå eftersom jag mätte mina fötter och efter deras str. skulle dessa skor egentligen vara för små. Men jag tänkte att det fick bära eller brista, mer än två storlekar kunde jag ju inte gå upp tänkte jag och mycket riktigt, jag hade nog kunnat ha min vanliga storlek.

Sporttoppen ser skön ut och jag tror att den håller vad den lovar. Ska strax inviga den på cirkleträningen.



Morgon

En ny dag har grytt, det är pannkaks - och soppdag och jag mår alldeles fantastiskt bra.Vaknade innan tuppen imorse och kom i väg till gymmet som planerat. Spinning. Nu har jag siktet inställt på 14 då det förhoppningsvis blir cirkelträning beroende på vilken form kroppen är i.  Förövrigt så kan jag meddela att det ÄR jobbigt med yoga även om det inte känns där och då. Jag har sådan fruktansvärd träningsverk i muskler jag inte trodde existerade.

Nu ska jag strax masa mig in i duschen innan Sarah kommer. Vi ska vara riktiga datanördar idag....

Måste även gå till affären för att hämta mitt paket som inte hanns med igår. Det glömdes också för den delen.

Jag ger upp

Det är tydligen tacksamt att kasta skit på mig och skälla på mig utan att låta mig förklara eller en försvara mig. Varsågoda, jag ger upp, ni har vunnit. Ös er skit på eller om mig till människor i er närhet

Det spritter i kroppen

Jag är så glad idag! Visserligen ligger min energinivå nere i sockorna men det beror bara på brist på sömn.

Fick mitt paket från Haléns idag. Mina skor och min fina nya träningstopp. Undrar om jag hinner springa och hämta det innan Andreas kommer? Jag chansar tror jag nog.

Idag är den bästa dagen på länge. Mycket nyttig mat som gör mig på bra humör, inga onda tankar och så mycker kredit jag kan ge mig har jag gett mig själv idag.

Yoga

Eftersom natten blev så konstig och så lite sömn kände jag mig inte riktigt iform för någon hårdare träning idag. Men som alltid vill jag ner till gymmet så jag tänkte att jag kunde pröva yoga för en gångs skull. Jag vet också att jag behöver stretcha ut kroppen så det var nog bra. Visst det är skönt med yoga men inte så mycket mer än så faktiskt. Tycker inte att det ger någon träning. Jag var ju inte direkt slut i kroppen efter. Men mentalt var det nog bra för både kropp och själ.



Här skulle jag mer än gärna spendera några yogatimmar. Det är faktiskt lite av en dröm jag har, att åka på semester till en härlig anläggning för träning, massage och god mat i ett varmt härligt stimulernade land. Jag skulle stormtrivas. Gå upp tidigt tidigt för att väcka kroppen till liv med rörelseövningar, äta frukost, köra ett litet hårdare passa. Äta lunch, bada, sola, dyka, promenera och avsluta dagen med middag, massage och någon fin drink. Däremellan ska det finns tid för shopping, upptäcktsresor av landet, besöka lokalbefolkningen och mycket egen tid till läsning. Det ska vara en ren häsloresa för kropp och själ och tillfredställa alla behov. Lukt, doft,smak, hörsel och det femte hemliga sinnnet.

Så många tankar

Jag är en tanksprid person. Att vilja men inte känna är nog så svårt men att känna och inte vilja är minst lika jobbigt.

Lyckligt lottad

Jag kan verkligen skratta mig lycklig. Jag har allt jag behöver. Jag är verkligen lyckligt lottad.

Jag har en familj, som visserligen är mindre än jag vill men som jag lärt mig att så sakterliga acceptera, som jag älskar och som jag vet älskar mig. Jag vet att de aldrig skulle göra något för att med flit såra mig. De gör allt de kan för att jag ska må bra. Och jag vet att jag inte är lätt att ha att göra med. Att det tagit hårt på dem de sista åren och det har inte varit min mening att göra deras börda tyngre. Det som hänt mig och fortfarande händer ibland är inget jag ber om. Och inget som jag önskar min värsta fiende.

Jag har kommit så långt i min rehabilitering som jag aldrig trodde skulle gå. Jag känner fortfarande tvivel på att jag kommer klara det. Men jag vet att det går. Jag vill ju inte vara på botten igen utan minsta ljusglimt. Nu återstår bara den sista vägen, den tyngsta. Att börja se mig själv som värd något. Det är så otroligt svårt att låta den goda fen göra sitt när djävulen stöter bort henne hela tiden. Jag måste försöka förstå med hela hjärnan inte bara förnuftet att det jag gör är bra. Det duger och med därtill. Det är inte medelmåttligt. Det är så OTROLIGT bra. Det är JAG som går ut och går, det är JAG som tar ut sopporna, som lagade de där kakorna, det är JAG som lägger mina behov åt sidan för andras skull, det är JAG som skriver, det är JAG som går och tränar, det är JAG som lagar mat. Det är JAG och ingen annan. Och när JAG gör det är det precis lika bra som när någon annan gör det. Jag ska bara försöka förstå att det är gott nog. Och endast det bästa är gott nog.

Jag har ett underbart hem som jag trivs och känner mig trygg i.

Jag har fantastiskt underbara vänner omkring mig som jag litar på till 100%. Jag vet att de finns där, alla på olika sätt men ingen är bättre eller sämre än den andra. Jag ska bara försöka förstå att ni behöver mig lika mycket som jag behöver er. Att jag faktiskt är en bra vän.

Jag har en underbar man i mitt liv. En pojkvän som är den mest fantastiska människa jag mött. Som låtit mig inte bara flyttat in i hans hem utan också i hans hjärta. Där har jag gjort mig en plats som jag aldrig lämnar. En sambo som ger mig så mycket och som lär mig att acceptera att jag inte kan vara allt för alla om jag inte är något för mig själv. Han hjälper mig så sakteliga inse att jag är något för någon. Han lagar världens godaste mat som inte går att motstå. Han är otroligt snygg, sexig, rolig och alldeles alldeles underbar.

Med allt det här i vetskap spelar det ingen roll att vi gråter våra tårar ibland. De behövs för att jag ska lätta min tryckade känsla i kroppen. Det spelar ingen roll att jag inte är en rik, jag har så jag klarar mig och jag lever inte över mina tillgångar. Det spelar ingen roll att jag inte alltid är perfekt, jag är accepterad ändå. Det spelar ingen roll att jag inte alltid älskar mig själv, det kommer och under tiden älskar jag alla andra lite extra.


Vad gör jag uppe?

Ja det är en bra fråga det. Jag är inte hungrig, inte drömt några mardrömmar eller vaknat av något ljud. Jag vet faktiskt inte. Men när jag vaknade hade jag legat halvt vaken ganska länge så jag vet inte. Jag känner mig inte särkilt fundersam eller orolig över något. Så antagligen har jag bara inte ro att sova eller så är min kropp tillräckligt utvilad. Tråkigt, för jag både vill och behöver sova nu.

Men eftersom jag ändå är vaken så tänkte jag faktiskt så tyst som det går städa upp i köket. Tänka vad skönt sen när jag går upp igen, för jag tänker sova mer, och allt är klart. Ingen disk så lång ögat kan nå.

Time to clean the kitchen...

Mysigt



Andreas är i full gång med att förklara ett ord under tidspress




Richard förstår precis "markis" men kan inte komma på orden. Inte ens förklaringe "du går på det" + "det kalla som du har i drinken och ligger i frysen" hjälper. Ibland står det bara helt still...





Middag

Jag har sagt det förrut men jag säger det igen. Det ÄR så mycket trevligare att bjuda över människor på middag. Eller gå bort. Och SPECIELLT en vardag eftersom veckorna annars ser relativt lika ut.

Igår hade vi richard och Hanna på middag här. De fick bolognese, tzatziki, vitt bröd och sallad. Gott! Till det drack vi rött vin. Maten var så god att den lika gärna kunde serverats på en restaurang. Jaghar kommit på att jag verkligen äslakr rödvin i mat. Det blir en speciell smak som jag uppskattar.

Vi spelade ordspelet. Det spel när man ska beskriva ett ord genom att förklara det. Kommer inte ihåg namnet nu... Det är så roligt hur det kan bli ibland när man ska besktriva ett ord man knappt vet vad det är eller när man vet exakt vad det är för ord sin partner beskriver men man kan inte få fram vad det är....

Skönt

Än så länge är det en bra dag. Sitter just nu och tar igen mig med en caffe latté och en knäckemacka. Gott. Måste dock strax rusa, ska sminka mig och städa undan lite innan jag far till Lina för en liten myseftermiddag. För sen när jag kommer hem är det matlagning för hela slanten eftersom vi får middagsgäster ikväll.

En stor börda har lyfts från mina axlar

Vardagslyx

Igår åt jag och Andreas en underbar middag. En STOR sallad med bland annat avocado, fikon och olika sorters torkar kött som pharma. Till det pesto och fetaost. Lite rött vin satte pricken över iét.

Jag vet inte, men just nu är det så många tankar i mitt huvud och jag vill inte dela med mig av de. Ibland får man niog acceptera att det självklara inte är så självklart när allt kommer till. Alla är olika så är det bara men det gör mig skräckslagen att du inte vill veta vem jag är på riktigt när det enda jag vill är att vara med dig, forever and ever och du stöter bort mig som om jag var sjuk på något sätt.

Nej fy vad jobbigt allt har varit på sista tiden. KAOS, verkligen. Det bara fladdrar omkring däruppe och jag kan inte riktigt sortera ut dessa miljarder tankar. Men som alltid så reser jag mig och borstar bort de sista smulorna från mina axlar. Jag kan inte tvinga mig på någon. Det är så det är.

Ja ha. Livet. Det var tydligen inte dans på rosor.

Nu ska jag som vanligt ta tag i mitt liv under en timmes tid. Det är jag inte alls motiverad för. Vill bara bli klar där. Nu på en gång! Men jag antar att det kommer ta några månader till även om jag känner att det blir allt lättare.

Det här blev det



Min fina tröja från shoppingen igår fick göra outfiten idag




Jackan är faktiskt ett fynd från H&M förra året och jag bara älskar den



Randigt är det nya jag, så den här teen fick följa med mig hem



Likaså fick de här underbara sakerna. Kjolen är to die for och väskan och handskarna kommer vara underbara i vår



Dessa skor prövade jag men kan inte bestämma vilker par jag ska slå till på. Tror de blir de med högst klack faktiskt....

en gång

en gång lovade du mig allt, hämtar du mig om jag ber?

Mellanlandar

Kakan är bakad, middagssalladen gjord med gott resultat. Pommes till lunchen står i ugnen och jag ska strax hoppa in i duschen eftersom att detta inte blivit av efter träningen.

Tänk vad små saker kan förgylla en dag. Fick ett sms idag och frågan hur jag mådde. Och bara tanken på att någon tänkte på mig just i den sekunden gjorde min dag till den bästa på länge.

Igår funderade jag också lite på det här med småsaker och så disskuterade jag och Andreas det lite hastigt. Men jag har verkligen gått och funderat sen dess. Varför är det så svårt att berömma människor för de saker de faktiskt gör istället för att kritisera de saker de inte gör. Jag tror att vi i mångt och mycket skulle må så mycket bättre om vi berömde varandra. Eller ialla fall inte lät oss bli uppredade på små obetydliga saker. Jag har lovat mig själv en gång i tiden att jag inte ska bli en sådan som skäller om saker som egentligen bara själ energi. Varför bry sig om din sambo inte tagit bort glaset? Låt det stå eller ta det själv, MEN tar du det själv har du INGEN rätt att blir irreterad över det. Du väljer själv att flytta det. Då det är befogat att klaga eller gnälla är de gånger man ber om något och det inte händer eller om ni bestämmer vissa saker och de inte efterföljs. Men att bara gå och känna sig sur utan att säga något och sen klaga för dina vänner löser inte problemet och tar bara en massa energi av ditt vanliga glada jag.

Ny vecka

Nu har den här veckan invigts. Första blogginlägget, första frukosten och strax också den första träningen i kroppen. Skönt. Kan dock inte bestämma mig om jag ska gå ner nu på cirkelträningen eller om jag ska träna sen halv 12 på spinning och core. Hm, jag borde jag det första eftersom det andra ska jag träna imorgon bitti och eventuellt ska jag också träna i eftermiddag med Andreas. Men jag får se. Måste känna efter lite.

Jag ska baka idag. Brownie. Himleskt goda hoppas jag. Med massa nötter. Och sen ska jag göra en sallad. Med massa godsaker i. Mmm..gott!

Ne he. Om jag kanske skulle dra på mig mjukisbyxorna och ta mig iväg till träningen. Men har jag lust egentligen? Måste känna efter. Vad vill jag idag?

Dagens..



Den underbart fina klänningen från "Rules by Mary" och det efterlängtade skärpet tillsammans med mina armband från Ur & Penn fick göra Middags outfiten.



Lite suddigt kort, men med en tröjklänning som jag hittade i garderoben och som jag inte använt mer än en gång tillsammans med min älsklingströja från Gina Tricot var jag utrustad för shopping. Behagligt och skönt

SHOPPING

Japp, vi hann med en hel del affärer idag. Tuna Park, outlet i Vingåker och Lager 157. Jag hittade nada i vingåker men Andreas hittade desto mer. På vägen hem bestämde vi oss för att åka förbi Lager 157 och tur var väl det för där hittade jag en kläning, en tee, två halsband och lite sovkläder. Tvingade mer eller mindre Andreas att åka förbi Tuna Park på vägen hem och där hittade jag ett skärp som jag så länge velat ha. Ett med nitar på Mq. Så nöjd är jag!

Vi fick maten serverad även idag. Åkte ut till Andreas pappa och fru och blev bjudna på fattiga riddare till Andreas glädje. Själv högg jag in på kyckling vingar och hemmabakt bröd! Gott. Fattiga riddare var gott, men inte som middag tycker jag nog. Vi blev även bjudna på himelskt goda brownie som jag ska baka imorn! Vad roligt, då har jag något att göra!

Ikväll ska jag sätta mig i soffan och kolla på när de avslöjar trolleri. Det blir en lagom kvällsaktivitet. Lite mys i soffan.

Är det så?

Konstigt, jag fick sådan lust att gå i kyrkan. Är det något jag känner att jag vill ha syndernas förlåtelse för? Kanske, kanske är Gud den man som kan ta mig från det helvete jag själv skapat mig

Riktig söndag

Vaknade halv 9 imorse, för tidigt enligt min kropp som gärna hade velat sova lite till men hjärnan sa till mig att det är dags att kliva upp; det finns en massa att pyssla med innan ni åker till Vingåker, plåtar ska diskas, ugn och spis skrubas, håret ska tvättas, naglarna målas och frukosten ska ätas och förtjänas. Hm, dum tanke igen. Men med tanke på gårdagen så är det en sån dag det får bli idag. Så inget latande utan upp och hoppa städa lite och dona och sen äta. Skumt och dumt, jag vet. Sen ska jag väcka min käre man som sover som en stock.

Det kanske inte blir något Vingåker idag med tanke på att han kom och la sig vid 5 i morse... Tråkigt i så fall, men det är ju lätt att förstå att en lätt bakis kanske finns i antågande.. Men jag vill verkligen, ja nog om det, dagen får visa vad det blir med det.

Det är en riktig söndag idag. Det är inte många kottar ute och vädret skriker söndag det är grått och trisst...Lugnt och tråkigt, som en söndag ska vara känns det som.


Sorry

Tack alla för alla kommentarer men jag kan tydligen varken svara eller publicera de.... Sorry. Ska försöka kolla upp vad det är för fel

Lunch bilder

Min älskling utanför..





Tänk att det kan vara så kul att vänta på mat.. i rätt sällskap så....



Världens bästa pappa

Från 0 - 100 och tillbaka igen

Japp så har dagen sett ut. Upp, ner,upp, ner och upp igen. Jag spyr på mig själv för att jag låter mig påverkas av andras dåliga måeende och tar åt mig. Jag kan bara inte få bort alla orättvisa dumma dumma tankar ibland och idag blev det för mycket. Jag kunde inte hålla tillbaka de förbaskade dumma tårarna som är så ovälkomna. Men det blev trots allt en mycket bra dag. Andreas och jag åt lunch med pappa på papas tapas innan jag for till jobbet. Helt okej att jobba trots att det inte var 100% - igt men det gör inget.

Nu är jag trött. Sitter och äter rester från gårdagen Nyttig "snabbmat". Känns helt okej :) Andreas är ute i ölens land så jag får hela sängen för mig själv. Ska nog kolla lite sex and the city och somna sedan. Skönt
 
Imorn ska vi shoppa, eller ialla fall Andreas. Jag ska ju försöka spara lite...men jag är så dålig på det....

Vinterland

Men vad är det för väder som kommit till stan? helt fel. Igår hade jag på mig en tunnare jacka som jag längtat efter så. Men idag hängs den in, långt i garderoben. Det är typiskt! Vad gör snön här idag? Varför hade vi inte någon snö under julen? Då den som mest är önskad?

Den hemlagade kebaben igår var så god! Mycket godare än köpt och nyttigare! Riktigt roligt var det. Vi blev både mätta och trötta av maten, alkoholen och godiset så innan klockan slog 10 låg vi i sängen och 50% av oss sov och det var inte jag.... Men det är ganska mysigt det där egentligen.

Nej nu ska vi strax ge oss iväg i det vinterkalla vädret och ta oss ner till gymmet. Idag är det en hurtig dag... time to go

Jag blir så trött

Jag blir så trött på mig själv! Varför ska jag hålla på och pressa min kropp så? Jag vet att kroppen måste få vila för att det ska bli något med träningen. Och idag har jag verkligen tränigsverk överallt + att jag ska gå till Andreas jobb i eftermiddag. Så med träningskläderna på och med motivationen på noll vände jag i trappen och gick in igen. Jag tog mitt förnuft till fånga. VAD är det jag håller på med? Så nu ska jag krypa ner i badet, läsa min bok och sen ska jag träffa Sara för att kolla in Bik boks nya jeans collektion! Kul kul

Puss                         

Läängtar

Åh jag känner mig så rastlös fast jag är trött. Ikväll blir det hemmabakad kebab med diverse tillbehör och pommes. Spännande att äta "nyttig" sräpmat och värsta mysigt att laga mat tillsammans.

Jag har blivit en värsta hemmamänniska. Jag bara älskar att vara hemma. Att mysa runt med en kopp kaffe i handen och bara trivas. För första gången på mycket mycket länge trivs jag, känner mig hemma och finner en slags trygghet i det. Jag behöver inte gå ut och träffa en massa fulla jobbiga människor. Jag äter hellre god mat tillsammns med människor som jag kan prata med och föra ett vettigt samtal med. Jag njuter av att kolla på film tillsammans med vänner och bara snacka skit. Ett glad vin eller en fika på kvällarna gör mig mer gott än att slå klackarna i taket en fredag eller lördag. Det är helt underbart att bjuda över folk och festa till långt in på småtimmarna utan att lämna hemmets dörrar.
Jag blir helt lycklig ända ut i fingerspetsarna varje gång Andreas kommer hem och det spelar ingen roll vad vi gör. Jag älskar det faktum att jag älskar att tillbringa all min tid med honom. Att jag bara kan umgås med honom utan att känna att vi måste göra något. Han tillfreställer mig totalt Rakt igenom. Han får mig att skratta, se framåt, längta och må bra. Och just nu längtar jag så efter honom trots att det inte var många timmar sen han lämnade mig.







Spännande

1. Skriv namnet på någon av motsatta könet:  Andreas
2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart, blå, grön, gul? blå
3. Skriv den första bokstaven i ditt namn: K
4. I vilken månad är du född? Januari
5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit? svart
6. Skriv namnet på en person av samma kön som du. Lenita
7. Vilket är ditt lyckonummer? 4
8. Föredrar du skog eller öppna landskap? Skog
9. Föredrar du en sjö eller havet? Havet
10. Skriv en önskan (realistisk) Att jag blir frisk
 

Svar:
1. Du är förälskad i denna person.
2. Om du valde: Blå ? du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du
älskar
3. Om dina initialer är:
A-K - Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv

4. Om du är född i:
Jan-Mar: Året kommer att bli bra för dig, och du kommer att upptäcka att du
blir förälskad i en eller annan helt oväntad

5. Om du valde:
Svart: Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det
bästa för dig och du kommer att vara glad över Förändringen

6. Denna person är din bäste vän.
7. Detta är hur många nära vänner du kommer att ha under ditt liv
8. Om du valde:
skog: Du föredrar äventyr

9. Om du valde:Havet Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds
10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse,om du....

Pust

Frukosten  ligger i magen, bärsmoothie med halv banan, yoghurt och lite mjölk till det två knäckemackor med ost, skinka och hummos. Kan säga att den där frukosten behövdes efter att jag avverkat nästa hela listan som jag skrev i det förra inlägget. Jag har även betalat räkningar. Så det enda som återstår är timmen på gymmet, storhandling och målning av naglarna. Men allt det får vänta några timmar. Nu ska jag njuta av min kopp kaffe, surfa runt lite på nätet, läsa tidningen, förhoppningsvis sova någon minut och ladda för bodypumpen.

Sooo mutch I "have" to do

Vakna, det är morgon.

Jag har så mycket att göra idag att jag inte kunde ligga kvar i sängen även om jag trott att jag för en gångs skull skulleh akunnat somna om. Men direkt jag vaknade tillav Andreas underbara hejdå började tankarna snurra och jag insåg att det är lika bra att kasta benen över sängkanten och ta tar i sysslorna så kanske jag kan lägga mig igen sen. Ja jag vet att jag inte måste göra dessa saker men det är de kraven jag har på mig själv i dag.

Så till att börja med.
1.Lägga in tvätt
2.Göra kebabsåser till kvällen
3.Bädda om
4. Dammsuga, damma överallt och eventuellet även tvätta golven
5. Torka av och snygga till överallt
7. Skriva shoppinglistan klar

Japp det var det tråkiga eller ialla fall mindre "roliga måste" sakerna

De roliga sakerna eller ialla fall mindre tråkiga är:

1. Sätta ihop kaffe maskinen
2. Måla mina naglar
3. Gå till gymmet
4. Handla mat
5. Lägga öl och vin på kylning i kylskåpet

Nej dags att kicka igång så kanske jag kan själa till mig någon timmes sömn under dagen.

Brödbak igen

Japp, jag ska strax baka scones till mig och Andreas. Ska bli spännande att se om de blir lika goda som de han brukar göra.

jag kom just hem från gymmet, körde box. Otroligt vad roligt det var och vilken energi jag fick. Jag har varit så trött idag och mått så dåligt över att jag inte kom iväg till gymmet eftersom jag valde att först ta sovmorgon och sen åka till mamma. Vilken ångest det varit eftersom jag bestämt att jag skulle träna idag. Men jag vet, det spelar ingen roll och det gör mig också arg, att jag låter mig trackas ner av mina egna tankar. Det gör inget om jag inte tränar de pass som står i min kalender, de står bara där som en hjälp att organisera mitt liv. Och så här med facit i hand var det faktiskt mycket mysigare att vara trött och seg hemma hos mamma än att genomlida ett träningspass jag inte alls egentligen hade lust med.

Men ialla fall så visade det sig att Andreas skulle spela lite med en kopmis, vilket gav mig en chans att gå ner till gymmet spontant för en gångs skull. och vad mycket roligare det var när jag visste att jag tränade på extra tid. Något som jag gjorde för skoj skull. Och det var verkligen så roligt att köra box, kan inte komma ihåg när jag var på det sist.

Annars har jag haft många tankar idag och jag vet att jag skulle skriva om de sen men jag har inte riktigt sorterat ut de själv än.

Nej ni, nu måste jag ta mig ut i köket, jag hungrar ihjäl.

Pics

Japp, jag har varit duktig idag och försökt fota det mesta. Och inlägget från mamma kom ju fram det med även om det blev dyrt. Hade ingen aning om att det kostade så mycket. 50:- gick det på... men det var det värt och nu vet jag ju att de fungerar.

Lite update med dagen i bilder.



Vi börjar med förmiddagsmellis hos mamma. Lussebullar och goda smoothie. Fick med mig egenplockade smultron och blåbär av mamma som jag ska njuta av imorn till frukost.

Bullarna i ugnen.. torr humorVi fortsatte med brödbak som vi misslyckades totalt med den första plåten men smaken var god. Den andra blev bättre



Mitt fejkande leende säger väl allt om hur mycket jag uppskattade brödet. Skämt åsido. Det VAR gott, jag lovar.....


Dagens



Så här avslappnat klädd var jag idag. Osminkad och naturlig. Det har blivit det nya jag. Fast imorn är det fredag och då ska jag faktiskt klä upp mig lite. Det är roligt det med...



Visst är dragkedjorna på byxorna snygga. Jag hittade dessa längst nere i högen av byxor, vilket fynd jag gjorde bland mina egna kläder.

Första gången

Är hos mamma o ligger i hennes säng o vilar. Första gången jag Bloggar från mobilen. Spännande att se hur det blir. Vi har bakat bröd o lagat mat. Och eftersom mitt kusinbarn är här är det full rulle. Så nu passar jag på att ta igen mig med min katt medan de två lånat en hund att gå ut med till novas stora lycka. Jag har funderat mycket idag. Men de tankarna och Bilder från dagen kommer senare. Vill inte skriva mer nu om det ändå inte funkar. Så nu håller jag tummarna och skickar iväg... Puss!

Mys och semlor

Mooorning!
Jag skulle faktiskt hoppa över spinningen för att jag aldrig kom i säng i går och för att jag känner att jag behöver sova ut. Men så fort Andreas pussat mig godmorgon så där 5 i sju var jag pigg som en lärka och det började krypa i fingrarna, de ville blogga. Så nu sitter jag här denna tidiga torsdagsmorgon och förbannar mig själv för att jag hoppade över spiningen när jag nästan hade hunnit om jag bara klivit upp en kvart tidigare. Men strunt i det. Jag ska ju ta hand om mig och att träna två gånger om dagen i brist på annat hör knappast till den kategorin. Så det blir ner till gymmet runt 10 istället. Då ska jag ta det lugnt med lite motion core och någon styrketräning för någon kroppsdel.

Så nu blir det mys några timmar med god frukost lite läsande och kanske några minuters sömn. Igår var också en mysig kväll. Lenita, Lina och jag hoppade över filmen. Och tur var väl det. För jag var så pratsjuk och om vi då satt oss för att kolla på en film hade jag nog förstört för oss alla då jag antagligen ideligen skulle bli tvungen att avbryta för att säga " jag ska bara säga en sak till, sen ska jag vara tyst" jo det brukar låta så.... Vi blev bjudna på hemmagjorda semlor. O ja, jag har varit skeptiskt tilldessa hemmagjorda semlor då jag har erfarenhet av att de är torra och inte alls som "riktigt" semlor. Men där blev jag grundlurad. De var UNDERBARA, ja verkligen super goda. Jag brukar ha karaktär att bara ta en eftersom det vanligtvis räcker med en för att stilla behovet. Men allt vad borde hette försvann och karaktären likaså samtidigt som jag tog min första tugga. De var himelska. Fluffiga, mycket, alldeles för god grädde och lagom med mandelmassa. Japp efter den första var uppäten dröjde det inte många minuter innan den andra slank ner den också. Den satt fint!
 
Jag blev alldeles lycklig av dess kaloribomber





Lina i Lenitas soffa med det stora hjärtat som Lenitas man Jim målat till henne. Han gav henne sitt hjärta på väggen Rött på vitt.... Det är vackert det!

I´m cooking





Japp, jag lagar mat åt mig och Andreas. Det händer inte ofta så detta är en syn Gudarna sällan skådat! Kyckling med champinjoner, lök, röd curry, sambal oelek och ädelost om man så vill. Till det pasta. Gott. Det händer inte ofta, men ibland så!

Naturligt vacker?



Jag blir så glad av orange! Och som den kalla slappar dag det är idag fick min softa fina keps göra mig sällskap till affären.
Mascara och nyskrubbat ansikte. Kan det bli mer vårfrächt?

Jag erkänner

Jag är beroende av att blogga. Men det är så härligt att skriva tycker jag. Att ha en dagbok som inte är alltför privat men som ändå fyller mitt behov av att skriva ner mina tankar i ord.

Har tagit mig fram och tillbaka till affären, skulle egentligen velat gå en lite längre promenad men jag tyckte att solen spelat mig ett spratt, det var inte alls så varmt som det såg ut att vara ute. Och så är jag trött. Blir aldrig riktigt pigg tycker jag. Försöker att vila att verkligen ta till mig av vad jag lärt mig den senaste tiden. Jag får ligga still och göra nada utan att jag kommer dö. Och nu känner jag att jag klarar av det bättre och bättre men trots det känner jag mig seg och trött.

Sitter nu ialla fall här med en kopp kaffe och har precis satt i min en tesked med honung. Sött som gör gott för själen.

Här än min snygga tröja från gårdagens shopping. Passar perfa idag!

Min fina tröja från gårdagens shopping kändes helt rätt idag



Till affären fick min absoluta favoritajcka göra mig sällskap till mina sköna vinterskor. Kändes riktigt skönt att gå till affären


Tror nog att jag någonstans inom mig börjar landa. Det är fortfaradne jobbigt att inse att de jeans jag för bara ett år sedan kunde ha idag ligger på soptippen. Men det är där de hör hemma, tillsammans med allt jag var då. Alla onda tankar och alla elaka ord jag sa till mig själv.
Det har hänt så mycket på ett år. Det har krävts många lååånga jobbiga timmar framför spegeln tillsammans med min psykolog. Jag kan inte säga att jag är helt frisk idag eller att jag ser mig själv i spegeln och ler varje gång. Men jag vet att jag har påbörjat mitt tillfrisknanden och kommit långt på vägen och att jag ibland kan se mig i spegeln utan att titta bort med avsky och avsmak.
Jag kan idag äta i stort sett den mat jag vill och klarar av att stå emot det dåliga samvetet då jag ätit något som förrut innebar kräkningar eller flera timmar på gymmet om det ens hamnade i min mun. Iband händer det, trots allt jag lärt mig, att de gamla tankarna kommer tillbaka och går ut över mitt humör eftersom jag inte vill ha de i mitt huvud. Men jag är stolt över mig själv! För att jag tog tag i mitt liv och gjorde till sist något åt min situation.
Jag förstår att ingen kan sätta sig in i min situation. Men jag begär faktiskt att de som vet om hur jag har och haft det visar lite respekt. Det tar tid att bli frisk och det kräver att man vågar vara lite egoistisk. Jag skulle aldrig ifrågasätta ert liv att leva eller era matintag, timmar eller icke timmar på gymmet, bli arg om ni beställde en sallad på Mc-Donalds eller tog den flottigaste pizzan på pizzerian. Så varför ska folk bli arga på mig när jag är besvärlig och begär att personalen informerar mig om vad maten innehåller eller ber de lägga till eller ta bort något? När jag vet vad jag äter och får det som jag vill sänker sig ett slags lugn och jag behöver inte sedan grubbla eller låta samvetet spela mig ett spratt över vad den där pizzan egentligen innehöll eller om salladen skulle tillgodose mitt behov. Det är en process och min förhoppning är att jag en dag ska äta det jag är sugen på, punkt. Inte en enda tanke mer. Ät och njut. Sedan vidare i livet.

Oj då, nu vandrade mina tankar iväg rejält. Men det är det här som är så skönt att själv kunna se vad det är för tankar som rör sig i mitt huvud. Jag tänker för mycket. Jag vet. Men det hör ihop. Allt planerande för att träning och måltider ska passa ihop. Men det kommer också med tiden att bli bättre. Hoppas jag. Det viktigt just nu för mig är att göra maten till något roligt och att jag äter såpass mycket och nyttigt och behåller maten så att jag orkar med den träning jag utävar. Att jag ska få tillbaka mina rutiner och att kroppen åter ska ställa in sig på att var kvinna. Det kommer, bara lugn.

Sol

Det är så härligt med sol! Den ger så otroligt mycket energi så det är svårt att förstå. När jag kom hem från träningen idag orkade jag knappt hoppa in i duschenoch laga lunch än mindre slog mig tanken att jag kanske skulle gå ut. Men tror faktiskt jag ska ta mig till affären och köpa det som behövs för middagen och sen ska jag lägga mig att läsa. Jag har äntligen lyckats varva ner och lägger mig gärna och läser utan att jag måste hoppa upp och ner hela tiden.

Ikväll ska jag till Lenita och kolla på en romantisk komedi med henne och Lina. Tror hon skulle bjuda på semlor också. Åh så trevligt.

Det är morgon

Det är åter morgon och en ny dag har grytt. Just nu är jag inte ett dugg trött men med tanke på att jag inte kom i säng förrän seent så skulle jag behöva sova några timmar till. Men först lite frukost sen lägger jag mig och läser och somnar nog. Klockan ringer ändå halv 10 så att jag hinner ner till gymmet på spinning och pump. Skönt. Kanske skulle jag styrketräna lite också? hm, vet inte ännu vad det blir. Först sova ialla fall.

Ne he, nu är nog mitt ägg redo att tas från spisen och läggas på mackan. Knäckemackor med ägg och en stor och god smoothie! Det är grejer det!

Middag

Japp nu ska jag koka lite ärtor, göra mig en kycklingwrap och sen tänkte jag faktiskt lägga mig och läsa.

Blir suget efter något sött för stort värmer jag nog lite hallon och kanske tar mig en snickersglass.

Läser just nu en kanon bra bok som är svårt att slita sig ifrån.

Min spännande bok och mina underbara hallon. ME LIKE!

Min outfit



Detta är vad jag myst runt i idag. Jeans, en skön topp och en värmande tröja över. Kan det bli enklare och skönare?

Lunch

Vad mycket trevligare det är att äta tillsammans med någon! Stack hem till Sara med en sallad i väskan och åt den tillsammans med henns nyinköpta sallad. GOTT! Och trevligt.


Min goda kycklingsallad med Quinoa och Bulgur


Söta Sara har fått post och det visade sig att hon kom in på den matte kurs hon sökt!

Efter maten hann vi med tusen kort, lite låt lyssnande, en kopp kaffe och bara lite matsmältning innan vi vid tre gav oss iväg ner på stan. Ingen av oss var sugna på klädshopping utan ägnade oss nästan uteslutnade åt heminredningsvaror.

Trots ointresset för kläder shoppade jag en tröja som jag måste säga var rena fyndet. 149:- på H&M och en sådan som jag velat ha en längre tid. Den blir perfekt till mina "nya" slitna jeans






Hoppsan

Somnade efter träningen och har sovit till nu. Antar att min kropp behövde det. Nu ska jag kolla mailen, fixa lite med smink och sen ge mig iväg för att träffa Sara på stan. Vi ska äta lite lunch och sen vet jag inte vad vi hittar på. Något skoj blir det alltid.

Mår faktiskt lite illa idag och lider av lite lätt huvurverk. Men det kan ju ha att göra med det inte allt för trevliga vädret utanför.

morgonstund

Morgonstund har guld i mun. Det ligger nog någonting i det talesättet. Jag älskar mornar. Det ärså härligt att vet att en ny dag har gryt och att det nu finns alla chanser i världen att börja på nytt. Sitter här med dagens första kaffe och ska strax spring iväg till gymmet. härligt. Om två timmar är dagens första träning utförd, frukosten ligger i magen och jag har en hel tisdag till att göra vad jag vill på.

Lyx

Idag ska jag och Andreas få maten lagad. Vi är bjudna på middag och film hos en kompis till Andreas. Detta är lyx. Vad mycket tid vi har tjänat på det. Vi har nu sen Andreas kom hem från jobbet bara legat i sängen och löst korsord. Han är nu i i badrummet och gör sig fin, som om det nu skulle behövas. Men tänk vad bra egentligen om man skulle ha det som rutin att varje vecka laga mat åt andra och själv bli bjuden. slå två flugor i en smäll. Man får maten serverad och kommer iväg hemifrån. Sen får man bjuda tillbaka och då är det lika roligt det för då lagar man mat till någon tillsammans och bara det är ju en höjdpunkt i sig.

Dagen har jag spenderat vid datan för lite shopping. Jag har också städat vårt badrum och gjort mig ett par jeans. Skit snygga blev de. Hittade ett par i garderoben som fortfarande hade prislappen kvar och eftersom jag vet att jag köpte de för sådär 5 månader sen ännu i haft de på mig tänkte jag att rivgärnet kunde få göra sitt.... Så så gick det för mina 1000:- jeans. pepe jeans är det. Ska visa en bild senare.

Nu måste jag gå....

Ett samtal lönade sig

Fick med posten idag en räkning från mitt mobilabonemnag och jag vet inte varför men jag fick bara för mig att jag skulle ringa och kolla om det gick att ändra på något sätt och vilket klipp jag gjorde. Idag har jag en abonemangskostnad på 199 kronor i månaden + 99 kronor för fria sms och lägg då till att minutavgiften är 69 öre i minuten. Inget jag tidigare funderat på eller lagt någon större energi på för att få sänkt. Men mannen i andra änden gav mig, enligt mig själv, ett kanonerbjudande. Visserligen fick jag binda upp mig på 24 månader till men jag hade ändå inte för avsikt att byta operatör då detta fungerat prickfritt från starten för ca 5 år sedan. Nu betalar jag 149 kronor i månaden som jag får ringa för + 99 för sms tjänsen OCH jag betalar bara 19 öre i minuten en sänkning på 50 öre alltså. Det är många extra minuter att ringa för. OCH inte nog med det, jag fick en telefon också. På köpet. Nice



zzzz och hosta

Måndag igen. Men för mig har veckodagarna inge betydelse. Det blir nog lite så när jag jobbar varje helg. Fast det gör mig inget. Jag försöker njuta av helgerna ändå. Men vad gör jag då uppe om jag är ledig idag? Jag ska på mitt veckosamtal. Låta hjärnan få sin motion. Och jag är väl i ärlighetens namn inte så där jatte nöjd med veckan som gott. MEN, det kunde ha varit värre. Det är ju alltid något ialla fall.

Är sååå trött just nu och natten spenderade jag hostande och snorande. Tur så har jag inte ont i halsen ialla fall så jag behöver inte vara hemma utan kan åka och träna, och det mina damer och herrar gör mig lycklig.

Frukost strax.

Trött

Vilken dag... Är så slut nu. Lite bakis och med alldeles för lite sömn är det lätt att förstå varför dagen på jobbet idag kändes tung, låååång och allmänt hemlängtande. Men nu tillhör den det förflutna och det känns skönt.

Hade en fantastiskt rolig kväll igår med ett fantastiskt roligt sällskap. Andras, jag ,Richard och Hanna var och åt middag på Grappa och sedan tog vi oss vidare till Bishop för att avsluta hela kvällen hemma hos oss. Och jag trot alla tyckte det var trevligt. Dock är jag så trött nu att jag inte orkar skriva med så jag låter bilderna få tala sitt eget språk.



Jätte god mat åt jag. Blev super mätt och som grädde på moset avslutade vi med en underbart god efterrätt;pecanpaj. Mmm, I like



Det trevliga sällskapet

Jag och Andreas



Vi drack oss lite onyktra på Bishop.



Så här puttenutiga är vi



Och så här glad blev jag av hela kvällen

Snart middag

Kom just ut ur duschen och ska strax börja flrvandligen från odjuret till skönheten. Jag ska alltså klistra på lite smink i mitt nyrengjorda ansikte. Vinet är på kylning, jag känner mig nöjd med arbetsdagen och jag är på gott humör. Snart kommer vårat middagssällskap och vi börjar resan mot en förhoppningsvis trevlig kväll.

Stannade på vägen hem för att köpa semlor åt Andreas, jag har aldrig träffat någon som älskar semlor som han gör. Men det är charmigt. Och han är värd alla semlor i världen, inte bara för att han är han utan för att han gör mig till den lyckligaste i hela världen så en semla hit eller dit är han nog mer än värd. Puh, vad jobbigt det är när någon ger så mycket till någon annan med sin blotta närvaro att man inte vet hur man ska visa sin uppskattning och hur mycket det betyder. Vad gör man när orden inte räcker till?

Lördag

Det är helg och jag är på väg till jobbet. Somnade som en stock igår. Det berode nog mer på altt socker och den uteblivna middageb bågonting annat. Med det var bra det för nu har jag för första gången på länge sovit 8 timmar i sträck.

Vi var alltså och såg Benjamins Buttoms ,nånting, liv. Riktigt bra film som jag rekomenderar starkt. Mer intryck av den kommer senare efter jobbet. 3 härliga timmar var den och både jag pch Andreas var överens om att den inte kändes så lång.

Jag jobbar alltså endast till 4 idag och börjar kvart över 9, lite av en lyx dag med andra ord! Sen i ikväll blir det middag på Grappa och sen sängen igen eftersom plikten kallar imorn igen. Men ingen träning idag, kroppen ska få den vila den så väl förtjänar.

Kom ut nu

Kom ut till mig, håll om mig och säg att jag är vacker som jag är.

Gud hur kan allt bara vända på en sekund. Har ju haft en jättebra dag. Dumma elaka djävul! ha! du ska inte tro att du vinner eller kan förstöra för mig idag! Det som hände för några minuter sen är redan det förflutna. Nu ser jag framåt. Kom nu, ge mig en ny chans

o snart biomörker. tsss.. mysigt

Fan i helvete också

ÅH jag vet inte riktigt vad det är som utlöser dessa ångestattacker men de går inte att motstå. Skulle äta middag, men middagen hamnade i papperkorgen och så var känslan av värdelöshet där. Och inte blev det bättre av att jag blev ifrågasatt heller. Låt mig vara! Det är tillräckligt jobbigt som det är att pilla runt i maten och ta bort allt som kan ge de obehagliga känslorna, att sen också göra det under stress är ännu värre. Samt när någon tar på en utan att jag är förberedd. Allt blev bara helt fel. Det lilla som jag fått i mig växte sig allt större i magen tills det hamnade där det absolut inte ska hamna. Och så du, som hade så brottom, tog det lugnt. Jag fattar inget.. och inte säger du något eller frågar mig hur jag mår eller hur det är. och sen så vill du att jag ska berätta, förklara. Hur ska jag kunna förklara för någon som tror att allt löser sig? Som tycker att jag är konstig?

Allt går inte att förklara eller beskriva i ord. Allt löser sig inte utan kamp och allt blir inte bra bara för att man är tyst. Pressa mig. Låt mig bara få vara besvärlig utan att känna mig besvärlig.

Denna hunger

Var kommer den ifrån denna oerhörda hunger? Jag åt ju en extra stor frukost idag för att slippa en kopia av gårdagens magkurrande. Men redan halv 12 var jag hungrig igen och åt då ett mellanmål. Tränade och åt en lunch bestående av fisksoppa två hårdmackor och en tomat. Alltså riktigt ordentligt och efter maten en kopp kaffe. Och då var klockan alltså 2. Sedan la jag mig och läste och efter bara en halvtimme började det kurra i magen, men jag tillät mig inte att äta då. Jag menar någon måtta på ätandet måste det ju vara. Men för 20 minuter sen gav jag upp och lät mig halvsovandes ledas rent instinktivt till kylskåpet och gjorde mig ett gott fredagsmellanmål. Två grova kex med möggelost, en hemmagjord chokladöverdragen dadel och en halvt äpple. Nu är jag ialla fall nöjd för stunden.







Ikväll ska jag se premiären av Brad Pitts nya film. Hoppas den är bra! Det blir Andreas och min första biodejt. Och det måste jag säga gör mig förvånad med tanke på att jag älskar att gå på bio men egentligen är det inte så konstigt kanske eftersom min käre älskling inte gillar bio. Så det gäller att jag njuter ordentligt där i biomörkret för vem vet när nästa chans kommer?

Vill ha

Sprang ner på stan i förmiddags för att få vår böteslapp fixad och det gick smidigt och lätt. Tanten bakom disken var super snäll och gav oss gratis parkering till 1 februari så där tjänade vi typ en vecka! Tack för det!

Eftersom jag hade hela dagen på mig till att göra nada sprang jag in på Gina Tricot för att kolla lite. Och vad mycket fint de har fått in nu till våren. Jag vill ha en persikofärgad tröja, ett par ljusgrönmelerade shnos och en så underbart snygg svart vippig kjol. Men jag shoppade ingenting. Jag var så duktig som stod emot impulsen att ta fram mitt kort och låta det dras genom kortläsaren. Jag försöker faktiskt spara lite pengar. Jag vet inte riktigt vad det är jag sparar men jag känner att jag varit så impulsiv på senaste att det är dags att låta kortet vila lite. Jag har massa kläder. 5 överfulla garderober, mer än hälften har jag inte använt på säkert 1 år och mycket är endast använt några få gånger. Det finns till och med (hemska tanke) kläder som har prislapp kvar och som är helt oanvända alltså. Men det är så lätt att bli hemma blind att man inte ser vad det är som gömmer sig där inne. Guldkornen som ligger långt ner i högarna. Nej nu ska jag absolut inte shoppa något som minst två veckor. Det är mitt löfte till mig själv. Och ju mindre jag shoppar nu desto med har jag att spendera i stockholm. När Andreas och jag åker dit i slutet av februari.

-10 grader

stod temperaturen på när jag klev upp imorse efter att ha lyckats sova till 8. Jag lovade nämligen min man det. Att somna om när han gått till jobbet och för en gångs skull lyckades jag. Skönt. Nu har jag ätit frukost och funderar på hur jag ska lägga upp min dag. Har vissa saker som måste utföras, jag måste gå till det där parkeringsbolaget och fixa vår böter. Vi köpte biljett som aldrig kom ur aotumaten och fick så klart böter när lappen inte satt i fönstret. Men vi hade ringt så där kunde de inte säga något! Men nu måste jag ta mig dit i kylan för att få boten strykt och en ny lapp att sätta i fönstret.

Jag skulle även vilja gå ner till gymmet idag även om jag vet att min kropp borde vila. Så får se hur det blir med den saken. Sen vet jag också att mamma och mormor ska fixa en sak på tuna park, kanske att jag hänger med dit

Mmmm, gott

Jag fick sova lite över en timme medan Andreas både hängde tvätt och lagade mat. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag har dött och hamnat i sambohimlen. Det är så det måste vara...



Den goda wooken som jag blev serverad. Detta var den fjärde och sista såsen i Santa Maria serien och den hamnade på delat andra plats. Det är fortfarande red curry som är den godaste. Mmm, gott detta är just nu min favorit mat och jag njuter varje gång vi äter detta. Det bästa är att det alltid blir rester kvar som vi kan äta dagen efter. Dubbel njutning med andra ord..




Nu ska jag springa till soffan och äta min semla med blåbärsgrädde och dricka min halvdubbla kaffe. Tror semlan har potential till att vara riktigt god. Det gäller ju att variera sig för om jag har förstått saken rätt kommer det blir ett x antal semlor innan den här semelperioden är över

Finaly

Ja ha det var inte jag som gjorde fel. Det var någon himla cookie som ställde till det för mig idag. Men Andreas fixade åt mig så nu har jag fixat lite så att det är en lite finare blogg för er att vila ögonen på.

Dagen idag har varit, hm, hungrig om man kan säga så. Frukosten försvann snabbt och lunchen åt jag redan halv 12. Tidigt. Men den behövdes och efter det tog jag en snabb tupplur innan mamma kom och väckte mig halv 1. Hon har nu sytt gardiner till vårat datarum och de blev jätte fina. Vilken tur att hon kom och fixade de åt mig så att jag kunde springa till gymmet igen.

Sitter nu här medan Andreas lagar mat till mig. Kan man ha det bättre? Sen ska vi äta semlor idag igen och jag ska pröva en med blåbärsgrädde. Tror att det kan vara något.

Frustrerande

NU har jag snart suttit här en halvtimme för att försöka göra min blogg lite med attraktiv men det är något som jag gör fel och det gör mig så frustrerad! Varför kan det inte bara fungera som det ska? Står det att det ska sparar och ändras borde det väl göra det också?

Nej nu ska jag ta en paus och gå och lägga mig och läsa och kolla lite tv och sen ska jag försöka igen!

Frukost

Det var inte alls så härligt ute idag. Kyliga vindar och minus på temperaturen.  Men när man sitter inne och njuter av en god frukost efter ett hårt spinningpass känns kylan utanför avlägsen. Det gick bra på träningen. Är lite trött i benen nu men snart gör frukosten sitt och jag får ny energi.


Min underbart goda och energipåfyllande frukost

Idag ska jag inte göra särskilt mycket; vänta på att mamma kommer vid 12 och syr mina gardiner. Förhoppningsvis kommer min kusin med. Och sen ska jag vid kvart i 2 ta mig till träningen igen för lite styrketräning- cirkelträning, det nya på gymmet. Det är så grymt roligt och givande så det hoppas jag verkligen att jag kommer kunna fortsätta med under våren.

Det är många som har åsikter om min tid på gymmet. Men så här är det; jag tränar för att jag vill. För att jag ska vara nöjd med mig själv, INTE för att banta eller för att bli "snyggare" utan tvärtom. Jag gör det för att jag ska slippa känna mig ful och tjock. När jag tränar försvinner sådana dumma tankar och den djävul som så ofta satt på min axel förr blir allt mer sällsynt. Jag fungerar bättre. Äter mer och slipper ångesten som jag vet annars skulle komma som ett brev på posten. Så snälla ni, sluta kommenterna mina timmar på gymmet. Jag lägger mig inte i om ni ligger hemma i tv- soffan eller spenderar all er tid på frimärkssamling. Vi har alla våra intressen och anledningar till varför vi gör som vi gör. Och så länge det görs av rätt anledning och skänker personen i frågan någon slags underhållning så låt de hållas. Jag älskar att träna, känna hur pulsen stiger, känna hjärtat slå snabbare och den sköna härliga utmattningen som förler efter ett väl genomfört träningspass. Sen att det samtidigt ger mig ro i min själ och jag kan fokusera på annat än de ångestfyllda tankarna ser jag som ett STORT plus, att kombinera nytta med nöje måste ju vara det allra bästa.


Duktigt

Sittr här tidigt med en kopp kaffe från min egna kaffemaskin och ska srtax kuta iväg till gymmet! Spinning och sen ieftermiddag ska jag på cirkelträning.

Har sovit relativt bra men drömde en mardröm och har vaknat titt som tätt...

Skön kväll

Så, första semlan är äten. Behöver man verkligen äta fler? Hm, jo kanske en eller två. Men med varje semla följer också lite ångest men det hör väl kanske till? Och idag har jag verkligen varit extremt sötsugen. Så efter fikan med semla och middagen har både sorbe och några daimbitar hamnat i min mage följt av två dadlar med choklad. Och inte gick jag någon eftermiddags promenad heller. Fast det gäller ju att prioritera och vem säger nej till en lunch med sin älskade och sen en snabb tupplur innan intervjuen? Inte jag ialla fall, inte idag.

Kvällen skulle man kunna sammanfatta som underbart skön. Avverkat två filmer, riktigt bra var de. Ghost town och Max någonting som hadlade om ett dataspel. Båda är väl värda att se.



Min underbart goda sorbe glass i en lika fin skål

Andreas och jag i tv-soffan

Andreas och jag i tv soffan. Något sega efter film och mat.

Nu ska jag snart borsta mina tänder, krypa ner i sängen och vänta på att min man kommer från duschen så jag kan tvinga honom att lösa lite korsord med mig!

Skönt

Okej nu är träningen avklarad, för idag! Skönt värre och roligt var det. Vet inte riktigt var all energi kom ifån, jag var så omotiverad innan jag gick. Men jag har kommit på en sak. Jag måste vara där i sista sekund. Är jag där typ 10 minuter innan hinner jag tappa lusten och då blir träningen tråkig. Jag vill komma dit, slänga in väskan, träna och gå därifrån. That´s it. No more.

Så vad ska jag pyssla med nu då? Ska nog slänga mig i badet, läsa en skvaller tidning, äta lunch och förbereda mig för intervjuen i eftermiddag. Japp, ska på intervju för en butik här i stan. Och beroende på hur det går på den ska jag bestämma mig för hur jag ska göra med skolan. Allt löser sig nog.

Lite bilder från träningen och spining och bodypumpsalen. Shit vad snygg man är alltså när man tränat, svettig och dan.... Sexigt värre--- NOT


Spinningen vann

Japp, har just bestämt mig för att spinningen blev den träning som gick segrande ut ur matchen. Så nu måste jag springa till träningen.

Det är kallt ute men det är så fint väder ändå! Härligt. Och eftersom jag om 1,5 timmar har min träning avklarad kanske jag skulle ta och gå en promenad om det vackra vädret håller i sig. Sarah och jga var ute och gick igår och det var så härligt. Men idag kommer ju hennes karl hem så då vill hon nog inte ta en promenad med mig... Men jag kan ju alltid höra med henne!

Kallt

Slog för första gången upp ögonen den här dagen 12 minuter över 7. Varför? Antagligen för att någon som försökte smyga stökade runt i badrummet. Men det gör inget. Det är mysigt att veta att det är någon hemma. Fick en avskedspuss och och la mig till rätta för att somna om. Men det var lättare sagt än gjort. Så jag la mina fötter över sängkanten och upptäckte då att min stökande vän lagt tidningen på sängen åt mig. Kan det bli bättre?

Sitter just och funderar på hur jag ska fortsätta min dag. Ska jag gå till träningen nu 10 eller vänta på yogan som börjar 12. Jag är ju inget fan av det senaste men jag vet att min tränare tycker att det är bra träning. Så jag får se hur skön soffan är mot 10 och bestämma mig då.

Frustrerande

Jag blir så arg! Skulle lägga upp bilder från min telefon på datan tänkta jag. Ja det gick ju bra trodde jag. Kollade igenom snabbt så jag såg att alla kom med. Tog bort alla från telefonen och så var jag klar! Skönt alla bilder finns nu på datan och behöver inte ta plats på telefonen. Ja ha ja det kunde jag ju inbilla mig! Nej då hade fanskapet inte tagit med vissa bilder i mitten! Och nu är det borta forever! Varför gör det så emot mig?

Godmorgon

Det är tidigt, det är mörkt ute och jag var uppe långt innan tuppen. HAr egentligen inget inbokat idag mer än samtal, lunch med Lenita och en promenad med Sarah. Ska även försöka hinna med lite träning. Men det blir en härligt skön avslappnad dag då jag tar mig för det som jag känner för!

Lyckat

Sarah kom över till oss igår och åt middag med oss så där skönt spontant. Hon fick smaka på min första hemmagjorda lasagne. Den var god! Mycket god. Är riktigt nöjd faktiskt. Efteråt blev det film; en dålig variant av Twilight. Men det räckte för att stilla vårat behov av den sexiga manliga huvudpersonen. Dock uteblev lite av den sexiga känslan eftersom filmen var av så kass kvalitet. Men vi tar igen det när den kommer på DVD! Vi längtar




3 pers. åt upp nästan en halv Lasagne, det är väl gott betyg?

Gammelvarning



Igår sepnderade jag nästan 4 timmar med att lösa korsord med Andreas. Innebär det att vi har blivit old? Eller bara att vi trivs att göra typ nada tillsammans?

Ledig

Jag är ledig idag och resten av veckan. Fast att säga att jag är ledig är nog att överdriva något. Jag har som vanligt en massa inbokat. Saker som bara måste göras.

Började min lediga dag med att vakna till klockan. Gymmet kallade. Sitter nu här med ett äpple i magen och ska ta tag i de där tygbitarna som legat alldelse för länge i väntan på att sys. Ska också försöka mig på att laga lasagne idag. Första någonsin och den ska också bli den bästa någonson. Så det då!

Godmorgon!

Vad gör jag upp nu? Jag vill sova, måste få sova. Jag ska ju jobba kväll... Hade det fantastiskt roligt igår ialla fall trots att drinkarna blev lite väl många och middagen inställd. Satt bara hemma i vår soffa and did nada, tog en sväng till nybron son sög och sen hem för att somna innan klockan slog ett. Lovely.

oj oj

har ju glömt att berätta om något annat roligt mitt i de här jobbiga känslorna. Jag åt ju lunch med mannen myten legenden igår. Haha Mr T. Mycket trevligt, och god mat. Där talar jag med en människa som känner mig utan och innan och som jag kan slappna av med och inte göra något som skulle förändra hans syn av mig. Så otroligt skönt att bara få vara. Skita i om maten hamnade bredvid tallrikekn eller sminket satt utanför. Fast just igår skötte jag mig perfekt. Sådär underbart perfekt som det bara går att vara med MrT.

Jag känner mig bekväm i dina ögon när du ler

Jag gör så mycket fel

Dumma mig, hur kunde jag inbilla mig att jag gjorde rätt, att jag skötte mig till pingt och pricka? Nej då allt som jag säger och allt som jag gör är tydligen fel. Blond som jag tydligen är. Plockas ner på jorden ska jag minsann. Säf inte nej säg ja när du ska och nej när det passar dig. Jag är så ledsen idag trot allt det roligt. Tänker inte öppna min mun igen och säga något som kan bli fel. Aldrig. Det är nog nu. Kasta iväg mig om det är så men jag är faktiskt en människa med egna åsikter.

Nu så

Okej, idag kom madrasserna och det alldeles superfina vardagsrumsbordet. Fint blev det.  Men vilket lit att förflytta allt det gamla dit det skulle både åt öst och väst. Sparas och slängas. Bolaget däremellan och några kokkorvar i magen. Men nu är det klart och det går faktiskt att förstå att det är ett hem vi har. Den vita sängen passar perfekt ihop med allt det andra. Bordet är vårt och vi har gjort allt annat till vårt. Inte mitt och ditt. Utan tillsammans har vi skapa det vi nu ska kalla hemma.

det är tanken som slog mig

Jag funderar på en sak, hur kan det vara så, att trots att man egentligen inte vill går emot sina egna tankar? Jag vet ju vilka tankar som är bra för mig. Varför väljer jag då att ibland tänka de saker som jag absolut inte får tänka på? Det var morgonens första tanke som knockade mig totalt, slog mig ur vett och sans. Men nu har jag tagit mitt förnuft tillfånga och börjar om. Klockan är inte ens nio så det finns gott om tid till en bra dag.

men va snopet

Ja ha, fikat ligger tryggt i magen, klapparna är bytta och förväntningarna höga på filmen vi strax ska se. Glad i sinnet går vi in på biografen och ber om 3 platser bredvid varann så högt upp som möjligt. Vet ni vasd svaret från den griniga tanten blir? Det finns två platser längst ner och en ensam högst upp. Ja ha, tack för den. Och hon trodde ärligt at vi skulel le och säga ja tack så mycket de tar vi. Absolut, why not.... Hm skulle inte tro det! Så nu ska vi se twilight imorn sitället och det går lika bra det för oss men vad snopet lixom.

Sista julklappen?

Ja ha.. om två timmar sitter jag på ett café någonstans i staden och öppnar den här julens sista julklapp? Ska träffa Sarah och Madde för julklappsbyte, fika och bio. Mys mys alltså!

Jag har haft helt otroliga dagar. Jag har tagit det så lugnt. Njutit av att få vara hemma med Andreas. Att vi faktiskt haft tid tillsammans som vi inte räknat med. Så härligt underbart. Inte har vi gjort ett dyft mer än levt på socker och avverkat typ 100 filmer. Det bästa med andra ord. Jag har också kommit iväg till gymmet dessa dagar och det har varit så skönt att återigen få lite rutin. Det har ju varit lite hipp som happ med den delen nu emd allt flyttande och jobbande. Men nu så. Så härligt skönt att ha allt på ett och samma ställe. Och faktiskt, allt löser sig.

Ljuset i tunneln

Så äntligen börjar allt falla på plats. Soffan står där den ska, sista lasset till tippen har gått, bordet är beställt och madrasserna kommer på fredag. Visst saknas vissa pusselbitar men inte störren än att man kan leva utan de. Det får bli små projekt som så sakteliga kommer uppfyllas. Och det är bra det, för då finns det något att se fram emot och göra när det blir allt för trisst i väntan på sommaren.

Fick mitt första brev till min nya adress idag, det var ett brev från adressändring, komiskt.

Städning

puh....första delen avklarad.. köket är städat. garderoberna och fönsterkarmarna avtorkade. Skönt. Det måste ju göras och nu är det gjort.

Det är faktiskt inte så tråkigt att städa. Inte när man sätter igång. Då går det av bara fartan och vips så har några timmar förflutit och jag kan med gott samvete sätta mig ner och veta att jag fått något utträttat.

RSS 2.0